FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 19 okt 2016, 17:24

Locust je napisao/la:Odigrali Balić i Adilović da oba zabijaju.

Ja ponašanje Adilovića nakon onog pasa drugačije ne mogu objasniti.

Gdje Denchi da nam kaže kako Adi treba biti prvi golman?
U nekoliko navrata se levat izvlači u stranu, pa je l' bolje lopta u aut ili korner ili potpuno prazan gol... Kakav bolid od golmana.

Sve u svemu žalosna partija, ekipu sastavljenu u potpunosti od amatera nismo mogli da slomimo.

Kadušić je danas imao na tacni toliko situacija... Svaku je isto uništio, ono je smiješno.

Highlight dana kad ono djete od metar i dvadeset uleti tijelom u Samira i uništi ga. Djete ako ima više od 55 kila tu me sjecite.

Moram priznati bilo nas je više nego što sam očekivao, pozdrav raji s foruma koju sam pozdravljao a koji su se pravili da me ne vide, znamo se. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 19 okt 2016, 17:27

i mene duljevic zna nervirati sa gnjavazom lopte i nekim potezima ali je ovdje jedini igrac koji nesto zna sa mihom
ostali su nule i onaj novakovic dabogda da se pokaze protiv zrinjskog da zna jer mene nije ubjedio nikako ko ga ocjenuje zbog **** gola i derbija ne bi komentarisao

i ahmeta smo upropastili jer je dobro poceo i onda su ga poceli zatvarati vise ons stvori prilika nego sto ih on dobije zbog toga nam treba jedan napadac malo nizi sto brzi da zna sutnut
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 okt 2016, 17:28

Rezultat solidan, igra losa, jako slaba posjeta, Rustemovicu sve ti ****. Klub zatvara mnogo prije vremena, uhljebi bijedni, odvratni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 okt 2016, 17:30

Bordomen je napisao/la:ovdje je za pohvalu samo kamerman obavlja posao bolje nego ljudi sa bht
Nemoj tako, zacrvenit ce se kamerman :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 19 okt 2016, 17:31

Tuzno.
Rustemovicu i dalje mislim da ti i tvoji mankeni ne zasluzujete nositi bordo dres!
SARAJEVO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 okt 2016, 17:34

MortemHz je napisao/la:Rezultat solidan, igra losa, jako slaba posjeta, Rustemovicu sve ti ****. Klub zatvara mnogo prije vremena, uhljebi bijedni, odvratni.
Sta je sad uradio Rustemovic?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 okt 2016, 17:36

Sabinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Rezultat solidan, igra losa, jako slaba posjeta, Rustemovicu sve ti ****. Klub zatvara mnogo prije vremena, uhljebi bijedni, odvratni.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 okt 2016, 17:40

Sabinho je napisao/la:
Zabio gol.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 okt 2016, 17:41

Lakoste je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Zabio gol.
Znam to brt, samo imao predavanja pa nisam ni isao ni gledao. :cry:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 okt 2016, 17:42

Gdje su danas juniori? Barem bolan na klupi? O čemu pričamo mi ovdje. Danas su mogli hladno istrčati (kao prošle sezone protiv Slavije) i odigrati barem na ovom nivou. Koju čunu mi pričamo o akademiji, zašto danas nije bio taj Hadžić o kojem englezi i holanđani pišu a kod nas ni protiv niželigaša nema šanse? Smiješno.
Samo Saraj'vo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 okt 2016, 17:56

PitarBordo je napisao/la:Gdje su danas juniori? Barem bolan na klupi? O čemu pričamo mi ovdje. Danas su mogli hladno istrčati (kao prošle sezone protiv Slavije) i odigrati barem na ovom nivou. Koju čunu mi pričamo o akademiji, zašto danas nije bio taj Hadžić o kojem englezi i holanđani pišu a kod nas ni protiv niželigaša nema šanse? Smiješno.
U subotu sam gledao derbi nasih juniora protiv Zelje, Hadzic jedno veliko nista pokazao kao i ostali nasi juniori. U kadetima je razvaljivao istina, gledao sam ga i tu u jednoj utakmici doduse, fkt je bio superioran u odnosu na vrsnjake, sad vec u juniorima izgleda da to nije to, a pogotovu ga ne vidim u ovom trenutku u prvom timu. Istina je da nemamo ni prvi tim da valja, niti klupu, a Bgm i juniori su upitni. Neka nam je sa srecom u rjesavanju igrackog kadra, fkt kod nas ima igraca koji nisu ni za PLBiH, a ne za Sarajevo.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 19 okt 2016, 18:59

Ne znam ima li igdje u svijetu da predsjednik kluba nije na utakmici svog kluba. :puke:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 okt 2016, 19:07

Ja poranio, usao na prazan stadion, kad vidi cuda... Krmeca glavusina jos tu, samo sklonjen od pogleda, a iz kluba ga Tito sklonit ne moze! :sick: :puke:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 okt 2016, 19:30

Ja sam zadovoljan rezultatom ali naravno kao i svi igrom nezadovoljan, ali zato treba samo pogledati na danasnji sastav i statistike jer one nikad ne lazu :)
Idemo redom.

