Kad nekad budemo imali uredjen klub onda bismo trebali praviti svoj stadion od 20 milja kapacitet.
Uostalom, sto ce nam stadion kad gubimo od Metalegea?
Jedva cekam da sutra kisnem, gledajuci Obi Mikela i najboljeg igraca albanske lige

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ne sjecam se kada sam zadnji put procitao nesto bolje od ovog (nema veze sa pomenutim igracima)fico je napisao/la: Jedva cekam da sutra kisnem, gledajuci Obi Mikela i najboljeg igraca albanske lige
De i meni sta posto idem i jaTobeYarabi je napisao/la:ne sjecam se kada sam zadnji put procitao nesto bolje od ovog (nema veze sa pomenutim igracima)fico je napisao/la: Jedva cekam da sutra kisnem, gledajuci Obi Mikela i najboljeg igraca albanske lige![]()
![]()
![]()
Ne znam da su ga ikad oni radili osim pripremnih utakmica i slicno. Ako mislis na textualni onda da.Rahma je napisao/la:Hoće li sportsport raditi prenos?
Nemoj matereti njega da nekog vodi zalutace svi i zijaniti danas. Klupa mu ako bogda danas i Sarajevo pobjedjuje.pitic je napisao/la:Rustemoviću povedi danas ovu djecu do pobjede
Rahma je napisao/la:Pa prenosili su kup do sadaProšlu su baš prenosili.
Halalite, do mene je onda. Bio sam ja na Koševu tad ali sam opet mislio da nisu prenosili, uvjeren sam bio u to. Jos bolje onda za momke koji ne mogu doci.pitic je napisao/la:Jesu protiv Bratstva su prenosli.
hoće, ako ne bude nekih nepredviđenih problema.Rahma je napisao/la:Hoće li sportsport raditi prenos?
Svaka čast još jednom.admin je napisao/la:hoće, ako ne bude nekih nepredviđenih problema.Rahma je napisao/la:Hoće li sportsport raditi prenos?
kao i revanš iz gradiške.
Hahah, to kralju.fico je napisao/la:Mi smo u crnini svaki put kad Rustemovic izadje na teren.