FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 18 okt 2016, 19:00

streetstyle je napisao/la:Lijepi strah. Pritisnuti zastitari koji su strazarili na Kosevu u noci kada je nestala zastava...sada su propjevali i ofirali kod koga je. Murija reagovala i zastava je vracena u klub i to ne ostecena
:urnebes: :urnebes:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 18 okt 2016, 19:00

Malo prije na TVSA rekose da je danas u opcini Centar bila delegacija biznismena iz Katara a tema je bila rekonstrukcija stadiona AFH! Zna li neko nesto vise o ovome ili je i ovo samo jos jedan u nizu supljikata..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 okt 2016, 19:05

Ebo majku nekad je vise raje dolazilo na treninge nego sad na utakmice. :( :( :(

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 18 okt 2016, 19:18

bordoakapitar je napisao/la:Malo prije na TVSA rekose da je danas u opcini Centar bila delegacija biznismena iz Katara a tema je bila rekonstrukcija stadiona AFH! Zna li neko nesto vise o ovome ili je i ovo samo jos jedan u nizu supljikata..

Na Klikx-u to isto govore
http://www.klix.ba/vijesti/bih/nedzad-a ... /161018091
:clap: :clap:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 okt 2016, 19:30

:opaopa:
Mokes je napisao/la:
joker90 je napisao/la:I oni opet covjeka salju konstantno pred kamere.. :roll:
I to ti smeta :rol: :rol: :rol:
Sto to kopiras avatar od lika kojeg derem sokera??
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 18 okt 2016, 19:33

Sutra SVI, SVI, SVI!!!

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 18 okt 2016, 19:43

bordoakapitar je napisao/la:Sutra SVI, SVI, SVI!!!

Jbg i ja bih volio da bude bar 2 milje al tesko buraz , bas tesko. Plus , vidim kisa sutra

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 okt 2016, 19:45

Sutra ce biti najzanimljvije vidjeti kako je to kada se "istok" nadje na zapadu,dolaze "zabranjeni" sa Istocne tribine da se sepure na zapadnoj tribini :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 18 okt 2016, 19:56

Ovo je bilo na Majklov racun... Daleko smo mi od euforije, miljama...
Zadnja kurcevita utakmica na AFH je bila sa Borusijom i od tada gledamo bezmuda stvorenja koja pokusavaju igrati nesto cemu nisu dorasli. Na derbiju se mogao prepoznati Calin rukopis, ali kakva korist kad u ekipi imas svega 2-3 igraca koji mogu realizovati ono sto im on kaze. Ostali pas ne znaju uvezati. Nadam se da ce Cala na zimu dovesti bar 2-3 igraca koji zasluzuju dres FKS i poceti davati sansu djeci iz OP. Inace cemo se nacekati za ono SVI, SVI, SVI!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 okt 2016, 20:20

Esport je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Malo prije na TVSA rekose da je danas u opcini Centar bila delegacija biznismena iz Katara a tema je bila rekonstrukcija stadiona AFH! Zna li neko nesto vise o ovome ili je i ovo samo jos jedan u nizu supljikata..

Na Klikx-u to isto govore
http://www.klix.ba/vijesti/bih/nedzad-a ... /161018091
:clap: :clap:
Ma vidi... mnogo investitora je dolazilo u Opcinu Centar da se prica na tu temu. Nas stadion je veoma privlacan ali problem je sto mi nemamo dovoljno ljudi koji bi koristili te stvari sto bi se gradilo pored stadiona da sami investitori zarade. Tu je uvijek u prici hotel i ogromni trzni centar i milion nekih manjih prodavnica ali ko ce tu kupovati? Trebao bi se naci nacin da oni uloze dio i da se ne osjeti puno a ostalo ganjati preko navijaca i sponzora.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 18 okt 2016, 20:32

Ma da je njih kako navuci da uloze i naprave a oni sami procjenjuju da li mogu zaraditi. Poslije gradnje nas boli briga za trznim centrom, hotelom itd. Bitno je da je tu stadion po svim UEFA standardima a mi cemo ionako placati da igramo na njemu. Yebo investitore, ionako imaju viska para pa nek im koji milion i propadne. U krajnjem slucaju uvijek mogu prodati to sto naprave oa izvuci svoje pare...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 okt 2016, 20:34

bordoakapitar je napisao/la:Ma da je njih kako navuci da uloze i naprave a oni sami procjenjuju da li mogu zaraditi. Poslije gradnje nas boli briga za trznim centrom, hotelom itd. Bitno je da je tu stadion po svim UEFA standardima a mi cemo ionako placati da igramo na njemu. Yebo investitore, ionako imaju viska para pa nek im koji milion i propadne. U krajnjem slucaju uvijek mogu prodati to sto naprave oa izvuci svoje pare...

