Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BIHfan » 13 jul 2010, 17:43

Ovo za Juventus tek sad se moze reci da nije spekulacija, al i ovaj Hoenes (il kako se mutant zove) je prepametan, hoce pare i Diega sto je i malo previse.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 18:22

JuveSissoko je napisao/la:ah sto volim ovaj Juve,pa samo koliko ljubomore u dva posta, :D
ponosni sto smo Juventini i sto nas 90% svijeta mrzi i mali broj cijeni :).. ali Platini, Zidane, Del Piero, Buffon, Trezeguet, Baggio, Cannavaro.. sa druge strane ... niko :lol: .. i da, Juve ima jaku ekipu, ako Chiellini, Buffon, Melo, Marchisio, Diego, Sissoko nisu dobri igraci onda ne znam ko je.. losa sezona iza nas je iskljucivo kriva radi trenera..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 jul 2010, 20:30

Ma dosta vise spekulacija ovdje.

Fino brate pitati Paula gdje ce Dzeko nastavit' karijeru i gotova stvar. Samo treba pozurit', nesto sam nacuo da se lagano giba u drustvo peMzionera, ako vec nije :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 jul 2010, 20:36

BIHfan je napisao/la:Ovo za Juventus tek sad se moze reci da nije spekulacija, al i ovaj Hoenes (il kako se mutant zove) je prepametan, hoce pare i Diega sto je i malo previse.
sto je previse, pa diego nakon prosle sezone ne vrijedi brat bratu vise od 25-30 mil. a znamo svi koliko oni traze za dzeku, a i znamo da dzeko vrijedi vise od 30 mil. ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 20:42

tako ti mislis.. ima razlike neke jer Juve npr. Diega ne vrednuje preko 30mil.. Dzeku u wolfu smatraju ravnim 60mil, dok Hamsika u Napoliju vrednuju 100 miliona.. i sta sad, za Hamsika bi se trebalo dati Dzeko+Diego+10 miliona.. zelje predsjednika na drugu stranu, realne cijene su ovdje u pitanju.. svaka cast Dzeki, ali sta je on to uradio na euro sceni sa Wolfima? dok je Diego u finale europa lige odveo Werder.. ;) a napadaca na svakom cosku imas, dok ovakvih fantazista nigdje nemas..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 jul 2010, 21:49

Italia je napisao/la:tako ti mislis.. ima razlike neke jer Juve npr. Diega ne vrednuje preko 30mil.. Dzeku u wolfu smatraju ravnim 60mil, dok Hamsika u Napoliju vrednuju 100 miliona.. i sta sad, za Hamsika bi se trebalo dati Dzeko+Diego+10 miliona.. zelje predsjednika na drugu stranu, realne cijene su ovdje u pitanju.. svaka cast Dzeki, ali sta je on to uradio na euro sceni sa Wolfima? dok je Diego u finale europa lige odveo Werder.. ;) a napadaca na svakom cosku imas, dok ovakvih fantazista nigdje nemas..
samo malo, ovo sto si rekao nema nikakvog smisla. hamsika vrednuju 100 mil, dobro, ali ako dodje neka ponuda od recimo 25-30 mil, prodat ce ga 99% ;) i barca messija vrednuje milijardu i ima klauzulu u ugovoru da moze otici za milijardu, ali bi ga prodali mozda za 100-120 mil. eura. isto tako za dzeku wolfsi smatraju da vrijedi 60 mil. ali ce ga najvjerovatnije prodati za 35-40 mil. eura, tako da hebo ti sta predsjednici i klub misle, kad dodje puno manja ponude od one koju oni ocekuju, ipak ce on i klub razmisliti za prodaju
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Guitar92
Kontakt:

Post Postao/la Guitar92 » 13 jul 2010, 22:57

CeMa je napisao/la:
Italia je napisao/la:tako ti mislis.. ima razlike neke jer Juve npr. Diega ne vrednuje preko 30mil.. Dzeku u wolfu smatraju ravnim 60mil, dok Hamsika u Napoliju vrednuju 100 miliona.. i sta sad, za Hamsika bi se trebalo dati Dzeko+Diego+10 miliona.. zelje predsjednika na drugu stranu, realne cijene su ovdje u pitanju.. svaka cast Dzeki, ali sta je on to uradio na euro sceni sa Wolfima? dok je Diego u finale europa lige odveo Werder.. ;) a napadaca na svakom cosku imas, dok ovakvih fantazista nigdje nemas..
samo malo, ovo sto si rekao nema nikakvog smisla. hamsika vrednuju 100 mil, dobro, ali ako dodje neka ponuda od recimo 25-30 mil, prodat ce ga 99% ;) i barca messija vrednuje milijardu i ima klauzulu u ugovoru da moze otici za milijardu, ali bi ga prodali mozda za 100-120 mil. eura. isto tako za dzeku wolfsi smatraju da vrijedi 60 mil. ali ce ga najvjerovatnije prodati za 35-40 mil. eura, tako da hebo ti sta predsjednici i klub misle, kad dodje puno manja ponude od one koju oni ocekuju, ipak ce on i klub razmisliti za prodaju

Pajdo, Messi ne bi prešao ni za sve pare ovog svijeta......za Džeku ima zainteresovanih strana, ali očigledno je da ga neće nastojati dovesti po svaku cijenu. Ima i drugih napadača, hvala bogu.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 jul 2010, 23:36

Guitar92 je napisao/la:
CeMa je napisao/la:

