Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la jasmin10 » 19 okt 2016, 18:24

Federer17 je napisao/la:
krmpotich je napisao/la: Zato sto ce se svaki trener odluciti za njega u prvih 11, jer ima i stopera, veznjaka, beka i napadaca u isto vrijeme. Veoma zahvalan igrac...
Pa evo sto mu Allegri ne da prednost u odnosu na Higuaina (u bitnijim utakmicama)? Zato sto je losiji od njega u onome u cemu napadac treba da bude najbolji - davanju golova. Ozbiljnijim timovima ne trebaju takvi igraci, kad na svakoj poziciji imas WC i zna se sta je kome zadatak, sto ne opovrgava cinjenicu da je on veoma zahvalan igrac. Rijetki su klubovi kao A. Madrid, gdje neko kao Mandzo dodje kao kec na desetku.
Kako je Mandzo došao Atleticu kao kec na desetku kad su ga ljudi odmah otjerali ?
Nije stvar ukusa dati prednost Mandzi ispred Higuaina, nego samo subjektivni navijači guraju Mandzu ispred Argentinca. Higuain je klasa iznad Mandze.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 19 okt 2016, 18:40

jasmin10 je napisao/la:nego samo subjektivni navijači guraju Mandzu ispred Argentinca. Higuain je klasa iznad Mandze.
Ni jedan ni drugi nisu moj tip napadaca, iskreno to je Zlatan :thumbup: Da je klasa, pipiti ne bi trebalo 10 sansi u Napoliju da zabije 1 gol :nene: Prelazi 3 banke i 100 kila zive vage, ispuho je on svoje...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 okt 2016, 18:43

krmpotich je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:nego samo subjektivni navijači guraju Mandzu ispred Argentinca. Higuain je klasa iznad Mandze.
Ni jedan ni drugi nisu moj tip napadaca, iskreno to je Zlatan :thumbup: Da je klasa, pipiti ne bi trebalo 10 sansi u Napoliju da zabije 1 gol :nene: Prelazi 3 banke i 100 kila zive vage, ispuho je on svoje...
I kako je onda kada takav lagano izbacio Mandzu ? Zašto bi uopšte Juve davao tolike pare za Pipitu ? Zašto je onda Higuain dao bruku više golova od Mandze ako su ista klasa ?

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 19 okt 2016, 18:45

jasmin10 je napisao/la: Kako je Mandzo došao Atleticu kao kec na desetku kad su ga ljudi odmah otjerali ?
Nije stvar ukusa dati prednost Mandzi ispred Higuaina, nego samo subjektivni navijači guraju Mandzu ispred Argentinca. Higuain je klasa iznad Mandze.
Dosao je zato sto je to klub u kojem svi igraci sudjeluju u igri, pobjedjuje cijeli tim borbom, bez nekih izrazitih kreativaca i igraca koji su sposobni sami rijesiti mec. Otjerali su ga zato sto imaju Griezmanna koji postaje jedan od najboljih na svojoj poziciji, a itekako moze igrati izrazitog napadaca, dok s druge strane jedina sansa da uzmu neke dobre pare za Mandzukica, jer se vec usao u godine.

Hajd mi sad nadji gdje sam ja rekao da je on bolji od Higuaina, u bilo kojem postu u ovoj raspravi? Cijela moja prica vodi ka tome da Gonzala smatram boljim napadacem, cak sam to i napisao u ovom posljednjem postu, ali izgleda neki ne znaju citati.
Federer17 je napisao/la:Slazem se da je stvar ukusa, ali je Higuain, realno, klasa iznad Marija. Necemo vise, uvalismo se u debeli off. Pozdravljam te.
Pod ovo 'stvar je ukusa' sam mislio na to kome bi nas dvojica dali prednost izmedju Gonzala i Marija.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 okt 2016, 18:48

Federer17 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: Kako je Mandzo došao Atleticu kao kec na desetku kad su ga ljudi odmah otjerali ?
Dosao je zato sto je to klub u kojem svi igraci sudjeluju u igri, pobjedjuje cijeli tim borbom, bez nekih izrazitih kreativaca i igraca koji su sposobni sami rijesiti mec. Otjerali su ga zato sto imaju Griezmanna koji postaje jedan od najboljih na svojoj poziciji, a itekako moze igrati izrazitog napadaca, dok s druge strane jedina sansa da uzmu neke dobre pare za Mandzukica, jer se vec usao u godine.

Hajd mi sad nadji gdje sam ja rekao da je on bolji od Higuaina, u bilo kojem postu u ovoj raspravi? Cijela moja prica vodi ka tome da Gonzala smatram boljim napadacem, cak sam to i napisao u ovom posljednjem postu, ali izgleda neki ne znaju citati.
Federer17 je napisao/la:Slazem se da je stvar ukusa, ali je Higuain, realno, klasa iznad Marija. Necemo vise, uvalismo se u debeli off. Pozdravljam te.
Pod ovo 'stvar je ukusa' sam mislio na to kome bi nas dvojica dali prednost izmedju Gonzala i Marija.
Nisi ti ni rekao da je bolji nego krmpotich.

