Kup BiH 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup BiH 2016/17
Pastrmko, ljubomora je grijeh,
glupiraš se svaki put sa istim jadnim porukama,
polako se pripremaj za derbije sa Turbinom,
znači iz Vrapčića vozi samo pravo do Jablanice...
glupiraš se svaki put sa istim jadnim porukama,
polako se pripremaj za derbije sa Turbinom,
znači iz Vrapčića vozi samo pravo do Jablanice...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
@taramba Smanji doživljaje i prestani živjeti u prošlosti,
taj Taramba osim što je igrao za Velež sa kojim tvoj današnji samo ima sličnosti u imenu,
zadnjih 15 godina je u stožeru omladinske škole u Zrinjskome...
Znam da je sad Tare kod vas u omladinskom pogonu,ta nisam vozar,ne mjenja stvar,on je Velezov igrac.Mislim ja licno ne bi nikad stavio nekoga za nick ko nije dokazani igrac moga kluba,a pogotovo ne bi nekoga stavljo ko je bio vedeta suparnickog tima i gradskog rivala,ali eto imas pravo,nista ne kazem,ali ipak vise govori o tebi kao navijacu zrinjskog.Zamisli sada da navijac Zelje stavi nick Pape-Susic,ili navijac Sarajeva Svabo-Osim
,mislim razumis li sta hocu da kazem.Ja ti ne zabranjujem samo nastavi ali konstatujem koji su fakti.
taj Taramba osim što je igrao za Velež sa kojim tvoj današnji samo ima sličnosti u imenu,

Znam da je sad Tare kod vas u omladinskom pogonu,ta nisam vozar,ne mjenja stvar,on je Velezov igrac.Mislim ja licno ne bi nikad stavio nekoga za nick ko nije dokazani igrac moga kluba,a pogotovo ne bi nekoga stavljo ko je bio vedeta suparnickog tima i gradskog rivala,ali eto imas pravo,nista ne kazem,ali ipak vise govori o tebi kao navijacu zrinjskog.Zamisli sada da navijac Zelje stavi nick Pape-Susic,ili navijac Sarajeva Svabo-Osim

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
A bi li razumio da navijač Citiy-a stavi nick ARTETA ?rodjak je napisao/la:@taramba Smanji doživljaje i prestani živjeti u prošlosti,
Znam da je sad Tare kod vas u omladinskom pogonu,ta nisam vozar,ne mjenja stvar,on je Velezov igrac.Mislim ja licno ne bi nikad stavio nekoga za nick ko nije dokazani igrac moga kluba,a pogotovo ne bi nekoga stavljo ko je bio vedeta suparnickog tima i gradskog rivala,ali eto imas pravo,nista ne kazem,ali ipak vise govori o tebi kao navijacu zrinjskog.Zamisli sada da navijac Zelje stavi nick Pape-Susic,ili navijac Sarajeva Svabo-Osim,mislim razumis li sta hocu da kazem.Ja ti ne zabranjujem samo nastavi ali konstatujem koji su fakti.

. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
smoto je napisao/la:A bi li razumio da navijač Citiy-a stavi nick ARTETA ?rodjak je napisao/la:@taramba Smanji doživljaje i prestani živjeti u prošlosti,
Znam da je sad Tare kod vas u omladinskom pogonu,ta nisam vozar,ne mjenja stvar,on je Velezov igrac.Mislim ja licno ne bi nikad stavio nekoga za nick ko nije dokazani igrac moga kluba,a pogotovo ne bi nekoga stavljo ko je bio vedeta suparnickog tima i gradskog rivala,ali eto imas pravo,nista ne kazem,ali ipak vise govori o tebi kao navijacu zrinjskog.Zamisli sada da navijac Zelje stavi nick Pape-Susic,ili navijac Sarajeva Svabo-Osim,mislim razumis li sta hocu da kazem.Ja ti ne zabranjujem samo nastavi ali konstatujem koji su fakti.
![]()
bola smoto sta plazis jezik haha,i taj je isti ko i taramba,imaju pravo i nek stavljaju ali kazem vise govore o sebi

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Moj rođak ako su to svi problemi što te muče,
onda mi te je stvarno žao...
Sa Skočajićem imam poseban odnos,
zato mi je prvenstveno drag kao osoba.
Pozdrav sa Bijelog Brijega nakon još jedne pobjede prema novoj tituli, vidimo se ubrzo;)
onda mi te je stvarno žao...
Sa Skočajićem imam poseban odnos,
zato mi je prvenstveno drag kao osoba.
Pozdrav sa Bijelog Brijega nakon još jedne pobjede prema novoj tituli, vidimo se ubrzo;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Nemoj tako neke od nas je oslobađao prvog skoka pok. Amerisin muž,najlakšim stilom štange, a tek poslije leta,jer se malo ko smije odbaciti prvi put, svima se lakše spustiti.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kikašu sa nickom bivšeg igraca Veleza nemoj laprdat nego dođi danas na CD Svijetsko prvenstvo u skokovima. Da ti čika pastrmka olakša postavio sam ti koordinate![]()
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- hskzmostar
- Kontakt:
Gdje se nalazi ovaj Simin,Siomoin Han kako kako li vec?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Simin Han, Mjesna zajednica na Istocnom ulazu u Tuzlu.hskzmostar je napisao/la:Gdje se nalazi ovaj Simin,Siomoin Han kako kako li vec?
Jedan grad, jedna ljubav!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos malo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hskzmostar
- Kontakt:
Ogadit cemo im loptu a onda derbi sa vama,pobjedimo li Sarajevo prvenstvo gotovo ,pobjedi li Sarajevo prvenstvo zanimljivo!MortemHz je napisao/la:Jos malo

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:Ogadit cemo im loptu a onda derbi sa vama,pobjedimo li Sarajevo prvenstvo gotovo ,pobjedi li Sarajevo prvenstvo zanimljivo!MortemHz je napisao/la:Jos malo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Listicoo jel vas strah najboljeg strijelca lige Sulejmana Krpica ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Orašje - Travnik ima na ponudi.. zanimljivo 

ko ce se tu obogatiti? nk travnik, ili hnk orasje? ili oboje...SamoTravnik je napisao/la:Orašje - Travnik ima na ponudi.. zanimljivo
- SamoTravnik
- Kontakt:
Da znam i ja bih se obogatio 

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Bio je kod vas i prosle godine, dok rusili vam snove. Nula tri, ne?samirr je napisao/la:Listicoo jel vas strah najboljeg strijelca lige Sulejmana Krpica ?
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Zar ti ne navijas za Zrinjski?UltrasNotRed je napisao/la:Bio je kod vas i prosle godine, dok rusili vam snove. Nula tri, ne?samirr je napisao/la:Listicoo jel vas strah najboljeg strijelca lige Sulejmana Krpica ?
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Pronjuškaj po graduSamoTravnik je napisao/la:Da znam i ja bih se obogatio

auuu yebote umiremo od strahasamirr je napisao/la:Listicoo jel vas strah najboljeg strijelca lige Sulejmana Krpica ?
Igraj Široki ti si najbolji!
1/2 2/1SamoTravnik je napisao/la:Orašje - Travnik ima na ponudi.. zanimljivo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.