U cemu je problem momcinoWolfOfWallStreet je napisao/la:glaj mu avataraMokes je napisao/la:Sreca pa se sad ne zaduzujemo![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U cemu je problem momcinoWolfOfWallStreet je napisao/la:glaj mu avataraMokes je napisao/la:Sreca pa se sad ne zaduzujemo![]()
![]()
![]()
Sirovina je dobar momak i nije pichkica!WolfOfWallStreet je napisao/la:Ja samo rokam kontru
Ti si jos uvijek pickica i zlikovacIncognito87 je napisao/la:Sirovina je dobar momak i nije pichkica!WolfOfWallStreet je napisao/la:Ja samo rokam kontru
da vidimo sad tu kontru
Doduse to jes za noža, al nemoj u me ubost u svijetloj tradiciji TM87.Incognito87 je napisao/la:Pa pričamo o sirovinama sad yebo ga ti.![]()
Haj što si mi reko da sam pičhkica, ali da me povežeš sa hordama zla e fuj jarane fakat si me uvrijedio...
To bi povuklo dalekosezne posljedice, u vidu dolazka krleta na kućni prag. A onda bi ti Indir u pitarskoj opremi po kući šeto.Incognito87 je napisao/la:Izrezaću te motorkom ko prava fukara
Čovjek umire i zadnje dvije njegove poruke jesu da neće da ide u Sloveniju na liječenje jer oni koji su liječili u ratu treba da liječe i u miru i druga mu je u javljanju kod Senada gdje kaže da političari trebaju sebi smanjiti plate a povećati penzije.WolfOfWallStreet je napisao/la:Nismo na istoj talasnoj Hendo.
1. Dok je Tito bio živ i Sirotanoviću je bilo dobro, u bijedi je umro kad je SDA dosla na vlast.
2. Da ne pretjerujes malo sa vozilima.
3. S obzirom da drzava nije imala ni magistralne puteve dobro je i ono sto je urađeno.
4. Oduzimanje zemlje muslimanima podržavam ako su potomci aga i begova koji su zemlju dobili na isti način.
Čuj čitam ljude koji mrze Aliju ja sam samo podcrto čime se ta organizacija bavila. I otkud znaš da ti ljudi mrze Bosnu i Aliju?
Opet ona država je bila ****, nešto manja nego ova, al **** to je realnost kad je ovo jedna od najnepismenijih država se jednim od najnepismenijih naroda u Evropi.
Nakon VETA na uvoz oružja, hiljade izdajnika u svojim redovima, pobjediti treću vojsku tada u svijetu i ratovati sa dvije separatitisitčke vojske i dvije države...WolfOfWallStreet je napisao/la:Super al to ga ne čini kvalitetnim političarem. Nit sranja koja je piso čini manje bolesnim.
osnovna njihova dužnost navedena je „borba na Allahovu putu (džihad)“
Pametno?Brokula je napisao/la:Konačno da i ovi parlamentarci urade nešto za narod
SDA, SBB HDZNeprijatelji države.
Pan ostaje 1.05 u Bingu, hvala SDP-u, DF-u, i SNSD-usamo_lijevo je napisao/la:Pametno?Brokula je napisao/la:Konačno da i ovi parlamentarci urade nešto za narod
SDA, SBB HDZNeprijatelji države.
Zasto je pametno?
A niko SebiljaUnofficialpage je napisao/la:Svi smo mi Alija ali rijetko je ko Bakir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.