FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
u pravu si, zasmetao mu igrac al u pravu si. al opet nije sehina greska vjeruj nego do naseg igraca koji konta da je primi izmedju dvojice i trojice hapoelovih sto su ga suzbili umjesto da odham izbija... protiv onakvih nemozes primat neke lopte kad neznas odmah da pocnes s njom trcat naglo. mi primimo pa cekamo pa jos cekamo i onda dodamo ili krenemo u zid. ne moze, mora se naucit da dok primas vec si u zaletu...johnnyHZ je napisao/la:
Kakve varke tjelom pa bolje bi odigrale moje komšinice iz mahale, ja vjerujem da imaju veća muda od ovih p.i.č.k.i.c.a. Sramota treba ih udariti po plati ali žestoko a neke i otjerati.Dove87 je napisao/la:meni je samo krivo sto nije bilo hrabro. Ja nisam vidio uletanja nijednog, klizanja nijednog, cuvanja blizu igraca nijednog. isto ko da su svi cugali noc prije toga pa bili losi. Mozda jet leg i vrijeme ucinje svoje pa ne mogu ih kritizirat. Jedino gancev kad je usao imao je par startova. Ostalo sve lose. Golovi svi haman su greske nasih osim jednog kad je klizeci uletio i bio auto gol. Ostalo cuvanje igraca u sesnaestercu da bog sacuva. Tu se makar ne smije cuvat igrac nego odmah izbijat lopte i klizeci na loptu ici. Ono stajanje pored njega je sramota al tako ta ekipa igra u nasoj ligi. To sam oduvijek govorio, stanu i cekaju da ubace u sesnaesteras ili u igraca ako je ispred njega. ili suprtono cekaju ispred njega da on opali tako isto samo sto sa hapoelom to ne mozes, on ce te preci ili varku spucat pa ubacit. LOSE LOSE. Trebali su igraci malo vise gledat tekme starije od nasih legensi zelje da vide kako se taj stil koristi, kao naprimjer dribling ili varka tijelom...
Zadnja izmjena: aziz, dana/u 14 jul 2010, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sacekaj ih na aerodromu i kako budu izlazili sve jednog po jednog udaraj. Nemoj da kojeg masis slucajno ..aziz je napisao/la:Kakve varke tjelom pa bolje bi odigrale moje komšinice iz mahale, ja vjerujem da imaju veća muda od ovih p.i.č.k.i.c.a. Sramota treba ih udariti i plati ali žestoke a neke i otjerati.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Šuti ba toliko sam se iznervirao da nisam u stanju napisati ono što mislim. Znači nema plate pa barem dva mjesecaStole iz Bora je napisao/la:Sacekaj ih na aerodromu i kako budu izlazili sve jednog po jednog udaraj. Nemoj da kojeg masis slucajno ..aziz je napisao/la:Kakve varke tjelom pa bolje bi odigrale moje komšinice iz mahale, ja vjerujem da imaju veća muda od ovih p.i.č.k.i.c.a. Sramota treba ih udariti i plati ali žestoke a neke i otjerati.

