Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sani do sada nije odigrao ni jedan minut za Real 2 koliko sam upratio
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Igra za junioreBassha je napisao/la:Sani do sada nije odigrao ni jedan minut za Real 2 koliko sam upratio
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ima li kakve statistike ?MElloo je napisao/la:Igra za junioreBassha je napisao/la:Sani do sada nije odigrao ni jedan minut za Real 2 koliko sam upratio
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Eto ide Atic na posudbu, samo se nadam u neki pristojan klub za razvoj, a ne nazad u Sparse..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ethel je napisao/la:I Gegic je krenuo dobrim putem da postane bivsi talenat odlaskom u Bayern gdje ce samo nekim cudom dobiti minutazu.
Gegic je u dobrim rukama...Nas trener ga trenira a Kari je uvijek prisutan.
Koju poziciju Kari ima sad u Bayernu?lumani je napisao/la:Ethel je napisao/la:I Gegic je krenuo dobrim putem da postane bivsi talenat odlaskom u Bayern gdje ce samo nekim cudom dobiti minutazu.
Gegic je u dobrim rukama...Nas trener ga trenira a Kari je uvijek prisutan.
Bayern na Gegicevoj poziciji ima Gavela i Renfroea, nema tu minuta za njega ni kod oca rodjenog. Valjda bude posudbu u nekog njemackog prvoligasa barem..
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Kari je i dalje trener Bayerna ali je imao operaciju i sve dok se ne oporavi Sasha vodi ekipu a moguce je cijelu sezonu...Uglavnom on je tu prati treninge ,dijeli savjete prati mlade.
Nisam znao to.lumani je napisao/la:Kari je i dalje trener Bayerna ali je imao operaciju i sve dok se ne oporavi Sasha vodi ekipu a moguce je cijelu sezonu...Uglavnom on je tu prati treninge ,dijeli savjete prati mlade.
Zavisi sve da li ce i na kakvu ce posudbu mozda otici, jer tesko u ovom timu da moze dobiti minute, da barem igraju Euroligu pa na gust raspored bi mogao dobiti minutazu, ovako...
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ethel je napisao/la:Nisam znao to.lumani je napisao/la:Kari je i dalje trener Bayerna ali je imao operaciju i sve dok se ne oporavi Sasha vodi ekipu a moguce je cijelu sezonu...Uglavnom on je tu prati treninge ,dijeli savjete prati mlade.
Zavisi sve da li ce i na kakvu ce posudbu mozda otici, jer tesko u ovom timu da moze dobiti minute, da barem igraju Euroligu pa na gust raspored bi mogao dobiti minutazu, ovako...
Nece nigdje ici 3 Liga je sasvim ok za njega ....Nije losa Liga puna Amera.Iducu sezonu treba da napada..Kostic je odlican trener za mlade.
sve dok je nama uspjeh da nam igraci igraju po 3. ligama i bit cemo ovakva kanta od kosarkaske zemlje...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Jesmo mi definitivno izgubili Todorovica iz Bilbaa? Igra momak dosta dobro u zadnje vrijeme (veceras posebno dobar protiv Albe), mada cisto sumnjam da je on zagrijan da igra za nas nacionalni tim, a opet u Srbiji tesko da ce dobiti priliku. Isto tako evo Mitrovic veceras, a Kapelan nedavno imali odlicnu sutersku noc u drugoj ligi Spanije. I na njih itekako treba racunati, jer su nasi niski igraci suterski ocajni.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Mitrović ubio nogama.kobe24 je napisao/la:Jesmo mi definitivno izgubili Todorovica iz Bilbaa? Igra momak dosta dobro u zadnje vrijeme (veceras posebno dobar protiv Albe), mada cisto sumnjam da je on zagrijan da igra za nas nacionalni tim, a opet u Srbiji tesko da ce dobiti priliku. Isto tako evo Mitrovic veceras, a Kapelan nedavno imali odlicnu sutersku noc u drugoj ligi Spanije. I na njih itekako treba racunati, jer su nasi niski igraci suterski ocajni.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Todorovic strasno napredovao, u utakmici protiv Barselone nedavno bio sasvim dobar (za ono vrijeme sto sam ja gledao), mada sumnjam da tu ima i 1% zelje da zaigra za nas. Kikanovic u napadu dosta dobar, da je bilo malo srece, mogao je dati i 10-ak poena. U odbrani k'o svajcarski sir. Djedovicu nema ni 5 min dobit ni u onoj cetvrtini kad ga uvede (uglavnom pocetkom parnih cetvrtina), bez obzira sto vode 20+ razlike. Nista Djeda, vrati se u KK Bosnu i pomozi im da udju u ABA ligu.
Musa mi nekako neodredjen, po meni vise lose odigrao, nego dobro. Kao da se pomalo izgubio u posljednje vrijeme.

Vrabac je sve konkretniji, ove trojke više nisu "halajeve komete", evo i večeras je ubo fin spot up... Mada, realno, on nikad neće biti tip igrača koji instant donosi korist za svoju ekipu, da bi njegov set vještina bio upotrebljiv, treba trener koji to zna fino upakovati i naći mu ulogu, tj. određena ograničenja u igri.
Konstantna je prijetnja u of. skoku (danas jedan od najcjenjenijih sporednih faktora u košarci), a u odbrani je sposoban držati solidno sve od 2 do 4, a u nekim okolnostima i preostale dvije pozicije, dakle odličan je za preuzimanja i za brisanje potencijalnog mismeča protivnika. U organizovanoj smislenoj ekipi, ovo je skillset dovoljan za 15-20 sigurnih minuta, punog intenziteta, svejedno da li se radi o konvencionalnoj (Vrabac na 3) ili nižoj (4) petorci.
Konstantna je prijetnja u of. skoku (danas jedan od najcjenjenijih sporednih faktora u košarci), a u odbrani je sposoban držati solidno sve od 2 do 4, a u nekim okolnostima i preostale dvije pozicije, dakle odličan je za preuzimanja i za brisanje potencijalnog mismeča protivnika. U organizovanoj smislenoj ekipi, ovo je skillset dovoljan za 15-20 sigurnih minuta, punog intenziteta, svejedno da li se radi o konvencionalnoj (Vrabac na 3) ili nižoj (4) petorci.
Sad mi je jasno zbog cega je Nihad uzeo njemacki pasos. Da ga nema, ne bi igrao ni ovih 10 minuta...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Polutak 8p (3/8 za dva),8sk,3ast
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
KK_Bosna je napisao/la:sve dok je nama uspjeh da nam igraci igraju po 3. ligama i bit cemo ovakva kanta od kosarkaske zemlje...
nije uspjeh nego realnost iz kakve lige idu u 3 ligu

a ne znam, buza je iz te lige otisao u belgiju... on je najpametniji potez napravio od svih ovih nasih sto su otisli iz nase lige u posljednje 3,4 godine... ostali ili griju tribine, ili igraju po 3. ligama spanije, njemacke...lumani je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:sve dok je nama uspjeh da nam igraci igraju po 3. ligama i bit cemo ovakva kanta od kosarkaske zemlje...
nije uspjeh nego realnost iz kakve lige idu u 3 ligu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Sta se ovo prica da je Kari glavni kandidat za selektora, ima li ko da zna sta pouzdano?
Gdje si to vidio/procitaoFederer17 je napisao/la:Sta se ovo prica da je Kari glavni kandidat za selektora, ima li ko da zna sta pouzdano?

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 21 gost.