Bojim se da nisi dobro procitao moj post. Akcenat na rijec normalno.DANTES je napisao/la:Nekada? Danas kao ne posjeduju?Donnie Darko je napisao/la:Nekada je bilo normalno i da ljudi posjeduju ljude.DANTES je napisao/la:Pare nisu problem, para nema.
Ali bez zajebancije ne treba biti materijalista. Nekada su ljudi posjedovali stvari, danas stvari posjeduju ljude.
I ne, nemam pare
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
- IlProfessore
- Kontakt:
Ako fakat nije dostavljen izborni materijal na vrijeme onda neka se ćerajuWolfOfWallStreet je napisao/la:Ovo sa Srebrenicom postaje patetično i jadno.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Podnese se prijava i gotovo, al ovdje će se dizat prašina i CIK će ispast u pravu.IlProfessore je napisao/la:Ako fakat nije dostavljen izborni materijal na vrijeme onda neka se ćerajuWolfOfWallStreet je napisao/la:Ovo sa Srebrenicom postaje patetično i jadno.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mali, ne igraj se.Mokes je napisao/la:

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Jel se može kupit studentska karta na onu potvrdu da sam student s fakulteta, umjesto indexa il kopije indexa 
Kako smoriše sa Srebrenicom više.Ne znam ko je dopustio uopšte majkama Srebrenice da se miješaju u politiku

Kako smoriše sa Srebrenicom više.Ne znam ko je dopustio uopšte majkama Srebrenice da se miješaju u politiku

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- IlProfessore
- Kontakt:
Treba ti potvrda i index ili uplatnice koje si dao na studentskoj u slučaju da index još nije gotov.Dex je napisao/la:Jel se može kupit studentska karta na onu potvrdu da sam student s fakulteta, umjesto indexa il kopije indexa
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Kontakt:
Ko još plaća javni prevoz? 

Ne može se švercat 120 km 

HvalaIlProfessore je napisao/la:Treba ti potvrda i index ili uplatnice koje si dao na studentskoj u slučaju da index još nije gotov.Dex je napisao/la:Jel se može kupit studentska karta na onu potvrdu da sam student s fakulteta, umjesto indexa il kopije indexa

Meni nije jasno zašto postoje dva udruženja majki Srebrenice? Nije valjda da se ni one ne mogu dogovoriti. Ne znam o čemu se radi pa nek me neko ispravi, al sam primijetio da se stalno spominju 2 udruženja pa malo je reć da sam zbunjen.Dex je napisao/la:Jel se može kupit studentska karta na onu potvrdu da sam student s fakulteta, umjesto indexa il kopije indexa
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jesi se to konacno sjetio uzeti kuponDex je napisao/la:Jel se može kupit studentska karta na onu potvrdu da sam student s fakulteta, umjesto indexa il kopije indexa

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Druže ja ostavio index u studentskoj i koristim stari, i ne gledaju samo mahnem indeksom, na bus stanici možeš i potvrdu i ličnu.
@Kawhi M-O-N-E-Y
@Kawhi M-O-N-E-Y
Šta će mi kupon, volim prošetat sam do kampusaMokes je napisao/la:Jesi se to konacno sjetio uzeti kuponDex je napisao/la:Jel se može kupit studentska karta na onu potvrdu da sam student s fakulteta, umjesto indexa il kopije indexa
Kako smoriše sa Srebrenicom više.Ne znam ko je dopustio uopšte majkama Srebrenice da se miješaju u politiku![]()
![]()

Al razmišljam i o toj investiciji

Gdje sam čuo da postoje 4 čakKawhi je napisao/la: Meni nije jasno zašto postoje dva udruženja majki Srebrenice? Nije valjda da se ni one ne mogu dogovoriti. Ne znam o čemu se radi pa nek me neko ispravi, al sam primijetio da se stalno spominju 2 udruženja pa malo je reć da sam zbunjen.

Postoji više, jer im dosadilo da Munira uzima sve pare

-
- Kontakt:
Nema to pojma, taj sto je pisao veze nema. Ni slicna ruskoj. Cuj slanina u salatu.Kawhi je napisao/la: Ja sam pročitao komentar na fejsu"isto ko ruska, samo ubaciš i slanine"![]()

Mokes je napisao/la:

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa eto, cirka otprilikeMokes je napisao/la:Kako znas da je mjesec dana ?

Hoce li ikad izaci ona ridjokosa bestija iz kantine

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Čuj Mokes

Šta nije normalno otići u banku i biti njen rob do kraja života?Donnie Darko je napisao/la:
Bojim se da nisi dobro procitao moj post. Akcenat na rijec normalno.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
yebem ti komisijuLakoste je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, VensanKasel i 11 gostiju.