hahahahhha jel vide ono, nisu mogli da provale u stan , blindirana vrata. I nisu dvojica nego trojica a jedan od te trojice izvrsio samoubistvo prilikom hapsenja.Unofficialpage je napisao/la:
Slaba vm ona policija, jučer, prekjučer hapse dvojicu u zgradi 8 sati.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
čest slučaj. samoubistvo tokom hapšenjaTribalian je napisao/la:hahahahhha jel vide ono, nisu mogli da provale u stan , blindirana vrata. I nisu dvojica nego trojica a jedan od te trojice izvrsio samoubistvo prilikom hapsenja.Unofficialpage je napisao/la:

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gotovo sve sam ispratio na telegrafu. Nekad policija baš zna biti retardiranaTribalian je napisao/la:hahahahhha jel vide ono, nisu mogli da provale u stan , blindirana vrata. I nisu dvojica nego trojica a jedan od te trojice izvrsio samoubistvo prilikom hapsenja.Unofficialpage je napisao/la:

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nisu planirali da nesto moze da podje naopako. To ti je prognozer samo jedno od brojnih svakodnevnih desavanja. navrati ovamo da prozujimo po gradu , neces morati vise da gledas americke filmove sve ces uzivo da vidis.Unofficialpage je napisao/la:
Gotovo sve sam ispratio na telegrafu. Nekad policija baš zna biti retardiranasačmarica i razvali vrata
I što se taj ubio? Budala, ne zna da je u zatvoru bolje nego vani, ne brineš ni o ćemu, đaba hrana, đaba spavanje, đaba sve.

Ali najjaca pljacka je bila pre 6-7 godina dole kod sajma negde, 4-5 likova sve urade kako treba, pokupe pare, ne snimi ih niko ispred banke , alarm ukljucen tek posto su otisli, i krenu ljudi ka Novom Beogradu u 3 popodne da beze.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahahaah to me podsjeća na ono ti bi da radiš i da platu primaš. Tako i oni odu u pljačku ali ne planiraju da budu uhapšeni 
Oooj likova

Oooj likova

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I ona u Sarajevu je bila jaka, ako si gledao. Kad upada pljackas u neku manju banku a radnik obezbedjenja kaci zavesu i ne konstatuje ovog da je usao, i kad okaci zavesu , samo sidje sa one fotelje ili sta je vec i omlati pljackasa o pod.Unofficialpage je napisao/la:Hahahaah to me podsjeća na ono ti bi da radiš i da platu primaš. Tako i oni odu u pljačku ali ne planiraju da budu uhapšeni
Oooj likova

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahhahahaha to nisam vidio. Sad ću baš to potražiti.Tribalian je napisao/la:I ona u Sarajevu je bila jaka, ako si gledao. Kad upada pljackas u neku manju banku a radnik obezbedjenja kaci zavesu i ne konstatuje ovog da je usao, i kad okaci zavesu , samo sidje sa one fotelje ili sta je vec i omlati pljackasa o pod.Unofficialpage je napisao/la:Hahahaah to me podsjeća na ono ti bi da radiš i da platu primaš. Tako i oni odu u pljačku ali ne planiraju da budu uhapšeni
Oooj likova![]()
![]()

Jel to ta
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ako neko zeli da se skrasi u sveckoj, dovoljno je da kaze da je clan isis-a
http://www.breitbart.com/london/2016/10 ... e-housing/

http://www.breitbart.com/london/2016/10 ... e-housing/
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Jeste.Unofficialpage je napisao/la:
Jel to ta

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ova je dobra, sve isplanirano do u detalje: 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
evo ti jedna da vidis Zemunci budale sta rade. Borba na zivot i smrt u nocnom kiosku i odbrani se radnik na kraju iako je uboden nozem ko zna koliko puta.Unofficialpage je napisao/la:I ova je dobra, sve isplanirano do u detalje:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji kreten, odmah ubiti. Ubi ga onda bejzbol palicom, ne kontam što ti zaštitari nemaju neko oružje, samo metak u čelo i gotovo.Tribalian je napisao/la:evo ti jedna da vidis Zemunci budale sta rade. Borba na zivot i smrt u nocnom kiosku i odbrani se radnik na kraju iako je uboden nozem ko zna koliko puta.Unofficialpage je napisao/la:I ova je dobra, sve isplanirano do u detalje:
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- IlProfessore
- Kontakt:
Da je ovaj idiot htio mogao ga je komotno ubiti ali vjerovatno nije htio da i to djelo ima na svom kontu...Unofficialpage je napisao/la:Koji kreten, odmah ubiti. Ubi ga onda bejzbol palicom, ne kontam što ti zaštitari nemaju neko oružje, samo metak u čelo i gotovo.Tribalian je napisao/la:evo ti jedna da vidis Zemunci budale sta rade. Borba na zivot i smrt u nocnom kiosku i odbrani se radnik na kraju iako je uboden nozem ko zna koliko puta.Unofficialpage je napisao/la:I ova je dobra, sve isplanirano do u detalje:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To jest, htio je samo pare uzeti.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To su nakriticnije situacije te u zatvorenom prostoru. Samo mi nije jasno kako ova budala nije skontala da ima neko unutra.

Da. Ali ga jeste cacnuo nozem nekoliko puta tako da se ovo vodi kao pokusaj ubistva, garant.IlProfessore je napisao/la:
Da je ovaj idiot htio mogao ga je komotno ubiti ali vjerovatno nije htio da i to djelo ima na svom kontu...
Mislim da je ovaj uhvaćen. Mogao ga je izbušiti kako je htio, ali eto, imao je ovaj čikica više sreće nego pameti.Tribalian je napisao/la:Da. Ali ga jeste cacnuo nozem nekoliko puta tako da se ovo vodi kao pokusaj ubistva, garant.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogao je ali se uplasio propisno, i on i ovaj drugi.Virtu4l je napisao/la:
Mislim da je ovaj uhvaćen. Mogao ga je izbušiti kako je htio, ali eto, imao je ovaj čikica više sreće nego pameti.
Jel ti pustili viber?

Tribalian je napisao/la:Jel ti pustili viber?

A jesu, pola sata nakon zatvaranja glasačkih mjesta

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
46:20.
Braća arapi.

Oni nas vole ali naše komunjare njih ne vole.

A vidi mene uletio sa Hellerom danas u raspravu...

Kocka je bačena
Trenutno korisnika/ca: MElloo, sarajevskiMarlboro i 4 gosta.