Janjetina je najbolja..
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Neka Zenicani pogledaju ovaj jelovnik i utvrde da ovo slucajno nije jelovnik Big SemaKawhi je napisao/la:Al pazi cijena. Jeftinije nego u merhametu. Može li se otići kod njih na ručak i večeru?
Hahaah ne znam kakvog je ukusa krmetinaKawhi je napisao/la:Krmetina je bolja od tog mesa. Jedino piletina i riba su ukusniji od krmetine.Unofficialpage je napisao/la:Haaahhahahahahahahahahh http://www.klix.ba/vijesti/bih/nije-sal ... /161017069
čo'ek se buni što jede teletinu, junetinu i janjetinu a ne svinjsko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big Sam jeftiniji ali samo za zehru...tuzlak1987 je napisao/la:Neka Zenicani pogledaju ovaj jelovnik i utvrde da ovo slucajno nije jelovnik Big SemaKawhi je napisao/la:Al pazi cijena. Jeftinije nego u merhametu. Može li se otići kod njih na ručak i večeru?
Na mjestima za srednju klasu, dakle mene, je sve barem duplo skuplje.tuzlak1987 je napisao/la:Neka Zenicani pogledaju ovaj jelovnik i utvrde da ovo slucajno nije jelovnik Big SemaKawhi je napisao/la:Al pazi cijena. Jeftinije nego u merhametu. Može li se otići kod njih na ručak i večeru?
Ma suho meso od krmetine je zlatno. Ostalo sve treba izbjegavati.Unofficialpage je napisao/la: Hahaah ne znam kakvog je ukusa krmetina![]()
Piletina najbolje meso, riba je dobra ali dok je očistiš od kostiju prođe te volja da je jedeš.
Ali stvarno šta je srpska salata?
Vidimo se za sedam dana.High je napisao/la:Samo usta otvori jako.tuzlak1987 je napisao/la:Idi @High baci ga mozda ti bude lakse.
PL Prepucavanja se preselila. 1 stradao.Neutral je napisao/la:Zadnje dvije stranice
Kawhi je napisao/la:PL Prepucavanja se preselila. 1 stradao.Neutral je napisao/la:Zadnje dvije stranice
Što je najgore, PL prepucavanja su opala drastično i nema više žara kao prije.Kawhi je napisao/la:PL Prepucavanja se preselila. 1 stradao.Neutral je napisao/la:Zadnje dvije stranice
Forum je pao kurcu za uši takoreći. Odoh se registrovat na herceg bosnu.Rokoko87 je napisao/la:
Što je najgore, PL prepucavanja su opala drastično i nema više žara kao prije.Kawhi je napisao/la:PL Prepucavanja se preselila. 1 stradao.Neutral je napisao/la:Zadnje dvije stranice
A primat najjačih teme foruma trenutno drže chat i BiH tenis.![]()
@High izdrži!
Tvoja ljubav jača je od njihove represije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.