Šta je ovo?! Znam da se internetom najviše služe djeca, ali baš ovoliko! Ni jedan poraz nije uzalud, ako se iz njega izvuče pouka. Sticanje iskustva se plaća greškama. U životu i u fudbalu.Tačno je da su igrači odigrali kukavički,ali i to je za neko dobro.Spustiće se na zemlju i naučiti lekciju.Isto važi i za navijače.Trebamo dostojanstveno otrpjeti pilanu anamo onih, svakako će trajati,najviše, 48 sati.Poslije toga će se o svom jadu zabaviti, kao i svaki put kad su se naslađivali našim neuspjehom.Molim ovog analitičara da više ne analizira.I na kraju da kažem, iako obožavam Želju, vjerujte mi na riječ, ima u životu puno važnijih stvari od jedne utakmice.Kad omatoriš, to shvatiš.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- Pinki tm`87
- Kontakt:
CLS, eto igrao si fudbal kao sto kazes, ali brate kakvo je ono bilo nezalaganje, covjece. Pa to je osnovni problem. Kada obuces dres prvaka, predstavljas naravno svoj klub , drzavu, grad , narod, pa majku mu ako neznaju lopte pa bar mogu malo potrcati, uletiti koji klizeci, pokazati volju. Bosanski mentalitet je nula, svima nama trebaju seanse kod psihijatara. Cip za motivaciju nepostoji u njihovim glavama, pa sta ih moze vise motivisati od lige prvaka. To im je svima bila sansa da se eventualno prodaju, glupsoni. Trenerova duznost je izmedju ostaloga i da motivise igrace, da prica sa njima,razgovara o svemu, o tome kako postati uspjesan, kako trebas sam sebe da ubijedis da si bolji, mentalno jaci od drugih. Trener mora da ih ubijedi da su bolji nego sto jesu. Motivacija je cudo. Pitajte malo starije navijace , ko je bio MIlan Ribar, najbolji Zeljin trener svih vremena. Mi smo ih tada zvali dinamit momcima, nesalomljivima......
Kakva je to gneracija bila i kakav trener. Samo da vas podsjetim s kim smo tada ravnopravno igrali: Anderlecht, Derby County (prvak Engleske), Santos (Pele), ST. Johnston ( Skotska), Ferencvaros, Bologna, Inter, Arsenal....

CLS je napisao/la:Shvatam razocarenja, i ja sam ali ne kontam sada ispade sve lose. Kada se malo razmisli onda vidis neke svari, kao prvo Bekric je otisao (nisam njegov ljubitelj) ali on je nosio ekipu, Zeba je dosao(znam sta moze decko,trenirao sam sa njim) ali nije igrao proslu sezonu i tek je dosao treba malo vremena da on poveze stvari u ekipi i da se vrati u formu. Sto se tice Culuma i Lazara da smo u situaciji dovesti nekog boljeg, vjerovatno bi doveli.Cinjenica je da su Izraelci strasna ekipa i da puno vise ulazu u fudbal, i nije sramota izgubiti od njih (koliko se sjecam pobjedili su u Parizu, PSG 4:2 prosle sezone). Platili smo ne iskustvu i ne mozemo stvoriti evropskog Zelju za jednu sezonu, treba tu monog stvari uraditi prije nekog rezultata. Treba puno vise ulagati u omladinski pogon, u klub, u marketing itd. Zato glavu gore, i manje tenzija.
Forsirati pod hitno juniore, Dzip, Colic i ostali moraju igrati. Pa ako taj Dzip valja Sampdoriji, pa valjda moze igrati sa onim jadama.

AlemC85 je napisao/la:ŽELJO ONO SINIĆ NIJE ZASLUŽIO. BOLJE BI NJIHOVI JUNIORI ODIGRALI. KAKVA POJAČANJA, SAMO TREBA U SVOJU DJECU ULAGATI
Kazniti igrace, i obavezno dovesti nova pojacanja. Briga me sto nemaju pare neka ih rode. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
'ajmo djeco draga. Vrijeme je da napokon odje*ete sa foruma. Svi isto pišete. Pljujete sve. Izgubili pa šta
Ako izvučemo neku pouku iz ovog poraza bit će. Ali ako niste znali, Hapoel je prošle sezone (kad su bili slabiji, logično, kako je Brko rek'o uigraniji su i sve sada) dobio Rapid Beč 5:1 kući i 3:0 u gostima. Ne vjerujem da će nama na Koševu zabiti toliko ali .. Jeste vi svjesni koliko je jaka izraelska liga
Koliko je jak Hapoel
Mene ne čudi poraz sa 5 golova razlike. Bio sam spreman na to. Ali vidim da su se djeca 'pohasila' i pljuju naše igrače na sve strane. A kad su osvojili ligu dizali ste ih u nebesa. Pa halo, kakve ste vi to osobe
Moje mišljenje o utakmici. Do sada sam uvijek podržav'o naše igrače. I uvijek hoću, međutim ono je bilo sramotno. Ne što su izgubili, ali nije se vidjelo neko htijenje, neka želja. Ne znam, nekako su tromo djelovali. O Igračima (nekim): Milan Ćulum - znali smo i ranije da služi samo da kvari akcije protivnika i da ima visinu što je trebao koristiti, ali on se opredijelio da on vodi igru što se ne smije dešavati i zbog toga je veza konstantno gubila loptu. Lazar Popović - uvijek sam ga branio. Ali mislim da je sada ispucao sve kredite. Njegov je zadatak sačuvati loptu dati je na stranu i ići u završnicu. Ništa nije napravio. Ocjena mu je 0 ! Srđan Stanić - Nije njegova pozicija tako da ga ne mogu kriviti.
P.S. Draže mi je gledati kako Željo u Evropi gubi 5:0, nego gledati kakoo se 'kilavi' u našoj ligi u sredini tabele

