FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A lijep osjecaj nema govora.
Kriticno mi za vikend.al ebaji ga nazor odvojit dva tri sata.ako se ponovi situac. od juce necu zalit.
Kriticno mi za vikend.al ebaji ga nazor odvojit dva tri sata.ako se ponovi situac. od juce necu zalit.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Pozitivno je i što su na zapad unijeli mezu i rakiju, dugo nisam vidio u tolikoj količini 
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Boga mi bilo je i na zapadu i meze i rakijaSRSlavinovici je napisao/la:Pozitivno je i što su na zapad unijeli mezu i rakiju, dugo nisam vidio u tolikoj količini
Mislim da nije mjesto da se pišu pogotovu ne imena sa tribine,ali može se reći koja pametna za ono juče."T" je sasvim ok i poznat na tribini,sa njim će to izgledati dosta dobro,što se moglo vidjeti i juče.Sa njim u pobjede nove.
Kao što pročitah bio je tu kada se i KK Sloboda pratila u Mejdanu pa su bile zastave koreografije i sl.lijepo je izgledalo i navijalo se.
dosta raje nije moglo doći što bi se reklo izvlakački "radni dan je bio" + fax,škole a i posao
U Subotu će to izgledati znatno bolje
I da,čestitke našoj svetinji nakon 7 godina pobijedili smo Široki
Kao što pročitah bio je tu kada se i KK Sloboda pratila u Mejdanu pa su bile zastave koreografije i sl.lijepo je izgledalo i navijalo se.
dosta raje nije moglo doći što bi se reklo izvlakački "radni dan je bio" + fax,škole a i posao
U Subotu će to izgledati znatno bolje
Solina navija za Slobodu!
Zaboravio si uputit i zahvalu poljoprivrednicima iz odbora za hitnostSOLINA je napisao/la:Mislim da nije mjesto da se pišu pogotovu ne imena sa tribine,ali može se reći koja pametna za ono juče."T" je sasvim ok i poznat na tribini,sa njim će to izgledati dosta dobro,što se moglo vidjeti i juče.Sa njim u pobjede nove.
U Subotu će to izgledati znatno bolje![]()
bezveze.momak prica o tribini.
ebes odbor za hitnost.
ebes odbor za hitnost.
- Beduin
- Kontakt:
Iako ne planiram ici na stadion neko vrijeme dok ne vidim kako ce garnitura poznatih grobara voditi klub, u kojem smjeru i ambicijama, vuce me kop i ako ostane ovako kao od jucer onda cu doci samo radi podrske momcima. A i pozelio sam malo zagalamiti.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Na PL prepucavanjima rodio nadimakBeduin je napisao/la:Uceram mu i kompjuteru, odakle taj nadimak?![]()
Sjecam se vremena iz male dvorane i velike, par puta T. vodio organizaciju. Iz nicega smo koreografije pravili jbt
Ako nista, barem gostovanja bih mogao odraditi.
Da mi je da cujem tu novu pjesmu, jos nije izasao klip.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
javi se kad si ubosni ici cemo zajedno ako hceos 
a onda valja skupljat i za alimentaciju
- zlatnakoka
- Kontakt:
Pita uciteljica u razredu debila koliko je 2+2? Nakon 32 minute javlja se Mujo i kaze 4, a citav razred ce "mujoo kompjuteruu, mujo kompjuteruu".NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Na PL prepucavanjima rodio nadimakBeduin je napisao/la:Uceram mu i kompjuteru, odakle taj nadimak?![]()
Sjecam se vremena iz male dvorane i velike, par puta T. vodio organizaciju. Iz nicega smo koreografije pravili jbt
Mislim da je odatle.
Inace juce dobra igra sa padovima na trenutke. S boljim igracima (suba veseli) ce biti mozda jos bolje.
Jel imaju neka druga pravila za kup utakmice, smijes vratiti svom golmanu u ruke, smijes igrati rukama (pandza), smije golman uzeti loptu na 17m?
- RollingPaper
- Kontakt:
SIJEVER 
- Beduin
- Kontakt:
U Tuzli sam sad. Idemo aBd. Pobjego ovamo da ne placam alimentaciju grkinji, indijki i srpkinji.Sariel je napisao/la:javi se kad si ubosni ici cemo zajedno ako hceos
Zlatnakoka - znaci kompjuter zna sto mnogi ne znaju.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Ucite, trebat ce vam 
Samo naprijed samo naprijeed,
samo hrabro bori se,
naša pjesma nek te nosi
sve do nove pobjede.... Ooooooo nananananaaa
Slana Garda tebi je odana,
Obraduj nas golom hajde sada,
Kad špic nas pukne poludimo svi,
Svi do pasa Tušanj vileni
Oooooo ja te volim, volim Slobodo
Nananana niko, niko samo Sloboda
Samo naprijed samo naprijeed,
samo hrabro bori se,
naša pjesma nek te nosi
sve do nove pobjede.... Ooooooo nananananaaa
Slana Garda tebi je odana,
Obraduj nas golom hajde sada,
Kad špic nas pukne poludimo svi,
Svi do pasa Tušanj vileni
Oooooo ja te volim, volim Slobodo
Nananana niko, niko samo Sloboda
075 ❤
075 ❤
ja dobro si bila je i slana garda tebi je odana...
