Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
to je forum posk.oka, najjači forum na svijetu, koktel fašizma, nacizma i šovinizma pretočen u kulturu visokog dijaloga. Zamislite nikolu pasica sa govornim mogućnostima Martin Luther Kinga.
Trudim se.Rokoko87 je napisao/la:
Što je najgore, PL prepucavanja su opala drastično i nema više žara kao prije.Kawhi je napisao/la:PL Prepucavanja se preselila. 1 stradao.Neutral je napisao/la:Zadnje dvije stranice
A primat najjačih teme foruma trenutno drže chat i BiH tenis.![]()
@High izdrži!
Tvoja ljubav jača je od njihove represije!

To da ti više ne govore da si četo?WolfOfWallStreet je napisao/la:
Forum je pao kurcu za uši takoreći. Odoh se registrovat na herceg bosnu.

Ne pišem na tom forumu, al čitam. On je jedan od najboljih tamo.SasaK je napisao/la: Kawhi kakav si s @hafisom s klixtoris foruma

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ova tema je pala qrcu za usi. Nekada se ovdje zahebavalo na ljudski nacin, pisalo o svemu sem o politici. U zadnje vrijeme ovdje kad god covjek udje moze naci nacionalisticke rasprave Tuzlaka i Sarajlija, Tito vs Alija vs Bake vs Covic vs Dodik, rasprave o sinocnjoj veceri Baketa i sl.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 18 okt 2016, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- samo_lijevo
- Kontakt:

Treba ici odavle.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Prva tema koju sam vidio: Pozdrav svima - Faljen Isus ! 
@kawhi ma jok, bicu i tamo cetnik
Jbt ja ovdje citiram Anica Kninska Kraljica, postavljam Bojnu Čavoglave i onda me onaj zove četaljem

@kawhi ma jok, bicu i tamo cetnik

Jbt ja ovdje citiram Anica Kninska Kraljica, postavljam Bojnu Čavoglave i onda me onaj zove četaljem

Nije istina. Jedino što je tačno je da se Sarajlije i Tuzlaci časte prečesto. To što se o politici raspravlja je dosta bolje od zayebancije. Tih Tito vs Alija vs Bake vs Čovke vs Dodik nema jer ovdje svi argumentovane i korisne postove pišu.bodi123 je napisao/la:Ova tema je pala qrcu za usi. Nekada se ovde zahebavalo na ljudski nacin, pisalo o svemu sem o politici. U zadnje vrijeme ovdje kad god covjek udje moze naci nacionalisticke rasprave Tuzlaka i Sarajlija, Tito vs Alija vs Bake vs Covic vs Dodik, rasprave o sinocnjoj veceri Baketa i sl.
"Molim premijera Novalića da nam kaže šta koristi tokom konferencija za medije pa tako ode u paralelni svijet", rekao je Žuljević.

Kolinda je

Kolinda je

- samo_lijevo
- Kontakt:

Akifov.samo_lijevo je napisao/la:Gledaj ovog Halilovog pulena.
ebo ih otac digli su asfalt na odvajanju za Brezu i Vares.

- samo_lijevo
- Kontakt:
Koji ce mu k. ondje pjesacka staza.
A jest mi zao taman kad sam se vratio,knjizevnik pade.
Kawhi tocno tako.Covic ima ekonomiju u srednjem prstu,trebalo bi mu prepustiti komplet drzavu... a osim toga dobar je i Zokijem koji bi Bazniju kroz prste ili ti preko reda propustio u EU.
Novalic je na nekom predizbornom u ze do opstini govorio da smo najbrze rastuca zemlja regiona i 7 po turizmu u europi
Kawhi tocno tako.Covic ima ekonomiju u srednjem prstu,trebalo bi mu prepustiti komplet drzavu... a osim toga dobar je i Zokijem koji bi Bazniju kroz prste ili ti preko reda propustio u EU.
Novalic je na nekom predizbornom u ze do opstini govorio da smo najbrze rastuca zemlja regiona i 7 po turizmu u europi

