Locust je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:
pa nije baš, recimo prošlu je imao fin broj golova na kontu, tu negdje s našim prvim špicem sada

inače da se on forsira kao Ahmetović vjerujem da bi tu negdje bio i s golovima....tj. treba nam pravi špic, golgeter, finišer....kao onaj što ga otjerasmo, npr.
ko je u formu ušo a na klupi niko živ....
Dobro je pa nam ti ne krojiš ekipu.
Vidite ljudi, uvijek ima gore...
Ja stvarno ne vidim zašto se Bekićeve minute ne bi dale Hadžiću. 10-20 minuta svako drugo kolo da malo osjeti seniorski fudbal.
a neko nam kroji ekipu? stvarno? jer meni ne izgleda tako...više mi je nešto usput sklepano.....
ja sam govorio o prošloj sezoni gdje je Amer zabio respektabilan broj golova i nešto asistencija...i Ahmetović tek treba da dokaže da može zabiti dvocifren broj golova u našem dresu , jer nije isto igrati u Slobodi i Sarajevu....
po vašim komentarima čovjek bi rekao Ahmetović ronaldo drugi nego mu se pertla odveže taman kad treba gol zabit...a u biti frajer jednostavno nije tipa špica koji trpa(golgeter/finišer) i treba nešto blizu čuda da se desi ili da neki trener baš sve podesi prema njemu pa da pođe čovjek zabijat, on je odlična radilica i razbijač bunkera, zalaganje uvijek za 11 od 10 i to je to....da bi ga iskoristili maximalno trebamo drugu vrstu suigrača u napadu/krilima....
da nas ne brine rezultat na tekmama vjerujem da bi dali juniorima više vremena na terenu, zbog takve problematike su ljudi došli na ideju da posuđuju igrače u niželigaše....više struke i više pažnje svakako je potrebno u radu s akademcima i njihovim prelaskom u prvi tim, jer često je to prevelik skok...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače