MiiisssskeeBh je napisao/la:Slicno bi se i ja mogao referirati na utakmicu sa Ciprom.
Da oni ne zabise gol sami sebi mozda ga ni mi sa igrom koju smo imali nikad ne bi zabili.
Ja nisam kritizirao nakon utakmice sa Estoncima Mehmeda Bazdarevica iako mi je u glavi od Kirin kupa da bi on mogao krivo shvatiti igre Medunjanina i postavit ga u glavnu figuru u nasoj igri. Nazalost se to i obistinilo i racun je stigao u Belgiji. Nadam se da nece biti i kusura u Grckoj. Osobno bi mi bilo puno draze i lakse pisati hvalospjeve o Bazdarevicu ali bi to u ovom trenutku i sa ovakvom igrom bilo suludo.
Harisa volim kao i sve nase igrace ali sam na utakmicama Deportiva uvjerio sam sebe da od njega nama nema nikakve koristi.
Takav sam ja dojam stekao.
Tacno je da je Medo spor,kao i vecina igraca tog tipa,a reci da od njega nema nista tu se necemo sloziti nikad.D a li se meni cini,ali ti si nesto nasjvise kivan na Medunjanina.Reci mi da nije zbog TIne,ako jeste,onda si me razocarao,jer prije moje registracije na ovom forumu,koji sam redovno pratio,tebe sam smatrao jednim od najkorektnijih forumasa na istom

[/quote]
Nije radi Tina i to ces vremenom vidjeti. Ja osobno Tina i ne vidim kao konkurenta Medunjaninu. Tino je po meni AM i na toj poziciji je puno bolji od Harisa. Haris je CM i po meni moze igrati samo umjesto Pjanica a nikako sa njim u paru. Jedini slucaj gdje sam ja mogao Medunjanina vidjeti u prvom sastavu je da on igra u paru sa Besicem a Miralem se gurne naprijed.
Sto se tice njegove igre ja odavno ne gajim nikakve iluzije.
On ne trci i kao takav ne moze nigdje igrati.
Pa pogledaj mu ucinak u ovoj reprezentativnoj akciji.
Ja bih radije na njegovom mjestu gledao Cimirota, Kozulja
pa cak i Prcica nego njega.
Tino ima druge konkurente i po meni nije prvi izbor.
Prvi je Milicevic, pa on a i Krunic je vrlo blizu.
Tako da mislim da krivo vidis moj stav o Harisu.
On jednostavno nama radi vise stete nego koristi i to je razlog zasto ga ja vec neko vrijeme ne zelim u timu.
To vec traje duze vrijeme a ovo je samo kulminacija.