Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Kad cemo mi imat odbranu koja ne panici,pa jbt samo znaju one lopte degazirat nebu pod oblake,pa onaj Smoling cistu loptu kad napuca u aut il nebesa sav se najezim,jbt zar je tesko kad ti igrac nije na ledjima pogledat pa bar prema nasim loptu izbit,vec samo glava se zabije i nabi loptu,ok kad je pod pritiskom al brate 99%lopti se izbija ono sto dalje od svoje njive
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma brate i ti pretjerujes bezze. Kontam da si razocaran, i ja sam, ali nema potreba za takvim preuvelicavanjem stvari.
Neko ko nije gledao tekmu a procita tvoj komentar bi rekao da smo odigrali najlosiju tekmu u zadjnih 5 god
Neko ko nije gledao tekmu a procita tvoj komentar bi rekao da smo odigrali najlosiju tekmu u zadjnih 5 god
⭐
haha a jest jbg al mi bas krivo mozda vise nego njima,pa jbm majku na 3 boda bi prisli,kad opet ovakvu priliku docekat,sad tekma liverpool pa chelse mogli bi jos vise zalittheboss_RD07 je napisao/la:Ma brate i ti pretjerujes bezze. Kontam da si razocaran, i ja sam, ali nema potreba za takvim preuvelicavanjem stvari.
Ovo za ispucavanje lopti stojim iza toga,malo pretjeram sa kom kao da je kraj sezone al moram kad me naljute poludim,jos kad citam ove komentare ovih hejtovaca bi se pojeo koliko svaki nas kix slave
Moj tajgere, bolje da smo na svadbu kakvu otišli... Mislim da ćemo ubit od batina i Liverpool i Chelsea. Nismo džaba mašili ovoliko prilika, živi bili pa vidjeli. I da, još jednom yebem Zlatanu najmilije za onu kurcobolju. David De Gea, tebi yebem Edurne. Pogledajte snimak, njegova intervencija je komična.tajger je napisao/la:haha a jest jbg al mi bas krivo mozda vise nego njima,pa jbm majku na 3 boda bi prisli,kad opet ovakvu priliku docekat,sad tekma liverpool pa chelse mogli bi jos vise zalittheboss_RD07 je napisao/la:Ma brate i ti pretjerujes bezze. Kontam da si razocaran, i ja sam, ali nema potreba za takvim preuvelicavanjem stvari.
Ovo za ispucavanje lopti stojim iza toga,malo pretjeram sa kom kao da je kraj sezone al moram kad me naljute poludim,jos kad citam ove komentare ovih hejtovaca bi se pojeo koliko svaki nas kix slave

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Haha jesil vidio moj druze Nitro,pa sto ovakvu utakmicu protiv Lestera ne odigrasmo,sto mi danas ne bi kakvo vjencanje,peh sam ti ja svakome pa i ovim nasimNitro je napisao/la:Moj tajgere, bolje da smo na svadbu kakvu otišli... Mislim da ćemo ubit od batina i Liverpool i Chelsea. Nismo džaba mašili ovoliko prilika, živi bili pa vidjeli. I da, još jednom yebem Zlatanu najmilije za onu kurcobolju. David De Gea, tebi yebem Edurne. Pogledajte snimak, njegova intervencija je komična.tajger je napisao/la:haha a jest jbg al mi bas krivo mozda vise nego njima,pa jbm majku na 3 boda bi prisli,kad opet ovakvu priliku docekat,sad tekma liverpool pa chelse mogli bi jos vise zalittheboss_RD07 je napisao/la:Ma brate i ti pretjerujes bezze. Kontam da si razocaran, i ja sam, ali nema potreba za takvim preuvelicavanjem stvari.
Raja, ako neko ima kvalitetan i siguran stream, neka postavi jer nisam u mogućnosti da gledam tekmu na tv-u. Unaprijed zahvaljujem.
Btw. sastav je onako sasvim solidan, dosad smo naučili da ovdje ne igraju imena i zato je jako bitno kako je Mou pripremio ekipu za ovaj duel. Nadam se da su maximalno motivisani jer na kraju krajeva pobjedu će odnijeti ona ekipa koja istu bude više željela.
Btw. sastav je onako sasvim solidan, dosad smo naučili da ovdje ne igraju imena i zato je jako bitno kako je Mou pripremio ekipu za ovaj duel. Nadam se da su maximalno motivisani jer na kraju krajeva pobjedu će odnijeti ona ekipa koja istu bude više željela.
http://firstsrowsports.eu/soccer/first- ... -row717549Poligon10 je napisao/la:Raja, ako neko ima kvalitetan i siguran stream, neka postavi jer nisam u mogućnosti da gledam tekmu na tv-u. Unaprijed zahvaljujem.
Bude solidan pa vidi.
Odlicno zatvorena desna str Poola, Young radi veliki posao.
Ipak, nasa desna str ima potencijala i prednosti pa tu bi se trebalo vise pritiskati.
Msm da nam fali brzine kroz sredinu, ali opet izgledamo kompaktno pa zasad to ne treba kvariti.
Ipak, nasa desna str ima potencijala i prednosti pa tu bi se trebalo vise pritiskati.
Msm da nam fali brzine kroz sredinu, ali opet izgledamo kompaktno pa zasad to ne treba kvariti.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Bod ravan trijumfu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Mozda za Liverpool
100% sportski i krajnje opušten potpis
Herrera odličan, al bi mogao crveni da dobije lako
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
30 minuta dominacije, 15 minuta prepuštenog posjeda Liverpoolu. Oni se ništa ne pitaju, što je jako dobro. Fino je ovo zasad, mada, fali malo kreacije.
Going on up to a spirit in the sky...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Bolji smo ali ništa konkretno pred golom nismo učinili
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- red devil88
- Kontakt:
Jako kompaktno igramo sto me raduje ali u napadu fali vise kreacije Pogba je odsjecen totalno. Treba se pokusat napast u drugom poluvremenu
Glory Glory Man United !!! 

Upravo. Njih remeti sto je lopta stalno u zraku ali ni nama to ne odgovara. Zlatanu jos stalno svira faulove nad Matipom.KingJamesMVP je napisao/la:Bolji smo ali ništa konkretno pred golom nismo učinili
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ovaj zadnji faul nad Herrerom mogao je pustiti prednost, otvarala se kontra
LeBron James
-
- Kontakt:
https://www.facebook.com/susretiuzivo/
Eto vam FaceBook stranica rade SD streamove (slabiji kvslitet) direktno preko Facebooka, a HD linkovi su postavljeni isto na stranici ja uvijek tu gledam.
Eto vam FaceBook stranica rade SD streamove (slabiji kvslitet) direktno preko Facebooka, a HD linkovi su postavljeni isto na stranici ja uvijek tu gledam.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kad Pogba misli proigrat,onda se ljuti i on i mi kad ga prozivaju,daj malo trzni se covjece koji ti je krac
Mata bi ovdje bio idealan ali samo u slucaju da se defanz veza podeblja sa Carrickom. Msm da bi mnogo vise dobili na kreaciji.
Po meni neki plan b ak ovak ostane tamo do 65/70. min.
Po meni neki plan b ak ovak ostane tamo do 65/70. min.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dobra šansa za Zlatana, treba zapet da se dobije
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.