Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Novakovic je scumovac ne znam za koga ovaj ped.er loncarevic navija
Nadam se pobjedi mada u zadnjih par sezona koliko god mi bili u formi a oni van forme nekako nas dobiju na neki glup gol, nadam se da ce veceras biti drugacije.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Ponos Torina
- Kontakt:
ima li neko hd stream sport klub ili sky sport 1 uk
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ajdmo ljudi idemo, go scousers
ne mogu vjerovati da na sportklub Gojko prenosi, wtf
ne mogu ga slusati nikako

Oba daju gol sigurica, a imam neki osjećaj da će i crveni pasti 

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Tona je napisao/la:Momci ne znam kako vi ali ja od nervoze radim sve živo samo da vrijeme čim prije prođe do utakmice
i ja hahahahaha,n,odavno ovako nisam ceko utakmicu Liverpoola,mozda zadnji put ono protiv city-a 13-14 ,jer ova sezona obecava,sto pokazuje pocetak prvenstva ,Klop zakuhto masineriju
kaka zar ti nisi fan milana?
jesu nam igraci isprepadani hha
Sent from my iPhone using Tapatalk
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mnogo lose poluvrijeme, nismo prisli golu. Sad Lallanu umjesto Cana.
stu ne moze loptu ustopati,origi i lalana u drugom moraju uci da ovo uzmemo jer grehota ne uzeti ovdje tri bobe
Lallana umjesto Stua logicnije
Can je zivi ocaj.
Can je zivi ocaj.
-
- Kontakt:
sturridge je stvarno los, covjece, ne znam da li postoji fizicki slabiji covjek na terenu, lallana umjesto stu-a, firmino naprijed i to je to
Očekivano taktička utakmica, ali neočekivana trka Unitedovaca. Nismo pronašli sebe, malo je i ova pauza uzrokovala to, a i vjerujem da će gosti kad tad morati malo fizički pasti i usporiti tempo. Tad bi se i moglo nešto uraditi, vidjelo se u prvom da su svakih petnaest minuta malo "usporavali" gosti, jer smo pred kraj većinom igrali na njihovoj polovini.
Previše dižu loptu, a mi je premalo spuštamo, ne znam zašto ti neki potezi gdje lopta ide u nebesa kad su oko tebe Fellaini i Pogba. I dosta faulova na sredini, očekivano, sjecka se igra. Coutinho odličan, mada fali taj Lallana, ne zbog njega toliko, koliko zbog toga da bi umjesto Stu-a igrao Firmino i mnogo više prostora za akcije bi imali. Ovako Studge služi kao klasičan špic, i nema (gotovo nikako) lopti.
Imam osjećaj da gosti čekaju korner da odrade posao, a sve mi se čini i da hoće. No, nikad se ne zna, ovakva utakmica se nerijetko rješava jednim potezom .
Previše dižu loptu, a mi je premalo spuštamo, ne znam zašto ti neki potezi gdje lopta ide u nebesa kad su oko tebe Fellaini i Pogba. I dosta faulova na sredini, očekivano, sjecka se igra. Coutinho odličan, mada fali taj Lallana, ne zbog njega toliko, koliko zbog toga da bi umjesto Stu-a igrao Firmino i mnogo više prostora za akcije bi imali. Ovako Studge služi kao klasičan špic, i nema (gotovo nikako) lopti.
Imam osjećaj da gosti čekaju korner da odrade posao, a sve mi se čini i da hoće. No, nikad se ne zna, ovakva utakmica se nerijetko rješava jednim potezom .
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
-
- Kontakt:
https://www.facebook.com/susretiuzivo/
Eto vam FaceBook stranica rade SD streamove (slabiji kvslitet) direktno preko Facebooka, a HD linkovi su postavljeni isto na stranici ja uvijek tu gledam.
Eto vam FaceBook stranica rade SD streamove (slabiji kvslitet) direktno preko Facebooka, a HD linkovi su postavljeni isto na stranici ja uvijek tu gledam.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- kumkalesic
- Kontakt:
Baš loše odigrano poluvrijeme...
Mora Coutinho bliže golu igrati u nastavku, jer ovako ne ide u napadu...
I sredina bez Adama i Wijnalduma je baš mršava...
Mora Coutinho bliže golu igrati u nastavku, jer ovako ne ide u napadu...
I sredina bez Adama i Wijnalduma je baš mršava...
Joint_fc
Klasicna utakmica s Junajtedom, dat ce nam neki gol iz prekida u 80toj minuti i kraj fale Gini i Lalla vezni red los, Stu visak.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Can je panj. Ne,panjina !
Kakva pussi partija Murinjove ekipe, ne mogu da vjerujem, pa ko da su niželigaši. Sramota zaista.
Tako blizu, a tako daleko.
E ne znam za vas al ja sam se smorio. Koliko puta su u zadnje dvije godine analizirali to da Sturridge ne moze igrat bez pravog spica uz sebe da malo odvuce odbranu.
Dosadno, sporo, jadno sve suprotno od onog sto smo navikli gledat, Mane nestao u zadnjih par utakmica dobijali smo puno bolje timove Uniteda a svake godine se mucimo s prosjecizmom, igraju ko Chelsea u najbolje bus dane. Al hajd ko je nama kriv sto ne znamo to iskoristit, razocaran sam.
Dosadno, sporo, jadno sve suprotno od onog sto smo navikli gledat, Mane nestao u zadnjih par utakmica dobijali smo puno bolje timove Uniteda a svake godine se mucimo s prosjecizmom, igraju ko Chelsea u najbolje bus dane. Al hajd ko je nama kriv sto ne znamo to iskoristit, razocaran sam.
- kumkalesic
- Kontakt:
Dobar bod...barem smo prekinuli loš niz protiv njih u ligi...jedino me je malo iznerviralo ono Hendersonovo konstantno vraćanje lopte golmanu, jer kao kapiten mora na terenu preuzeti više rizika i "voditi" momčad, a toga večeras nije bilo...
Joint_fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.