Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 19 okt 2016, 17:48

Medikament je napisao/la:Mogao bi Arda na avatar. Aferim momcino. :bih: :bih: :bih:

Samo balavci ne znaju sta je i ko je Alija Izetbegovic. Najveci sin BiH. U nemogucim okolnostima izborio nezavisnost citave trazene teritorije. :bih:
Iako to baš i nije htio.

I ovo sposobnih i normalnih ljudi u SDA aka. Šepić protiv njih :urnebes:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 19 okt 2016, 17:58

WolfOfWallStreet je napisao/la:Što se tiče Mladih muslimana, već u prvom članu njihovog Pravila kao osnovna njihova dužnost navedena je „borba na Allahovu putu (džihad)“, a zatim su navedeni i ostali zadaci organizacije: beskompromisna borba protiv svih neislamskih pojava u islamskom svijetu, potpuna primjena principa islama u životu pojedinca i zajednice, islamsko bratstvo; političko ujedinjenje svih islamskih zemalja u jednu državu koja bi bila uređena na osnovu Kur'ana i hadisa. Dakle, nije bilo govora o borbi za nacionalnu afirmaciju muslimana, iako pojedinci organizaciju Mladih muslimana žele prikazati kao organizaciju koja se borila za politički pluralizam, za nacionalnu emancipaciju i priznavanje nacionalnog identiteta Bošnjaka, ostvarivanje nacionalnih vrijednosti. Njihov je cilj bio sasvim drugačiji: da, nakon što „komunisti izgube vlast“, stvore autonomnu BiH u sklopu velike islamske zajednice. Sam Teufik Velagić, pripadnik tog pokreta, u časopisu Kult B izjavio je da se Mladi muslimani nisu borili za Bosnu nego za islam. (vidi u: Slobodna Bosna, 28.VII.1996., te u: Cvitković, Ivan, „Konfesija u ratu“, str. 85)
:ljepota: :ljepota: :ljepota:
rahmet mu dusi.
a ti uzivaj sa crvendacima i zelenima koji ce ti oteti i zadnji dinar.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 19 okt 2016, 17:59

sekerbay je napisao/la:
WolfOfWallStreet je napisao/la:Što se tiče Mladih muslimana, već u prvom članu njihovog Pravila kao osnovna njihova dužnost navedena je „borba na Allahovu putu (džihad)“, a zatim su navedeni i ostali zadaci organizacije: beskompromisna borba protiv svih neislamskih pojava u islamskom svijetu, potpuna primjena principa islama u životu pojedinca i zajednice, islamsko bratstvo; političko ujedinjenje svih islamskih zemalja u jednu državu koja bi bila uređena na osnovu Kur'ana i hadisa. Dakle, nije bilo govora o borbi za nacionalnu afirmaciju muslimana, iako pojedinci organizaciju Mladih muslimana žele prikazati kao organizaciju koja se borila za politički pluralizam, za nacionalnu emancipaciju i priznavanje nacionalnog identiteta Bošnjaka, ostvarivanje nacionalnih vrijednosti. Njihov je cilj bio sasvim drugačiji: da, nakon što „komunisti izgube vlast“, stvore autonomnu BiH u sklopu velike islamske zajednice. Sam Teufik Velagić, pripadnik tog pokreta, u časopisu Kult B izjavio je da se Mladi muslimani nisu borili za Bosnu nego za islam. (vidi u: Slobodna Bosna, 28.VII.1996., te u: Cvitković, Ivan, „Konfesija u ratu“, str. 85)
:ljepota: :ljepota: :ljepota:
rahmet mu dusi.
a ti uzivaj sa crvendacima i zelenima koji ce ti oteti i zadnji dinar.
Zato ja ganjam Njemačku da mi nebi uzeli zadnji € :kafa:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 19 okt 2016, 18:02

Neutral je napisao/la:
:beba: :beba: :beba: :beba: :beba:
Daj, nemoj me zezat. Kad vidis tekstove pjesama i ponasanje, ne pripada joj ta cast ni da je uporedjujem sa Alexom. :nene:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2016, 18:03

Federer17 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
:beba: :beba: :beba: :beba: :beba:
Daj, nemoj me zezat. Kad vidis tekstove pjesama i ponasanje, ne pripada joj ta cast ni da je uporedjujem sa Alexom. :nene:
Kada nju vidim, zaboravim sve tekstove pjesama :mrgreen:
:beba:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 19 okt 2016, 18:04

suti, tebi je i tu dobro. problem je ona tzv. srednja klasa. oni ubrzano idu ka siromastvu.

nego, dedera nam nabroj te rahmetlijine greske.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 19 okt 2016, 18:05

sekerbay je napisao/la:suti, tebi je i tu dobro. problem je ona tzv. srednja klasa. oni ubrzano idu ka siromastvu.

Meni ce tak za dva mjeseca bit odlično, sad se mučim :mrgreen: Al kad dodje ugovor na neodređeno, JUES of EJ kompani :shh:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 okt 2016, 18:08

sekerbay je napisao/la:suti, tebi je i tu dobro. problem je ona tzv. srednja klasa. oni ubrzano idu ka siromastvu.