Moje mišljenje o utakmici. Do sada sam uvijek podržav'o naše igrače. I uvijek hoću, međutim ono je bilo sramotno. Ne što su izgubili, ali nije se vidjelo neko htijenje, neka želja. Ne znam, nekako su tromo djelovali. O Igračima (nekim): Milan Ćulum - znali smo i ranije da služi samo da kvari akcije protivnika i da ima visinu što je trebao koristiti, ali on se opredijelio da on vodi igru što se ne smije dešavati i zbog toga je veza konstantno gubila loptu. Lazar Popović - uvijek sam ga branio. Ali mislim da je sada ispucao sve kredite. Njegov je zadatak sačuvati loptu dati je na stranu i ići u završnicu. Ništa nije napravio. Ocjena mu je 0 ! Srđan Stanić - Nije njegova pozicija tako da ga ne mogu kriviti.
P.S. Draže mi je gledati kako Željo u Evropi gubi 5:0, nego gledati kakoo se 'kilavi' u našoj ligi u sredini tabele

U mom svijetu važe moja pravila
Da sam razocaran i nisam, Hapoel je bio a i ostao apsolutni favorit protiv nas, poraz k'o poraz, vjerujem da su momci mogli odigrati bolje i da su im okolnosti to dozvoljavale da bi odigrali, ali bilo je tako kako je bilo. Vjerujem da ce u uzvratu to izgledati puno bolje.
Nisam se mislio javljati na ovaj forum, na jedan pametan komentar milion imbecilnih komentara, diskusija nema smisla. Valjda je to ta sloboda misljenja = svako ima pravo da bude budala.
Kad vec spominjem budale, hajte pitari, kad se utrkujete da dokazete svoju imbecilnost na koju polazete apsolutna prava i ne znam cemu toliki trud
, sjetite se finskih amatera
. Budite dosljedni budali u sebi i kazite koliko je sarajevo platilo titulu te godine kad su vas ribari iz Finske kao apsolutni autsajderi nasukali kao prvaka YU
. Kad se sjetim Finaca i njihove radosti
, cijela Yugoslavia je bila u soku
Nije bruka izgubiti od bolje ekipe, bruka je kad mislis da si bolji u fudbalu od finskih konobara, ribara, kuhara , a nisi bolji

Nisam se mislio javljati na ovaj forum, na jedan pametan komentar milion imbecilnih komentara, diskusija nema smisla. Valjda je to ta sloboda misljenja = svako ima pravo da bude budala.

Kad vec spominjem budale, hajte pitari, kad se utrkujete da dokazete svoju imbecilnost na koju polazete apsolutna prava i ne znam cemu toliki trud

Nije bruka izgubiti od bolje ekipe, bruka je kad mislis da si bolji u fudbalu od finskih konobara, ribara, kuhara , a nisi bolji