Adilovic, ove sezone na golu samo 4 utakmice, zadnju na golu protiv Bratstva jos uz to nije neki golman.
Ivetic, proslu nije igrao, danas odlican i to uz dvije asistencije, bravo!
Kadusic, decko nije igrao zadnjih 5 utakmica danas u prvoj, inace jako lose odigrao i kao da je imao neki strah u sebi.
Balic, Vratio se nakon odmora od dvije utakmice zbog crvenog kartona, danas ponovo nervozan i iz utakmice u utakmice greska do greske.
Mihojevic, Kapitenski i pravi fajter, sve bolji i bolji jos danas onaj gol s nekih 25 metera :tokralju:
Andjusic, od pocetka sezone on vec ima 4 kartona :roll: uz to da je do danas igrao svega 140 min. nervozan igrac i losa forma.
Hebibovic, danas je samo potvrdio da nikad nije ni bio za nas.
Radovac, Vratio se nakon odmora od tri utakmice, a danas ponovo spor i nista. Vrijeme je da se mi njemu fino zahvalimo, on je gotov ljudi moji.
Sajo, 5 utakmica i svega 118 min, Hvala ti majstore za sve, ali tvoje je proslo.
Saric, Nije u najboljoj formi ni blizu one kao u Slobodi moze i mora to puno bolje, inace dobar igrac samo strpljenje.
Bekic, Napadac a i dalje bez gola, forma i igra mu je za qurac od pocetka sezone moze se i reci od dolaska u klub.

Eto to je to, rutinska pobjeda nase druge ekipe i nista vise.
Gledao sam Zrinjski danas protiv mrtvog Veleze odigrali slicno kao i mi, uz dva gola iz prekida. Kmeljo trenutno igra i muce se protiv jednog Gorazda. Samo opusteno raja, nema potrebe pljuvati. :thumbup:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 okt 2016, 19:40

MCMXLVI je napisao/la: Bekic, Napadac a i dalje bez gola, forma i igra mu je za qurac od pocetka sezone moze se i reci od dolaska u klub.
pa nije baš, recimo prošlu je imao fin broj golova na kontu, tu negdje s našim prvim špicem sada ;) inače da se on forsira kao Ahmetović vjerujem da bi tu negdje bio i s golovima....tj. treba nam pravi špic, golgeter, finišer....kao onaj što ga otjerasmo, npr.

ko je u formu ušo a na klupi niko živ....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 okt 2016, 19:52

Amer ti je prosječan igrač ove napaćene lige, vrhunac naš klub.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 okt 2016, 19:58

Zasto oni debili iz kluba nisu danas radili? ako jesu radili su samo par sati i onda su se ispalili.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 19 okt 2016, 20:09

MCMXLVI je napisao/la:
Eto to je to, rutinska pobjeda nase druge ekipe i nista vise.
Gledao sam Zrinjski danas protiv mrtvog Veleze odigrali slicno kao i mi, uz dva gola iz prekida. Kmeljo trenutno igra i muce se protiv jednog Gorazda. Samo opusteno raja, nema potrebe pljuvati. :thumbup:
:thumbup:
Tješio sam se i ja tako do prije mjesec dana... Sve govorio sam sebi, sad ce, proigrace, loš dan, nemaju srece, nece lopta, povrijedjen ovaj, povrijedjen onaj, e sad ce Said, sad ce Dulja, od iduceg kola ce, evo ga novi trener, to je to, sad razvaljujemo....... i tako iz sedmice u sedmicu, evo vec godina prodje druže moj.. Ne moze se više.. Ne može pod kožu.. Ovo danas je manje vazno, pobjedili su.. ali generalno gledajuci, BRUKA I SRAMOTA!!!
Sta nam papci uradiše od kluba.. Da nam Gracanica i Gradiška mjera budu...
IDEMO PONOVO!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 19 okt 2016, 20:12

MortemHz je napisao/la:Zasto oni debili iz kluba nisu danas radili? ako jesu radili su samo par sati i onda su se ispalili.
Službenici kluba se odavno ponašaju kao da rade u nekom komunalnom preduzecu u kantonu, leže a plata im ide. Piše da rade do 5 ja došao 15 do 5, oni sjede ispred fan shopa piju kafu i ono lagano kažu zatvoreno dođi sutra. Bahatost na nivou telekoma.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 okt 2016, 20:15

LegendKiller je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Zasto oni debili iz kluba nisu danas radili? ako jesu radili su samo par sati i onda su se ispalili.
Službenici kluba se odavno ponašaju kao da rade u nekom komunalnom preduzecu u kantonu, leže a plata im ide. Piše da rade do 5 ja došao 15 do 5, oni sjede ispred fan shopa piju kafu i ono lagano kažu zatvoreno dođi sutra. Bahatost na nivou telekoma.
Bolan u 2 sam dosao ispred i bilo je zatvoreno. Bog zna kad su se ispalili.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Alen1987, bvsic i 46 gostiju.