aaa poco sam opako zaboravljat
aaa poco sam opako zaboravljat
zbog radi cega Grahovac nije igrao protiv Sirokog
Hare suspendovan za subotu, znaci Merzic na stopera
Hare suspendovan za subotu, znaci Merzic na stopera
- hule_barca
- Kontakt:
To i ja mislim, ali takav je stav nove garniture ako ostanu u klubu, a ko misli da Subić nema 8 K nek se javi novoj Upravi pa nek provjere.tuzlak1987 je napisao/la: Ne moze se na djecu u Bosni ako hoces nesto vise. To se vidjelo u na primjeru Zelje ..tezak je taj prelazak iz juniora
Mes Que Un Club
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Uskoro će se znati datum održavanja vanredne sjednice Skupštine Fudbalskog kluba Sloboda.
U proteklom periodu je održano nekoliko radnih sastanaka, a sve u cilju bolje pripremljenosti članova Odbora za hitnost i ostalih subjekata koji su uključeni u rad i funkcionisanje ovog tijela.
Na dnevnom redu vanredne sjednice Skupštine FK Sloboda će biti nekoliko tačaka, među kojima su i razrješenje dužnosti predsjednika na vlastiti zahtjev, te članova Upravnog odbora, kao i imenovanje novih koji će upravljati klubom na ovim funkcijama.
Nakon vanredne, bit će održana i redovna sjednica Skupštine, na kojoj će biti definisani dalji koraci u funkcionisanju kluba i pravac daljeg djelovanja.
Kako saznaje RTV Slon u proteklom periodu za svoj doprinos Slobodi, koja je podsjetimo jučer u okviru osmine finala Kupa BiH na stadionu Tušanj pobijedila Široki Brijeg i odigrala odličnu utakmicu izrazilo je nekoliko jakih privrednih subjekata, ne samo iz Tuzle, nego i sa područja Bosne i Hercegovine.
O prijedlozima imena za predsjednika i članove Uprvanog odbora Skupštine FK Sloboda, rano je govoriti, ali za pretpostaviti je da će neki od njih biti sadašnji članovi Odbora za hitnost, potvrđeno je za RTV Slon.
U proteklom periodu je održano nekoliko radnih sastanaka, a sve u cilju bolje pripremljenosti članova Odbora za hitnost i ostalih subjekata koji su uključeni u rad i funkcionisanje ovog tijela.
Na dnevnom redu vanredne sjednice Skupštine FK Sloboda će biti nekoliko tačaka, među kojima su i razrješenje dužnosti predsjednika na vlastiti zahtjev, te članova Upravnog odbora, kao i imenovanje novih koji će upravljati klubom na ovim funkcijama.
Nakon vanredne, bit će održana i redovna sjednica Skupštine, na kojoj će biti definisani dalji koraci u funkcionisanju kluba i pravac daljeg djelovanja.
Kako saznaje RTV Slon u proteklom periodu za svoj doprinos Slobodi, koja je podsjetimo jučer u okviru osmine finala Kupa BiH na stadionu Tušanj pobijedila Široki Brijeg i odigrala odličnu utakmicu izrazilo je nekoliko jakih privrednih subjekata, ne samo iz Tuzle, nego i sa područja Bosne i Hercegovine.
O prijedlozima imena za predsjednika i članove Uprvanog odbora Skupštine FK Sloboda, rano je govoriti, ali za pretpostaviti je da će neki od njih biti sadašnji članovi Odbora za hitnost, potvrđeno je za RTV Slon.
Moze se sa juniorima itekako al da u juniorima igraju najbolji i najtalentovaniji a ne zna se kako e tada cemo moci gledati nas podmladak u prvoj ekipi.
samo Sloboda
Koji li su to privrednici pomogali Slobodi ? Mozda vlasnik Binga,Hife,ASA prevent,Violeta itd
Jedva cekam da vidim ko ce u upravni odbor osim Bonya i Senada Tom Cata ?
Jel to Tehnograd propao,pa Tom Cat gradi po Tuzli kako stigne
Jedva cekam da vidim ko ce u upravni odbor osim Bonya i Senada Tom Cata ?
Jel to Tehnograd propao,pa Tom Cat gradi po Tuzli kako stigne
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali mi opet iako juniori budu stalno u vrhu lige opet kapacitet da ih toliko prebacimo. Imamo u Federalnoj par juniora koji nisu nivo Smajica i Hajdarevica te se ni tu nisu istakli pretjerano.merak je napisao/la:Moze se sa juniorima itekako al da u juniorima igraju najbolji i najtalentovaniji a ne zna se kako e tada cemo moci gledati nas podmladak u prvoj ekipi.
Znaci ima neki omjer i bitno im je da imaju iskusne igrace uz sebe. 5+15 je dobar omjer. Cim imas 10 juniora i 10 koji nisu vec pocinju da pate rezultati jer je liga jos uvijek fizikanerska i iskusni igraci znaju kako izaci na kraj sa neiskusnim igracima iako su ti neiskusni talentovaniji.
Primjer je Olimpik protiv nas, imaju dosta mladih igraca i prosuli su tri boda. A i protiv drugih ekipa isto tako ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.