Ja sam bez zezancije očekivio minimalno 3-4 komada razlike, mada istina nisam očekivao da ne igraju fudbal. Ono je tuga bila, čak sam sam prestao gledati na poluvremenu.
-
- Kontakt:
i ovakvi ...od vas smo boljiGigant je napisao/la:Samo mi reci da se salis...nakon onakve bruke od sinoc, ti i dalje mislis da je zeljo u mogucnosti napraviti nesto u nasem prvenstvu?? Pa ono sinoc je sve pokazalo ko je nama prvak, i nacin na koji je to postao...ovo sada nije nista provokativno, ovo je surova realnost, i drago mi je samo zbog saveza, sto su dopustili da se sve desava u protekloj sezoni, i da vide sta su uradili, a mislim da su se i oni sinoc crvenili zbog toga...ja sam je napisao/la: Ništa, idemo dalje, opet po titulu...
uvjerit ćeš se u to jako brzo
ali to meni nije neka satisfakcija...biti bolji od pitara
kad već pljujete naše igrače onda pljujte sviju, nemojte izdvajati Popovića i Ćuluma kao najveće krivce, jel to Zeba ili bilo ko drugi sinoć bio bolji... šta treba da Popović uzme loptu na svojoj polovini da pretrči sve ko debeli Ronaldo, e pa ne može to tako, sinoć nije bilo odbrane, Veznog reda, svi su se pogubili tako da ne mogu dva igrača biti krivci...
Željo će i poslije ovoga biti Željo, preživjeli smo Litex, preživjećemo i ovo, glavu gore.
Željo će i poslije ovoga biti Željo, preživjeli smo Litex, preživjećemo i ovo, glavu gore.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
- Kontakt:
mladiću uistinu si iritantananaliticar_ je napisao/la:Ma Amar je tatin sin. Kao individua on ima ozbiljnih psiholoskih poremecaja..Nije zdravo odrastao jer je uvijek bio "tatin sin"..Lik je pun kompleksa ko zreo hercegovacki nar....Frajer je preskocio sve faze razvoja, prije svega pubertet....Pa vidite mu samo izjave u medijima, ne dolikuju ni nekom rudaru ili masinovodzi. Ponasa se ko neka seoska kabadahija....Ne vidim logike da takav neki lik sjedi na klupi nekog tima iz prve lige
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Želji se od glavu razbio projekt zvani Amar Osim! Zašto ovo govorim, doći preko noći i dignuti sve iz pepela, ne ide ni najvećim trenerima svijeta, a ne njemu! Isto je Ibraković Veležu uradio. Ne rade ljudi sustavno, nego za širu masu.Zadovolje navijače, ali ne i apetite kluba. Željo je iskrcao silu novca za titulu, a ove godine feninga nema.
Plus prodali ste par igrača, a nikoga niste doveli. Ne može se tako praviti igra i klub sa zdravim nogama. Dižite vi Amara u nebesa, ali meni se čini da će proći mnogo godina dok se financijski neoporavite od njega kada napusti klub i ostavi dugove...
Plus prodali ste par igrača, a nikoga niste doveli. Ne može se tako praviti igra i klub sa zdravim nogama. Dižite vi Amara u nebesa, ali meni se čini da će proći mnogo godina dok se financijski neoporavite od njega kada napusti klub i ostavi dugove...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
ŠTRUMFOVI BRUKA TE NAS
Halo Roki, znači kada dobiješ po guzici u **** Izraelu od ljudi koji Rapidu per komada uvale automatski povlači za sobom da si kupio bh titulu ?Gigant je napisao/la:Samo mi reci da se salis...nakon onakve bruke od sinoc, ti i dalje mislis da je zeljo u mogucnosti napraviti nesto u nasem prvenstvu?? Pa ono sinoc je sve pokazalo ko je nama prvak, i nacin na koji je to postao...ovo sada nije nista provokativno, ovo je surova realnost, i drago mi je samo zbog saveza, sto su dopustili da se sve desava u protekloj sezoni, i da vide sta su uradili, a mislim da su se i oni sinoc crvenili zbog toga...ja sam je napisao/la: Ništa, idemo dalje, opet po titulu...

Jebote život kakvih ljudi ima..
No sikiriki manijaci,sinoć sam iskreno navijo za Želju.Vidim svi pljuju po ligi,nit je Hapoel onako dobar,nit je Željo onako loš.Ne osvrćite se na omalovažavanja,u nas svak svakog zajebaje,jbg. sad je red na vas, sutra će možda zajebavat nas,lešinare ili škripe.Tako to ide.Istrpite dan-dva i dobro je.
Najveći problem sinoć nije onakav Željo nego neiskorišteni potencijal lige i ljudi koji ne rade svoj poso.
Uglavnom nadam se barem x u uzvratu i borbi s vama za titulu.
Najveći problem sinoć nije onakav Željo nego neiskorišteni potencijal lige i ljudi koji ne rade svoj poso.
Uglavnom nadam se barem x u uzvratu i borbi s vama za titulu.