Puno ti znas i guglas o **** za jednog heteroseksualca.Peace je napisao/la:Da je 4678. stoljece pede.ri za mene nisu normalni, a **** je bolest... i necu nikad promijeniti taj stav....Sariel je napisao/la:cuti dok te karam!Peace je napisao/la:Nek sam ja neuk ali si ti bolestan...
Bujrum uzmi bosanskog Eltona Johna zvanog Alen Albinovic pod ruku i mlatarajte zastavicama u duginim bojama unaokolo, a mlatarajte i jedan drugog sto se mene tiče... samo sto dalje od mene...![]()
jel ovo moguce 21 fokin stoljece,a ovako retrogradno razmisljanje..sinko mosul pada dzaba ronis suze...haj zivio.sta pijes?
Ja kazem svakom bujrum nek radi sta hoce ali sto dalje od mene....
I ima jedna lijepa pricica koja je vrlo poucna o pede.rima... u carskoj Rusiji se desilo to... pa guglaj ako te interesira... o pede.rluku.... itekako zanimljiva....
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sasvim slucajno sam vidio tu pricu na facebooku... a ima sigurno i na guglu.... uglavnom dosta poucna.... da se vidi ko su i sta su pede.ri...WolfOfWallStreet je napisao/la:Puno ti znas i guglas o **** za jednog heteroseksualca.Peace je napisao/la:Da je 4678. stoljece pede.ri za mene nisu normalni, a **** je bolest... i necu nikad promijeniti taj stav....Sariel je napisao/la: cuti dok te karam!![]()
jel ovo moguce 21 fokin stoljece,a ovako retrogradno razmisljanje..sinko mosul pada dzaba ronis suze...haj zivio.sta pijes?
Ja kazem svakom bujrum nek radi sta hoce ali sto dalje od mene....
I ima jedna lijepa pricica koja je vrlo poucna o pede.rima... u carskoj Rusiji se desilo to... pa guglaj ako te interesira... o pede.rluku.... itekako zanimljiva....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
a jebte lika. vidio na fejsbuku
mora da je istina. jos prica iz rusije

mora da je istina. jos prica iz rusije

-
- Kontakt:
http://www.livescience.com/19563-homoph ... xuals.htmlPeace je napisao/la: Sasvim slucajno sam vidio tu pricu na facebooku... a ima sigurno i na guglu.... uglavnom dosta poucna.... da se vidi ko su i sta su pede.ri...
- elamalakia
- Kontakt:
A u pmThetraphak1921 je napisao/la:Zovite sintore i vodite ovu ozraceno dvoglavo zenicko pasce gdje mu je i mjesto. Ustvari, i mjesto joj je u Hakalagradu.. Ipak je rijec o hibridnoj vrsti.avenija je napisao/la:Av av avvvvavvvvavvv av!

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Sastanak pred derbi u Mostaru, a iz zapadnog Mostara poslali predstavnika u vidu ratnog zločinca mile puljića
Imate o njemu dosta na netu, od klipova do milion sudskih postupaka. Briga ga boli, ima sir dragu iza sebe, ne može mu niko ništa

Imate o njemu dosta na netu, od klipova do milion sudskih postupaka. Briga ga boli, ima sir dragu iza sebe, ne može mu niko ništa

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Protiv čovjeka se vodi istraga , kao i protiv mase drugih u mostaru (ćamalovići ?) pa se to nigdje puno ne spominje .
nego , jeste li vazelin pripremili ? moglo bi bolit .
nego , jeste li vazelin pripremili ? moglo bi bolit .

Nevin k'o Aletta Ocean.
To je kob endehazijskog zla.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jel ovo tema haski tribunal il bijedna premierligaska prepucavanja ?
cc opet na politiku bacate
cc opet na politiku bacate
Ti si poglup da to svariš. Kozofilije i hljeba i tebi potaman.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
fat granny shagger...youre just a fat granny shagger! fat granny shaaaaaaaaaggerHigh je napisao/la:Ti si poglup da to svariš. Kozofilije i hljeba i tebi potaman.
you`re just a fat granny shagger

Tako je. Za tebe su doskočice i vašari.
pa štetaaaHigh je napisao/la:Tako je. Za tebe su doskočice i vašari.
je da ovakav talenat truhne u ovoj skeptickoj jami godinama ...

High je napisao/la:Ti si poglup da to svariš. Kozofilije i hljeba i tebi potaman.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
bog te hobit baca fazone ko iz osnovne, a druzba pere kvrzice mu nabacuje petice...
smjehotresno
smjehotresno
Lajete li psi ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Trenutno ne prolazi putujuci cirkus zvani NK Seljo u vidu karavane pa ne laju.avenija je napisao/la:Lajete li psi ?
ma nisi ti poglup nikakoWolfOfWallStreet je napisao/la:Trenutno ne prolazi putujuci cirkus zvani NK Seljo u vidu karavane pa ne laju.avenija je napisao/la:Lajete li psi ?

-
- Kontakt:
Znam, nisi ni ti duhovit.HausMan je napisao/la:ma nisi ti poglup nikakoWolfOfWallStreet je napisao/la:Trenutno ne prolazi putujuci cirkus zvani NK Seljo u vidu karavane pa ne laju.avenija je napisao/la:Lajete li psi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.