Slazem se ali oni prvo sebe gledaju sto je i logicno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

General61
Kontakt:

Post Postao/la General61 » 18 okt 2016, 21:02

Posljednji gol iz slobodnog udarca Sarajevo je postiglo u pretprošlom prvenstvu -Velkoski protiv Viteza.Dakle u čitavom prošlom prvenstvu i 12 kola ovog prvenstva mi nismo dali gol iz slobodnog udarca????? Taj podatak mozda najbolje govori o kvaliteti igrača koji su dovedeni u Sarajevu. Poneki slucajan gol iz kornera i to je to. A danas se u fudbalu oko 30% golova postiže iz prekida jer se igr zatvoren fudbal, ekipe su fizički spremne i teško je postici pogodak iz igre.Mi promašujemo čiste šanse iz igre , ne dajemo golove iz prekida....sta očekivati drugo nego seriju remija jer do pobjede se dolazi golovima.U svaku liniju dovesti po dva ciljana pojačanja a u veznu liniji obavezno playmakera .Probati do zime ostati sa sto manjim zaostatkom i plasirati se medju 6?????da jer igrom bez pobjeda to se ne može ostvariti.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 okt 2016, 21:15

General61 je napisao/la:Posljednji gol iz slobodnog udarca Sarajevo je postiglo u pretprošlom prvenstvu -Velkoski protiv Viteza.Dakle u čitavom prošlom prvenstvu i 12 kola ovog prvenstva mi nismo dali gol iz slobodnog udarca????? Taj podatak mozda najbolje govori o kvaliteti igrača koji su dovedeni u Sarajevu. Poneki slucajan gol iz kornera i to je to. A danas se u fudbalu oko 30% golova postiže iz prekida jer se igr zatvoren fudbal, ekipe su fizički spremne i teško je postici pogodak iz igre.Mi promašujemo čiste šanse iz igre , ne dajemo golove iz prekida....sta očekivati drugo nego seriju remija jer do pobjede se dolazi golovima.U svaku liniju dovesti po dva ciljana pojačanja a u veznu liniji obavezno playmakera .Probati do zime ostati sa sto manjim zaostatkom i plasirati se medju 6?????da jer igrom bez pobjeda to se ne može ostvariti.
Ne znam na sta konkretno mislis, direktno iz slobodnjaka ili centarsut iz slobodnog udarca? Na ovaj drugi nacin smo zabili Rudaru u gostima, protiv Viteza u gostima, protiv Slavije kuci. To je drugi dio prosle sezone. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 okt 2016, 21:21

mislim da je očigledno da ovaj tim nema specijalista , sve nekakvi multi kulti, mogu sve igrati a u biti nijednu poziciju kako treba , posebno se to odnosi na vezni red npr. prekide već nekoliko godina ne znamo izvesti a golove iz istih u 5 godina možemo na prste jedne ruke izbrojati....

Said da ima 2 noge možda bi mogao nešto promjeniti tu , ali ovako teško....

p.s. - hoćel neko nama napraviti onaj fol sa profilnom na facebooku k'o što kone imaju???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

General61
Kontakt:

Post Postao/la General61 » 18 okt 2016, 22:22

Sabinho je napisao/la:
General61 je napisao/la:Posljednji gol iz slobodnog udarca Sarajevo je postiglo u pretprošlom prvenstvu -Velkoski protiv Viteza.Dakle u čitavom prošlom prvenstvu i 12 kola ovog prvenstva mi nismo dali gol iz slobodnog udarca????? Taj podatak mozda najbolje govori o kvaliteti igrača koji su dovedeni u Sarajevu. Poneki slucajan gol iz kornera i to je to. A danas se u fudbalu oko 30% golova postiže iz prekida jer se igr zatvoren fudbal, ekipe su fizički spremne i teško je postici pogodak iz igre.Mi promašujemo čiste šanse iz igre , ne dajemo golove iz prekida....sta očekivati drugo nego seriju remija jer do pobjede se dolazi golovima.U svaku liniju dovesti po dva ciljana pojačanja a u veznu liniji obavezno playmakera .Probati do zime ostati sa sto manjim zaostatkom i plasirati se medju 6?????da jer igrom bez pobjeda to se ne može ostvariti.
Ne znam na sta konkretno mislis, direktno iz slobodnjaka ili centarsut iz slobodnog udarca? Na ovaj drugi nacin smo zabili Rudaru u gostima, protiv Viteza u gostima, protiv Slavije kuci. To je drugi dio prosle sezone. :D
Mislim na gol direktno iz slobodnog udarca jer iz nekih skraćenih kornera i kornera je bio poneki gol mada i ta igra iz prekida je katastrofa. Nema niti jedne uigrane kombinacije. Protiv slobode 15 kornera i ništa. Sadašnji trener Napolija uigrava 35!!!!kombinacija iz prekida......

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 okt 2016, 22:44

Lakoste je napisao/la:Nudio nam se Zeba, Cala ga odbio. Sta ce nam igrac koji ce u martu kad pocinje drugi dio sezone imati 34 godine
Brate ne ljuti se ali iskreno Zajko mi rekao znao sam možda na dva tri dana ranije gdje če a nije nam se nudio i mislim da ne bi došao i da mu damo veču platu jer Zeba ima karakter a nije kao Ćenan ili ove gnjide Ihtijarević Pelak.Lićno iz njegovih usta zajedno smo gledali Olimpik -Sloboda .
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 okt 2016, 22:53

General61 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Mislim na gol direktno iz slobodnog udarca jer iz nekih skraćenih kornera i kornera je bio poneki gol mada i ta igra iz prekida je katastrofa. Nema niti jedne uigrane kombinacije. Protiv slobode 15 kornera i ništa. Sadašnji trener Napolija uigrava 35!!!!kombinacija iz prekida......
Imamo ja mislim najvise kornera u dosadasnjim mecevima PL. :) Na skoku imamo odlicne skakace, u prvom redu; Novakovica, MIhojevica, Balica, Ahmetovica, zatim Duljevic moze biti opasan u takvim situacijama. Ja bih prekide prepustio Cetkovicu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 18 okt 2016, 23:04

pa majka mu stara, ne mogu da prezalim sto nismo zeljku pobjedili nikako.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 okt 2016, 23:07

Ovo je neko tražio ćini mi se !
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.