Ako cijenis rahmetlija onda cijeni i Tudzmana i Milosevica jer bi ih sve stigao Hag da su ostali zivi. A ista stvar im je da su se bavili trgovinom teritorija, svojim dogovorima su preko noci unistavali zivote Srba, Hrvata i Bosnjaka u Krajini, Podrinju, Posavini, Hercegovini.

I sad neko dodje odaje pocast, ja kazem uceram im, a i onima sa zapada sto su ih skolovali za ovo.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 19 okt 2016, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 19 okt 2016, 18:09

Neutral je napisao/la:
Ova je previse napucana, imas ih na stotine na ovim nasim krajevima (ali u mozgu fali dosta toga). Alexa je meni bas pravi primjer dame. Pogledaj intervju one emisije balkanskom ulicom (tako nesto), pa ces vidjet taj osmijeh koji me je osvojio (uz ono prije sto vec navedoh). :mrgreen:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 19 okt 2016, 18:11

@heler, mani ba polovicnih odgovora.
tuzlak1987 je napisao/la: jer bi ih sve stigao Hag da su ostali zivi.
dokaz?
tuzlak1987 je napisao/la:A ista stvar im je da su se bavili trgovinom teritorija
a gde je peeecat? ono, imas li ti to napismeno :?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2016, 18:12

Kakav precjednik, trebala pasti Banjaluka, on potpisao dejton da ne "ginu" ljudi, šta je radio tri godine ranije.

Ovaj rat nas ne tiče, mi ćemo ostati neutralni, mirno spavajte, rata neće biti.

Dobar čovjek sigurno, jedan od najgorih političara kojeg je BiH imala u svojoj historiji. Jedino je bake lošiji od njega.

Aliji ne bi nikada bilo suđeno u Hagu, ne provaljujte se.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 19 okt 2016, 18:13

Nije valjda @Wolf -@Heller? Gdje li je zabrljao, pa ga banovase :mrgreen:

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 19 okt 2016, 18:14

sekerbay je napisao/la:@heler, mani ba polovicnih odgovora.
Ma ne priča mi se o Aliji uopšte, Sizifovske teme su to i sam znaš.

Nego gledam Huso izabran sa 48 godina, Tramp i Hillary imaju po 70 pa **** ti ženo maiku, dje gerijatriju nađoše :puke:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 okt 2016, 18:15

Incognito87 je napisao/la:I ovaj DANTES pobudalio sa hellerom me poredi :rol:
ne mogu više da te ispratim :crazy: :crazy: :crazy:

@heller jesi to imao dijalog sa monologom? :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2016, 18:16

Federer17 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
Ova je previse napucana, imas ih na stotine na ovim nasim krajevima (ali u mozgu fali dosta toga). Alexa je meni bas pravi primjer dame. Pogledaj intervju one emisije balkanskom ulicom (tako nesto), pa ces vidjet taj osmijeh koji me je osvojio (uz ono prije sto vec navedoh). :mrgreen:
Ljepša stotinu puta bez šminke
slika
Znaš i sam da su dame najveće kurave, ne mislim na dotičnu, nego na dame za vrijeme dominacije koju je imala Francuska kada su Versajem šetale dama ili ti ga prve sponzoruše, u prevodu kurave. Tako otmjeno društvo je krivac za nastanka "sponzoruša" :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 okt 2016, 18:16

sekerbay je napisao/la:@heler, mani ba polovicnih odgovora.
tuzlak1987 je napisao/la: jer bi ih sve stigao Hag da su ostali zivi.
dokaz?
tuzlak1987 je napisao/la:A ista stvar im je da su se bavili trgovinom teritorija
a gde je peeecat? ono, imas li ti to napismeno :?
Znao je za zlocine koji su se pravili u ratu sa nase strane i nije procesuirao ljude koji su to radili. Sve bi izaslo na vidjelo i bio bi onda on procesuiran kao i Franjo. A ako ne bi bili onda bi to bilo preko "stele" jer su Hrvatska i BiH sateliti zapada.

Da za trgovinu teritorijama hoces dokument, potpis, slike, video ? :urnebes:
Kurisali su preko telefona i kahvenisanja milione ljudi. Pogotovo pred kraj, a najofirnije je bilo ono sa Kninom i Krajinom. Milosevicu pucao qrac.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 19 okt 2016, 18:17

nema veze, ionako nas ne ceka nikakav poso.
ustvari ceka, ja sad moram odradit jedan sahatic. :mrgreen:
ali, nakon toga sam spreman za raspravu :cool:

ps.
tuzlak, bez dokaza je to prdimahovina :!:

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 19 okt 2016, 18:20

sovo na kladari

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 okt 2016, 18:23

WolfOfWallStreet je napisao/la:sovo na kladari
zbog toga?
što je on na kraj srca. eno banovao haja jer je nudio seks, oralni samo, tuzlaku :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 19 okt 2016, 18:24

DANTES je napisao/la:
WolfOfWallStreet je napisao/la:sovo na kladari
zbog toga?
što je on na kraj srca. eno banovao haja jer je nudio seks, oralni samo, tuzlaku :mrgreen:
par dana konstantno :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 7 gostiju.