Pajdo, Messi ne bi prešao ni za sve pare ovog svijeta......za Džeku ima zainteresovanih strana, ali očigledno je da ga neće nastojati dovesti po svaku cijenu. Ima i drugih napadača, hvala bogu.
pa zar ronaldo (cristina :D ) nije bio bolji od messija i najbolji igrac svijeta u trenutku kada je prelazio u real :roll: pa dodje luda ponuda od 96 mil eurica i koliko god da je bio dobar oni (man utd) nisu mogli odoliti zovu novcanica :D tako isto i messi, nek neko posalje (man city i real madrid imaju love na bacanje) recimo 130 mil. eura pa ces vidit kako messi ne bi nigdje presao ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jul 2010, 23:41

Ja bih volio da Dzeko predje.Tamo gdje mi antena moze dohvatiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 jul 2010, 23:44

e moj @Cartmane, nemas pojma koliko si pametan sto si stavio ovog kretena za gnjavatora, i ja cu to uraditi, da ne gubim i ovo malo zivaca sto imam :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jul 2010, 23:49

I to na vrh rogova trospratnice.
Hajde nema veze jos jedan jedan indijanac manje.
A ne stvarno dobra ideja @CeMA-ge.
Nek Dzeko potpise tamo gdje cemo lakse kanale ''pofacati'' kad ga budemo pratili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 13 jul 2010, 23:50

hahaha :cry:

Pajdo, Messi ne bi prešao ni za sve pare ovog svijeta......za Džeku ima zainteresovanih strana, ali očigledno je da ga neće nastojati dovesti po svaku cijenu. Ima i drugih napadača, hvala bogu.[/quote]
pa zar ronaldo (cristina :D ) nije bio bolji od messija i najbolji igrac svijeta u trenutku kada je prelazio u real :roll: pa dodje luda ponuda od 96 mil eurica i koliko god da je bio dobar oni (man utd) nisu mogli odoliti zovu novcanica :D tako isto i messi, nek neko posalje (man city i real madrid imaju love na bacanje) recimo 130 mil. eura pa ces vidit kako messi ne bi nigdje presao ;)[/quote]

Messi je stigao u barsu sa 10-ak godina sa poremećajem rasta,barca je prepoznala njegov talenat i placala te hormone rasta koje je MesSi primao svake noci! Da nije bilo barce ne bi bilo ni MESIJA! Sam Messi je izjavio da nikakve pare ga nemogu odvuc iz Barce! I da njima duguje sve!

Messi ni za 300M € nebi otisao iz Barce!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 14 jul 2010, 00:22

Zike_HzSa je napisao/la:hahaha :cry:

pa zar ronaldo (cristina :D ) nije bio bolji od messija i najbolji igrac svijeta u trenutku kada je prelazio u real :roll: pa dodje luda ponuda od 96 mil eurica i koliko god da je bio dobar oni (man utd) nisu mogli odoliti zovu novcanica :D tako isto i messi, nek neko posalje (man city i real madrid imaju love na bacanje) recimo 130 mil. eura pa ces vidit kako messi ne bi nigdje presao ;)[/quote]

Messi je stigao u barsu sa 10-ak godina sa poremećajem rasta,barca je prepoznala njegov talenat i placala te hormone rasta koje je MesSi primao svake noci! Da nije bilo barce ne bi bilo ni MESIJA! Sam Messi je izjavio da nikakve pare ga nemogu odvuc iz Barce! I da njima duguje sve!

Messi ni za 300M € nebi otisao iz Barce![/quote]
znam ja to sve i koliko je on vezan za barcu, ali danas stvarno pare cuda cine. vjerovatno sam messi ne bi nikad otisao iz barce, ali tu se i sam klub pita. koliko ja znam da je barcelona u dugovima (mislim da sam negdje to procitao, mada ne vjerujem jer su oni zaradili grdne pare za sve one trofeje od prije 2 godine) i ko zna kada bi dosla ponuda od 130 mil. , ej nisu to male pare ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jul 2010, 00:29

Tema je Dzeko,a ne Mesi i satelitska antena.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 14 jul 2010, 00:30

harishp je napisao/la:Tema je Dzeko,a ne Mesi i satelitska antena.
koliko ja znam, ti si zapoceo raspravu o anteni ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jul 2010, 00:46

A Mesi se pojavio na ekranu,preko antene.
P.S Ja mislim da se Dzeko grohotom ismije.Kad procita ovu ''groznicu'' prelaska.
Klubovi koja ga hoce kupiti ili jejedan slavan ali trenutno u ''problemcicima a drugi pun para a nikad kluba od nega biti nece.
Ako mu je veca zarada nek i predje ali za slicnu paru u tim klubovima.Nikomu ne garantuje da ce bas plaho napredovati.Ovako je Tito i partija u vukovima.Kao i ligi petice.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jul 2010, 01:50

Al' Hare navija da Dzeko ostane u Bundesligi, tj. Wolfsburgu. :P
A meni sve nešto krivo na samu pomisao na tako nešto. :?
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jul 2010, 01:57

geronimo je napisao/la:Al' Hare navija da Dzeko ostane u Bundesligi, tj. Wolfsburgu. :P
A meni sve nešto krivo na samu pomisao na tako nešto. :?
To je sve zbog prenosa lakseg.
Ne treba ti ni sahan.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jul 2010, 08:23

Hajd ba Dzeko idi vise bilo gdje ili reci da ostajes da se smiri tema...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 14 jul 2010, 11:29

Dzeko i Miske ostaju u vukovima, jos jednu sezonu :!:. Ja volim Bundesligu pa mi nije krivo 8-)

P.S. Juventus je gigant i kad je u krizi, neke se stvari ne mogu kupiti novcem :arrow: city :oops:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.