wobly92 je napisao/la:Sretno Zajko!
P.S. Ne budeš li dobro igrao...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
wobly92 je napisao/la:Sretno Zajko!
P.S. Ne budeš li dobro igrao...
Nisi to dobro preveo, valjda google translate jos nije dovoljno napredovo na polju kereceg jezikaPeace je napisao/la:Eto i Vuk Brankovic kao "drugar" Ariel ode u pede.re... od sada vas samo sa stapom diram i prevrcem...WolfOfWallStreet je napisao/la:Moj te po po čela puče.Peace je napisao/la:
@Vuče
Ne laj, budi miran i k' nozi....
boze sacuvaj, samo realno i u samoodbraniVirtu4l je napisao/la:Sariele opet si prećero sa zelenilom
Vjeruj bolje je biti i blaga heteroseksualna kukavica, nego macho homoseksualna budala... ovo drugo je bolest...Sariel je napisao/la:heh nisam ni ocekivo,samo lajes preko foruma,glumis baju,evo budi baja.zaceraj javno,Peace je napisao/la:
Koliko god sa nekog aspekta nekom tvoja ponuda izgledala velikodušno, meni ipak ne... jer me takve pa skoro javne pede.rske ponude ne zanimaju.... nisam homoseksualac....
@Vuče
Ne laj, budi miran i k' nozi.... pa ćemo ti dozvoliti da se okupas.... ali u olovu.... takav ne smijes uci u sarajevo... ujest ces nekog i možda zaraziti...
siso jedna!cuj laje![]()
![]()
cuj ****,a ne moze bit transparentnije.![]()
![]()
p.s siso jedna peace-pisna gej je okej...
Ajde reci čiki av.Peace je napisao/la: Vjeruj bolje je biti i blaga heteroseksualna kukavica, nego macho homoseksualna budala... ovo drugo je bolest...
Koja izgleda vama nije strana... i potpuno je OK...
Neka hvala ali od sada vas samo sa stapom diram...
Vidis da mozes i znas kad hoces.... nastavi tako bacit' cu i suha hljeba, ne samo kostiju....WolfOfWallStreet je napisao/la:av.Peace je napisao/la: Vjeruj bolje je biti i blaga heteroseksualna kukavica, nego macho homoseksualna budala... ovo drugo je bolest...
Peace je napisao/la:Vidis da mozes i znas kad hoces.... nastavi tako bacit' cu i suha hljeba, ne samo kostiju....WolfOfWallStreet je napisao/la:av.Peace je napisao/la: Vjeruj bolje je biti i blaga heteroseksualna kukavica, nego macho homoseksualna budala... ovo drugo je bolest...
obrazovanje prije rata je bilo besplatno a bogam i kvalitetnije.Peace je napisao/la: Vjeruj bolje je biti i blaga heteroseksualna kukavica, nego macho homoseksualna budala... ovo drugo je bolest...
motorkom ga jogeSariel je napisao/la:obrazovanje prije rata je bilo besplatno a bogam i kvalitetnije.Peace je napisao/la: Vjeruj bolje je biti i blaga heteroseksualna kukavica, nego macho homoseksualna budala... ovo drugo je bolest...
homoseksualnost nije bolest. osim ako ne slusas efendije i svecenike.![]()
![]()
a karakternu pizdu nicim izbrisat ne mores.tu je rok trajanja beskonacan ko kod ikar konzervi...jos lajes?
Šta ga boli **** ima mekteb i 4 osnovne, glavni baja za preprodaju golfa II u TrnovuSariel je napisao/la:obrazovanje prije rata je bilo besplatno a bogam i kvalitetnije.Peace je napisao/la: Vjeruj bolje je biti i blaga heteroseksualna kukavica, nego macho homoseksualna budala... ovo drugo je bolest...
![]()
a karakternu pizdu nicim izbrisat ne mores.tu je rok trajanja beskonacan ko kod ikar konzervi...jos lajes?
Ja sam tamo iza pozadine... drzim lanac sa kojeg si mi pobjegao... a u drugoj ruci medicinski stap da te mogu dotaci kad te pronadjem a da ne rizikujem kakvu psecu bolest........WolfOfWallStreet je napisao/la:Peace je napisao/la:Vidis da mozes i znas kad hoces.... nastavi tako bacit' cu i suha hljeba, ne samo kostiju....WolfOfWallStreet je napisao/la:
av.
Koji si ti?
Vidi se po tebi da je bilo kvalitetnije.Sariel je napisao/la:obrazovanje prije rata je bilo besplatno a bogam i kvalitetnije.Peace je napisao/la: Vjeruj bolje je biti i blaga heteroseksualna kukavica, nego macho homoseksualna budala... ovo drugo je bolest...
![]()
pogrijsio si osobu..Rigoletto je napisao/la:motorkom ga jogeSariel je napisao/la:obrazovanje prije rata je bilo besplatno a bogam i kvalitetnije.Peace je napisao/la: Vjeruj bolje je biti i blaga heteroseksualna kukavica, nego macho homoseksualna budala... ovo drugo je bolest...
![]()
naravno.MortemHz je napisao/la:Vidi se po tebi da je bilo kvalitetnije.Sariel je napisao/la:obrazovanje prije rata je bilo besplatno a bogam i kvalitetnije.Peace je napisao/la: Vjeruj bolje je biti i blaga heteroseksualna kukavica, nego macho homoseksualna budala... ovo drugo je bolest...
![]()
sine neuk si a to je prava bolest ovog drustva...Peace je napisao/la: Ja sam tamo iza pozadine... drzim lanac sa kojeg si mi pobjegao... a u drugoj ruci medicinski stap da te mogu dotaci kad te pronadjem a da ne rizikujem kakvu psecu bolest........
Homoseksualnost je itekako bolest... ako ti to svidja bujrum... ali mene ne mijesaj u to....
Nek sam ja neuk ali si ti bolestan...Sariel je napisao/la:sine neuk si a to je prava bolest ovog drustva...Peace je napisao/la: Ja sam tamo iza pozadine... drzim lanac sa kojeg si mi pobjegao... a u drugoj ruci medicinski stap da te mogu dotaci kad te pronadjem a da ne rizikujem kakvu psecu bolest........
Homoseksualnost je itekako bolest... ako ti to svidja bujrum... ali mene ne mijesaj u to....
cuti dok te karam!Peace je napisao/la:Nek sam ja neuk ali si ti bolestan...
Bujrum uzmi bosanskog Eltona Johna zvanog Alen Albinovic pod ruku i mlatarajte zastavicama u duginim bojama unaokolo, a mlatarajte i jedan drugog sto se mene tiče... samo sto dalje od mene...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.