Glupost je da je otjeran zbog Grizmana. Otjeran je jer nije dovoljno kvalitetan. Atletico igra sa 2 napadača. Pa došao je Gameiru koji je tu negdje s godinama sa Mandzukicem.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 19 okt 2016, 18:50

A zašto se vi raspravljate u nedogled o Higuainu i Mandžukiću na temi Edin Džeko ? Zašto se vi u nedogled raspravljate ko je bolji Džeko ili Mandžukić ko djeca u 4 razredu osnovne škole ? Totalna neozbiljnosst i nigdje veze diskusija na 2-3 stranice samo zbog članka da je Edin Džeko najbolji strijelac sa Ex Yu prostora. Daj nemojte *ebati više, gledajte brojke, statistike i gledajte stvari realno i objektivno na osnovu do sad prikazanog i svih ostlaih pokazatelja. Najgore je kad je neko toliko subjektivan da se uvlači sam sebi u guzicu. Džeko je igračina, velikan našeg nogometa i jako cijenjen igrač u ligama petice, mnogo velikih utakmica i nagrada. SAPIENTI SAT.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 19 okt 2016, 18:55

jasmin10 je napisao/la: Glupost je da je otjeran zbog Grizmana. Otjeran je jer nije dovoljno kvalitetan. Atletico igra sa 2 napadača. Pa došao je Gameiru koji je tu negdje s godinama sa Mandzukicem.
Ma ja sam naveo ta dva razloga, a sigurno nisu jedini (ne pratim bas posebno Atletico, pa iz tog razloga nisam ni upucen toliko), ali je cinjenica da novac od 18 miliona za nekog ko ima 30 godina nije malo uopste. Da se nesto posebno pokazao, i nije (dao oko 15ak golova u cijeloj sezoni). Tako da, i ta tvoja teorija sigurno ima osnova.

Da ne idemo vise u off.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 okt 2016, 19:24

krmpotich je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:Sve se slazem, osim da je Mandzukic savremeni tip napadaca. Ne znam zbog cega?
Zato sto ce se svaki trener odluciti za njega u prvih 11, jer ima i stopera, veznjaka, beka i napadaca u isto vrijeme. Veoma zahvalan igrac...
Hoće, hoće.

Mandžukić je u kanalu. Mora pored sebe imati golgetera, jer Mandžo to nije. On je pomoćna (uslovno rečeno) radna snaga. Zahvalan igrač, borben, ide "do koske", al' sam nije u stanju nositi ekipu. Zbog toga bih ja lično uvijek birao Edina spram njega i zbog toga mi je Edin bolji igrač. Naravno, Mandžo ima kvalitete i u stanju je sušu golova "zamaskirati" borbenošću, znojem, krvlju, dok Edin tu ipak malo više "paradira".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 19 okt 2016, 20:43

Monolog je napisao/la: Mandžukić je u kanalu. Mora pored sebe imati golgetera, jer Mandžo to nije. On je pomoćna (uslovno rečeno) radna snaga. Zahvalan igrač, borben, ide "do koske", al' sam nije u stanju nositi ekipu. Zbog toga bih ja lično uvijek birao Edina spram njega i zbog toga mi je Edin bolji igrač. Naravno, Mandžo ima kvalitete i u stanju je sušu golova "zamaskirati" borbenošću, znojem, krvlju, dok Edin tu ipak malo više "paradira".
Poredio sam Marija i Pipitu :thumbup:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 okt 2016, 00:33

krmpotich je napisao/la:
Monolog je napisao/la: Mandžukić je u kanalu. Mora pored sebe imati golgetera, jer Mandžo to nije. On je pomoćna (uslovno rečeno) radna snaga. Zahvalan igrač, borben, ide "do koske", al' sam nije u stanju nositi ekipu. Zbog toga bih ja lično uvijek birao Edina spram njega i zbog toga mi je Edin bolji igrač. Naravno, Mandžo ima kvalitete i u stanju je sušu golova "zamaskirati" borbenošću, znojem, krvlju, dok Edin tu ipak malo više "paradira".
Poredio sam Marija i Pipitu :thumbup:
Pa tu tek nemaš ništa porediti. Higuain je x puta bolji igrač od Mandžukića.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 20 okt 2016, 00:56

krmpotich je napisao/la:
Napadac s najgorom realizacijom ove sezone u EPL je Zlatan, statistika potvrdila.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 okt 2016, 05:05

:D :D :mrgreen:

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 okt 2016, 20:06

Đubro ga na klupi ostavio :damn:

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 20 okt 2016, 20:10

Mora malo odmoriti, zaslužio je.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 20 okt 2016, 20:11

BelminM23 je napisao/la:Đubro ga na klupi ostavio :damn:
Zasto da se trosi citavu tekmu kad je potrebniji za vikend a i uci ce drugo sigurno jer Iturbe nije igrac.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 okt 2016, 20:16

Posto obraz Luciano?

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 okt 2016, 20:17

Goalgetter je napisao/la:Posto obraz Luciano?
Najjača pošalica..:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 okt 2016, 22:31

Navijaci rome skandiraju dzekino ime i traze njegov ulazak
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 okt 2016, 22:33

Kakav perverzan pas Tottija :tokralju:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 20 okt 2016, 23:05

80' Roma - Austria 3:1
81' u igru ulazi Edin Dzeko
82' Roma - Austria 3:2
84' Roma - Austria 3:3

krivac za ovaj kiks Rome i vise nego ocigledan :kafa:
Don't believe the hype.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26 i 65 gostiju.