Hurta oplodi nas
http://www.zurnal.info/novost/20081/uni ... -korupcije
Evo, da odemo malo van federacije
“Intelektualci u Bosni i Hercegovini ćute ili zato što naprosto nemaju šta da kažu – sve je savršeno jasno; nije potreban nikakav poseban spekulativni napor da bi se sa matematičkom preciznošću moglo kazati da država koja se zadažuje u visini novca koji godišnje ukrade od sopstvenih građana ne može ekonomski opstati – ili zato što su dio kriminalne stranačke hobotnice SDA, SNSD, SDS, HDZ, SDP…. – ili zato što su uplašeni za egzistenciju svojih najbližih.”
Evo, da odemo malo van federacije

“Intelektualci u Bosni i Hercegovini ćute ili zato što naprosto nemaju šta da kažu – sve je savršeno jasno; nije potreban nikakav poseban spekulativni napor da bi se sa matematičkom preciznošću moglo kazati da država koja se zadažuje u visini novca koji godišnje ukrade od sopstvenih građana ne može ekonomski opstati – ili zato što su dio kriminalne stranačke hobotnice SDA, SNSD, SDS, HDZ, SDP…. – ili zato što su uplašeni za egzistenciju svojih najbližih.”
Pa potreban je. Pogotovo otkad su asfaltirali onaj put s druge strane pruge. Čudi me kako niko pješaka nije tamo udario. Voze po 80-90 na uskoj cesti kojom i pješaci hodaju jer nemaju gdje. Ne može se ni prugom jer je zarasla. Živi dosta ljudi ondje.samo_lijevo je napisao/la:Koji ce mu k. ondje pjesacka staza.
Munja je obećao da će spojiti s druge strane do kraja mandata pa će se moći normalno pješke od Breze do Ilijaša.

Nije to zaduživanje momci, to je prodavanje države na kulturan način.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Imal kakvih kolegicaKawhi je napisao/la:Pa potreban je. Pogotovo otkad su asfaltirali onaj put s druge strane pruge. Čudi me kako niko pješaka nije tamo udario. Voze po 80-90 na uskoj cesti kojom i pješaci hodaju jer nemaju gdje. Ne može se ni prugom jer je zarasla. Živi dosta ljudi ondje.samo_lijevo je napisao/la:Koji ce mu k. ondje pjesacka staza.
Munja je obećao da će spojiti s druge strane do kraja mandata pa će se moći normalno pješke od Breze do Ilijaša.

Država je davno prodata, ostale su još dvije-tri firmice i to je to.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ko kaze da ne vodi drzavuSasaK je napisao/la:

Fadil je tipicna seoska varalica.
Ovdje se jedino o vjeri raspravlja, a buduci da konstatno isti likovi pisu iste stvari moze se reci da je smorilo.Kawhi je napisao/la:Nije istina. Jedino što je tačno je da se Sarajlije i Tuzlaci časte prečesto. To što se o politici raspravlja je dosta bolje od zayebancije. Tih Tito vs Alija vs Bake vs Čovke vs Dodik nema jer ovdje svi argumentovane i korisne postove pišu.bodi123 je napisao/la:Ova tema je pala qrcu za usi. Nekada se ovde zahebavalo na ljudski nacin, pisalo o svemu sem o politici. U zadnje vrijeme ovdje kad god covjek udje moze naci nacionalisticke rasprave Tuzlaka i Sarajlija, Tito vs Alija vs Bake vs Covic vs Dodik, rasprave o sinocnjoj veceri Baketa i sl.
Sto se politike tice, nema ovdje r od rasprave. Uglavnom isti ljudi ponavljaju iste stvari o Bakiru i SDA, stvari koje i ptice na grani znaju. I niko im i ne kontrira ali opet isto, bitno je nabit broj postova.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la: Pa potreban je. Pogotovo otkad su asfaltirali onaj put s druge strane pruge. Čudi me kako niko pješaka nije tamo udario. Voze po 80-90 na uskoj cesti kojom i pješaci hodaju jer nemaju gdje. Ne može se ni prugom jer je zarasla. Živi dosta ljudi ondje.
Ne kontam ja o cemu ti pricas. Ali hajde samo neka se pravi. Nego, reci ti meni cija je ona EDEKA?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.