Ja sam zadovoljan rezultatom ali naravno kao i svi igrom nezadovoljan, ali zato treba samo pogledati na danasnji sastav i statistike jer one nikad ne lazu
Idemo redom.
Adilovic, ove sezone na golu samo 4 utakmice, zadnju na golu protiv Bratstva jos uz to nije neki golman.
Ivetic, proslu nije igrao, danas odlican i to uz dvije asistencije, bravo!
Kadusic, decko nije igrao zadnjih 5 utakmica danas u prvoj, inace jako lose odigrao i kao da je imao neki strah u sebi.
Balic, Vratio se nakon odmora od dvije utakmice zbog crvenog kartona, danas ponovo nervozan i iz utakmice u utakmice greska do greske.
Mihojevic, Kapitenski i pravi fajter, sve bolji i bolji jos danas onaj gol s nekih 25 metera
Andjusic, od pocetka sezone on vec ima 4 kartona

uz to da je do danas igrao svega 140 min. nervozan igrac i losa forma.
Hebibovic, danas je samo potvrdio da nikad nije ni bio za nas.
Radovac, Vratio se nakon odmora od tri utakmice, a danas ponovo spor i nista. Vrijeme je da se mi njemu fino zahvalimo, on je gotov ljudi moji.
Sajo, 5 utakmica i svega 118 min, Hvala ti majstore za sve, ali tvoje je proslo.
Saric, Nije u najboljoj formi ni blizu one kao u Slobodi moze i mora to puno bolje, inace dobar igrac samo strpljenje.
Bekic, Napadac a i dalje bez gola, forma i igra mu je za qurac od pocetka sezone moze se i reci od dolaska u klub.
Eto to je to, rutinska pobjeda nase druge ekipe i nista vise.
Gledao sam Zrinjski danas protiv mrtvog Veleze odigrali slicno kao i mi, uz dva gola iz prekida. Kmeljo trenutno igra i muce se protiv jednog Gorazda. Samo opusteno raja, nema potrebe pljuvati.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase