streetstyle je napisao/la:Lijepi strah. Pritisnuti zastitari koji su strazarili na Kosevu u noci kada je nestala zastava...sada su propjevali i ofirali kod koga je. Murija reagovala i zastava je vracena u klub i to ne ostecena

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
streetstyle je napisao/la:Lijepi strah. Pritisnuti zastitari koji su strazarili na Kosevu u noci kada je nestala zastava...sada su propjevali i ofirali kod koga je. Murija reagovala i zastava je vracena u klub i to ne ostecena
Na Klikx-u to isto govorebordoakapitar je napisao/la:Malo prije na TVSA rekose da je danas u opcini Centar bila delegacija biznismena iz Katara a tema je bila rekonstrukcija stadiona AFH! Zna li neko nesto vise o ovome ili je i ovo samo jos jedan u nizu supljikata..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sto to kopiras avatar od lika kojeg derem sokera??Mokes je napisao/la:I to ti smetajoker90 je napisao/la:I oni opet covjeka salju konstantno pred kamere..![]()
![]()
bordoakapitar je napisao/la:Sutra SVI, SVI, SVI!!!
Ma vidi... mnogo investitora je dolazilo u Opcinu Centar da se prica na tu temu. Nas stadion je veoma privlacan ali problem je sto mi nemamo dovoljno ljudi koji bi koristili te stvari sto bi se gradilo pored stadiona da sami investitori zarade. Tu je uvijek u prici hotel i ogromni trzni centar i milion nekih manjih prodavnica ali ko ce tu kupovati? Trebao bi se naci nacin da oni uloze dio i da se ne osjeti puno a ostalo ganjati preko navijaca i sponzora.Esport je napisao/la:Na Klikx-u to isto govorebordoakapitar je napisao/la:Malo prije na TVSA rekose da je danas u opcini Centar bila delegacija biznismena iz Katara a tema je bila rekonstrukcija stadiona AFH! Zna li neko nesto vise o ovome ili je i ovo samo jos jedan u nizu supljikata..
http://www.klix.ba/vijesti/bih/nedzad-a ... /161018091
![]()
Slazem se ali oni prvo sebe gledaju sto je i logicno.bordoakapitar je napisao/la:Ma da je njih kako navuci da uloze i naprave a oni sami procjenjuju da li mogu zaraditi. Poslije gradnje nas boli briga za trznim centrom, hotelom itd. Bitno je da je tu stadion po svim UEFA standardima a mi cemo ionako placati da igramo na njemu. Yebo investitore, ionako imaju viska para pa nek im koji milion i propadne. U krajnjem slucaju uvijek mogu prodati to sto naprave oa izvuci svoje pare...
Ne znam na sta konkretno mislis, direktno iz slobodnjaka ili centarsut iz slobodnog udarca? Na ovaj drugi nacin smo zabili Rudaru u gostima, protiv Viteza u gostima, protiv Slavije kuci. To je drugi dio prosle sezone.General61 je napisao/la:Posljednji gol iz slobodnog udarca Sarajevo je postiglo u pretprošlom prvenstvu -Velkoski protiv Viteza.Dakle u čitavom prošlom prvenstvu i 12 kola ovog prvenstva mi nismo dali gol iz slobodnog udarca????? Taj podatak mozda najbolje govori o kvaliteti igrača koji su dovedeni u Sarajevu. Poneki slucajan gol iz kornera i to je to. A danas se u fudbalu oko 30% golova postiže iz prekida jer se igr zatvoren fudbal, ekipe su fizički spremne i teško je postici pogodak iz igre.Mi promašujemo čiste šanse iz igre , ne dajemo golove iz prekida....sta očekivati drugo nego seriju remija jer do pobjede se dolazi golovima.U svaku liniju dovesti po dva ciljana pojačanja a u veznu liniji obavezno playmakera .Probati do zime ostati sa sto manjim zaostatkom i plasirati se medju 6?????da jer igrom bez pobjeda to se ne može ostvariti.
Mislim na gol direktno iz slobodnog udarca jer iz nekih skraćenih kornera i kornera je bio poneki gol mada i ta igra iz prekida je katastrofa. Nema niti jedne uigrane kombinacije. Protiv slobode 15 kornera i ništa. Sadašnji trener Napolija uigrava 35!!!!kombinacija iz prekida......Sabinho je napisao/la:Ne znam na sta konkretno mislis, direktno iz slobodnjaka ili centarsut iz slobodnog udarca? Na ovaj drugi nacin smo zabili Rudaru u gostima, protiv Viteza u gostima, protiv Slavije kuci. To je drugi dio prosle sezone.General61 je napisao/la:Posljednji gol iz slobodnog udarca Sarajevo je postiglo u pretprošlom prvenstvu -Velkoski protiv Viteza.Dakle u čitavom prošlom prvenstvu i 12 kola ovog prvenstva mi nismo dali gol iz slobodnog udarca????? Taj podatak mozda najbolje govori o kvaliteti igrača koji su dovedeni u Sarajevu. Poneki slucajan gol iz kornera i to je to. A danas se u fudbalu oko 30% golova postiže iz prekida jer se igr zatvoren fudbal, ekipe su fizički spremne i teško je postici pogodak iz igre.Mi promašujemo čiste šanse iz igre , ne dajemo golove iz prekida....sta očekivati drugo nego seriju remija jer do pobjede se dolazi golovima.U svaku liniju dovesti po dva ciljana pojačanja a u veznu liniji obavezno playmakera .Probati do zime ostati sa sto manjim zaostatkom i plasirati se medju 6?????da jer igrom bez pobjeda to se ne može ostvariti.
Brate ne ljuti se ali iskreno Zajko mi rekao znao sam možda na dva tri dana ranije gdje če a nije nam se nudio i mislim da ne bi došao i da mu damo veču platu jer Zeba ima karakter a nije kao Ćenan ili ove gnjide Ihtijarević Pelak.Lićno iz njegovih usta zajedno smo gledali Olimpik -Sloboda .Lakoste je napisao/la:Nudio nam se Zeba, Cala ga odbio. Sta ce nam igrac koji ce u martu kad pocinje drugi dio sezone imati 34 godine
Imamo ja mislim najvise kornera u dosadasnjim mecevima PL.General61 je napisao/la:Mislim na gol direktno iz slobodnog udarca jer iz nekih skraćenih kornera i kornera je bio poneki gol mada i ta igra iz prekida je katastrofa. Nema niti jedne uigrane kombinacije. Protiv slobode 15 kornera i ništa. Sadašnji trener Napolija uigrava 35!!!!kombinacija iz prekida......Sabinho je napisao/la:Ne znam na sta konkretno mislis, direktno iz slobodnjaka ili centarsut iz slobodnog udarca? Na ovaj drugi nacin smo zabili Rudaru u gostima, protiv Viteza u gostima, protiv Slavije kuci. To je drugi dio prosle sezone.General61 je napisao/la:Posljednji gol iz slobodnog udarca Sarajevo je postiglo u pretprošlom prvenstvu -Velkoski protiv Viteza.Dakle u čitavom prošlom prvenstvu i 12 kola ovog prvenstva mi nismo dali gol iz slobodnog udarca????? Taj podatak mozda najbolje govori o kvaliteti igrača koji su dovedeni u Sarajevu. Poneki slucajan gol iz kornera i to je to. A danas se u fudbalu oko 30% golova postiže iz prekida jer se igr zatvoren fudbal, ekipe su fizički spremne i teško je postici pogodak iz igre.Mi promašujemo čiste šanse iz igre , ne dajemo golove iz prekida....sta očekivati drugo nego seriju remija jer do pobjede se dolazi golovima.U svaku liniju dovesti po dva ciljana pojačanja a u veznu liniji obavezno playmakera .Probati do zime ostati sa sto manjim zaostatkom i plasirati se medju 6?????da jer igrom bez pobjeda to se ne može ostvariti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.