Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Postoji li nacin da se kreira hotspot na compu, windows 7?
Don't believe the hype.
Ako imas wifi da, samo skines program hotspot i to je to, racunar ti dalje siri mrezu
Mia San Mia
Ima li još neko problema danas sa bh smećem?
Godina 2016, "Evropa":

Godina 2016, "Evropa":

Jes' Evropa al nije "EU" [emoji14]
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Gleda li ko ovo čudo od MojeTVweb, otkako su updateovali ovaj player ne može se nijedan stream odgledati ko da gledam u 4k rezoluciji... Je li to do mene kakav problem ili ima još neko ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
@Asteriks
eee jedno pitanje dok vamo cackam, laptop pao sistem (ono upalim ga biraj safe mod/last good/normal, nevazno restartuje ga), e sad kreno sistem da instaliram haj pokrene ga i nakon minute onog pocetnog ekrana samo ga resetuje
eee jedno pitanje dok vamo cackam, laptop pao sistem (ono upalim ga biraj safe mod/last good/normal, nevazno restartuje ga), e sad kreno sistem da instaliram haj pokrene ga i nakon minute onog pocetnog ekrana samo ga resetuje

Sta, oces da instaliras sistem, preko cega, cd, usb ?Quinlan je napisao/la:@Asteriks
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
ma usb, ali nema sanse, pokuso w7, haj reko prezahtjevan evo i xp isti problem, vidjet cu sad kakav tester za ram da nadjem da provjerim, ili jbg ako nista cd sutra kupit pa sprzit xp pa vidjet sta ce bitiAsteriks je napisao/la:Sta, oces da instaliras sistem, preko cega, cd, usb ?Quinlan je napisao/la:@Asteriks

Da li se napravio bootabilan usb.
Ak te stalno izbacuje moze biti problem ne samo u ramu, neg i hard disku, a on se najlakse vadi kada su laptopi u pitanju.
Nekad je dovoljan samo reset (iskopcat konektor hdd-a) da bi proradio a nekad i zamjena.
Ak te stalno izbacuje moze biti problem ne samo u ramu, neg i hard disku, a on se najlakse vadi kada su laptopi u pitanju.
Nekad je dovoljan samo reset (iskopcat konektor hdd-a) da bi proradio a nekad i zamjena.
ma bootabilan je, pokrene ono sistem sa usb-a, (bude ono pritisni bilo sta da se pokrene, onda ga pokrene npr. bude logo windowsa kad sedmicu sam pokreto, stoji tako minutu i restart)Asteriks je napisao/la:Da li se napravio bootabilan usb.

evo skidam sad nekakav skup bootabilnih testnih alata pa cu ram i hdd testirat
ma star laptop ko grcka pa mi ga uvalise, ja konto sistem pao hajde to cu za sat kad ono veci problem

U takvom slucaju moze biti dosta toga.
Nemas sta izgubiti, laptop cak nije tesko rasklopiti kak na prvu izgleda, ko zna mozda se i paucnina stvorila oko procesora.
Nemas sta izgubiti, laptop cak nije tesko rasklopiti kak na prvu izgleda, ko zna mozda se i paucnina stvorila oko procesora.

evo izvadio HDD haj reko bez njega da ga upalim, sad uopste nece da bootuje usb ko da ga nema
yebem ti zivot al se uvalih, sutra cu ja ovo morat rastavit skroz

yebem ti zivot al se uvalih, sutra cu ja ovo morat rastavit skroz

Ne mozes bez hdd-a, trebao si ga samo resetovati.
Nista strasno, gledaj da podesis bios (ako mognes uci u pomneuti) tako da ti first boot bude usb (cesto oznacen kao removable device).
Nista strasno, gledaj da podesis bios (ako mognes uci u pomneuti) tako da ti first boot bude usb (cesto oznacen kao removable device).
Koja ti je brzina interneta?anell je napisao/la:Gleda li ko ovo čudo od MojeTVweb, otkako su updateovali ovaj player ne može se nijedan stream odgledati ko da gledam u 4k rezoluciji... Je li to do mene kakav problem ili ima još neko ?
Brzina je 5mb/s, ista ko i prije kad je normalno išlo, čak nas je moglo dvojica gledati utakmice preko mojeTVweb, sad ne može jedan da ga yebeš.Neutral je napisao/la:Koja ti je brzina interneta?anell je napisao/la:Gleda li ko ovo čudo od MojeTVweb, otkako su updateovali ovaj player ne može se nijedan stream odgledati ko da gledam u 4k rezoluciji... Je li to do mene kakav problem ili ima još neko ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Koji je tačno player u pitanju? Frendu je uvijek "lagalo" na laptopu, ja isprobao na svom koji je mnogo bolji i gledali smo stream bez problema u full hd-u (mislim da je full hd, a ne hd bio).
Moguće da su nešto usrali, po tome su najpoznatiji, neki smećarski player koji zahtjeva gtx 1080
Moguće da su nešto usrali, po tome su najpoznatiji, neki smećarski player koji zahtjeva gtx 1080

Za pocetak, probaj otvoriti oci.anell je napisao/la:Kako da vidim koji je player ?

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Momak, hajd ti na temu Arsenala i traži od Maršala juzernejm i pasvord od onog sponzora.bega_afc je napisao/la:Za pocetak, probaj otvoriti oci.anell je napisao/la:Kako da vidim koji je player ?![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.