Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Martial neka manja povreda a Miki logicno da nije u rosteru tek se oporavio + derbi
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Naravno da je bolja opcija, samo sto Fella uopce nije los kada ima Andera pored sebe koji ce nadopunjavati sve propuste pomenutog a Pogbi davati mnogo vise slobode naprijed.
Nije ovo tako strasno, Mata kao odlican dzoker, Carrick tu da kontrolise tempo u zavrsnici, mozda i osvjezenje na lijevoj str u vidu Shawa.
Treba imati i alternative za ovakve tekme a ne odjednom baciti sve karte na sto.
Nije ovo tako strasno, Mata kao odlican dzoker, Carrick tu da kontrolise tempo u zavrsnici, mozda i osvjezenje na lijevoj str u vidu Shawa.
Treba imati i alternative za ovakve tekme a ne odjednom baciti sve karte na sto.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nakon pola sata bit ce **** ovu postavu, vidi ovog Younga dajvera, kloca Felle i slicni postovi.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- red devil88
- Kontakt:
Jedva cekam da pocne ovoliku tremu odavno nisam imao kad je United u potanju. Sastav po meni dobar sad kako ce bit vidjet cemo. Ja sam optimista
Glory Glory Man United !!! 

Dobra postava. Gazi se ovo ko plitak potok.
Mourinho, "When we have the ball we want to score, when they have the ball we want to defend. The best way to defend is with 11 players."

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ima li neko link za sportklub? Bas pred ovu utakmicu onaj na kojem uvijek gledam nece.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Zašto si upravo izmislio tu izjavu?
onda je Sky izmislio ne jaBaader je napisao/la:Zašto si upravo izmislio tu izjavu?
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ako može link sa Skya gdje to izjavio. Hvala unaprijed.
Rekao je tacno to na MNF intervjuu. Trebao si live gledati.Policeman je napisao/la:onda je Sky izmislio ne jaBaader je napisao/la:Zašto si upravo izmislio tu izjavu?
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Evo sad je to i rekao u intervjuu pred utakmicu. Mislim, sad je prikazano i na TV-u. (Sport klub)Baader je napisao/la:Ako može link sa Skya gdje to izjavio. Hvala unaprijed.
Zadnja izmjena: Nitro, dana/u 17 okt 2016, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Izvinjenje Policemanu 

Dal ćemo docekat trenutak kad se prvih 11 zna prije utakmice, ok mi je izgubit kad igras sa normalnim sastavom al da svaku utakmicu ti mjenjas trojku u sredini ne kontam, kako i ko sa kim da se uigra kad jednu ti utakmicu ovaj partner drugu neko treći, jednu utakmicu igras def veznog dr ofsnzivnog, kaže postava zavisi od protivnika, koji to veliki klub iz top 5 mjenja postavu zna se ko igra u pola dana u pola noći, ok povreda pa moraš al ovako ne znam, Yanga ti nema deset utakmica kad evo ti gs prva postava i tako slično puno nelogičnosti glup sam daj bože da mi dokažu vcr da pojma nemam
Komentator SK tvrdi da Liverpool ima više titula općenito od Uniteda, zablude nikad da se unište.
Po ovom prenosu, ispada Fellaini na ceneru
Po ovom prenosu, ispada Fellaini na ceneru

Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC
Isti taj posao, i to puno bolje, može obavljati Morgan, uz Herreru. Ne mogu vjerovati da nijedan novinar nije pitao Mourinha zašto ne računa na istog. Forsira Belgijanca koji se trebao i prodati na štetu ovog.Asteriks je napisao/la:Fella i Ander prljavi posao, itd.
Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC
Snajderlin je i veceras povrijedjen, ocito ima ta nekonstantnost kod njega i zato je Felle ispred njega.Molders je napisao/la:Isti taj posao, i to puno bolje, može obavljati Morgan, uz Herreru. Ne mogu vjerovati da nijedan novinar nije pitao Mourinha zašto ne računa na istog. Forsira Belgijanca koji se trebao i prodati na štetu ovog.Asteriks je napisao/la:Fella i Ander prljavi posao, itd.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Mou jos jednom dokazao da nije trener za Uniteda,pic*asta utakmica,fuj. Bas ga nije interesovala pobjeda isao je na bod cccc.
Jos kad uvede Shreka sve mi je jasno bilo,nista nije donio na terenu,cak smo izgubili igraca u odbrani. Da nije Mou pi*ka,kao sto je vcrs ispao,izveo bi labilnog i uveo Matu,ladno bi otresli seratore,previse sam razocaran u ovakvu igru,steta Blind nije imao svoju noc,Rash isto tako,o labilnom vise i ne vrijedi pricati,gubi se na terenu,umjesto da igra 10-ku klasicnu,citavo prvo poluvrijeme se izvlaci negdje prema lijevoj strani terena,na 10-ci nema nikoga. Sistem u napadu nikakav,Ibri svaka cast,ali da bi on postizao golove mora imati prodorna krila,i sredinu i 10-ku koja trci i salje lopte. Anderu svaka cast,zasluzeno MOTM. Nije mi jasno zasto ovakav pristup odmah na pocetku sezone,ajde da je borba za titulu,razumio bi taktiziranje i ides na bod...ovako nikako ne razumijem.
Jos kad uvede Shreka sve mi je jasno bilo,nista nije donio na terenu,cak smo izgubili igraca u odbrani. Da nije Mou pi*ka,kao sto je vcrs ispao,izveo bi labilnog i uveo Matu,ladno bi otresli seratore,previse sam razocaran u ovakvu igru,steta Blind nije imao svoju noc,Rash isto tako,o labilnom vise i ne vrijedi pricati,gubi se na terenu,umjesto da igra 10-ku klasicnu,citavo prvo poluvrijeme se izvlaci negdje prema lijevoj strani terena,na 10-ci nema nikoga. Sistem u napadu nikakav,Ibri svaka cast,ali da bi on postizao golove mora imati prodorna krila,i sredinu i 10-ku koja trci i salje lopte. Anderu svaka cast,zasluzeno MOTM. Nije mi jasno zasto ovakav pristup odmah na pocetku sezone,ajde da je borba za titulu,razumio bi taktiziranje i ides na bod...ovako nikako ne razumijem.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jozo malo kritikivao Pogbu jer kaže da je više očekivao od njega kroz sredinu naprijed, ali da je zadovoljan sa defanzivom, dok u ofanzivi nisu uradili ono što su planirali. Kaže da je odlučio zatvoriti tekmu nakon izlaska Rashforda, jer ga je kontao prebaciti iza Zlatana, ali nije mogao nastaviti zbog grčeva.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sve se slazem sa tobom al ce te sad napasti kako je pocetak sezone,kako nismo uigrani,kako se jos trazi prvih 11 i tako to, a Pogba ja od njega ne ocekujem nista u derbiju,nikad od kada ga pratim u Juvetu pa preko reprezentacije pa sad i kod nas nije dobro derbi odigrao,od njega ocekujem da se pokaze u malim tekmama na zalostMuumii je napisao/la:Mou jos jednom dokazao da nije trener za Uniteda,pic*asta utakmica,fuj. Bas ga nije interesovala pobjeda isao je na bod cccc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.