FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I jos nesto,necu vise ovdje da dosadjujem, copy/paste ovaj sad moj komentar svima kojima ce biti smijesan.
Ugledaj te se na Olimpik kako se dugorocno radi i ako nastave ovako za 2-3 godine drobice sve u PL.Upamtite sta sam vam reko.Onaj Gracic kupi svu djecu sto valja u Olimpik prosjek godina igraca je 20-21.
Zivi bili pa vidjeli
Ugledaj te se na Olimpik kako se dugorocno radi i ako nastave ovako za 2-3 godine drobice sve u PL.Upamtite sta sam vam reko.Onaj Gracic kupi svu djecu sto valja u Olimpik prosjek godina igraca je 20-21.
Zivi bili pa vidjeli
Zadnja izmjena: posavac1980, dana/u 13 jul 2010, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
pa kako komentarisati ovaku igru tj. ne igru , pa kako amara nije stid izjavit da iam fizicku spremnu pa bolan ono sto sam ja danas gledo je grupa nadrogiranih pa ne znam vise kakvo ih nazvat, nesposobnih odigrat 2 3 PASAAA a da ne govorim o kakvoj akciji volim zelju nenormalno vise od zivota al ovo ovo sto se veceras dogodilo bila jE KATASTROFA SVIH KATASTROFA , nema veze zivot se nastavlja , fizicka sprema 0 ! igra 0 , ma sve nam je na 0 ! al nadat se boljem vremenu , samo me zanima sta ce sad amar rec
provokatori : NAPUSITE MI SE SVI od reda
provokatori : NAPUSITE MI SE SVI od reda
- fanatic1991
- Kontakt:
a sada je najgore sto odjednom ima preko 100 ljudi na forumu ccc a od tih 100 nece se naci ni 10 navijaca zelje ccc pa eto nasladjujte se dok mozete jadnici

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
E momci hajmo napraviti grupu na fb o Karlu Hajncu, naime covjek ima 33 godine, ima 10 postova od toga 7 na temi o Želji, a vodi se kao navijačić kluba koji nema stadion, kako se ono zove, Spartak, Torpedo, ma tako je nešto 

Colour of Manchester is blue...
-
- Kontakt:
Hahahah sta vam je ba ljudi 
Pa sta ste ocekivali, ja sam realno cekivao malo vecu borbu, ovo je igra bez igre, nema onog muskog udarca po koljenu da protivnockom igracu das naznanja da nisi dosao da se predas i igras ko picka nego suprotno. Mi u prvih 45 minuta nismo napravili prekrsaja, onog pametnog prekrsaja, pustali smo izralece da prilaze, ulaze u sesnaestarac kako nam je to volja bila.
STANIC - pa on beka igrao ooooo majko moja pa to nema nigdje. Ispadao kod svake akcije hapoela.
Sta se sjebajete, nema veze, izgubili pa izgubili. Sad treba stisnuti zube izdrzati pritisak javnosti ostaviti upravu i amara na miru, igracima podrsku dati i jos jace krenuti u Premier ligu BIH, a onda dogodine ako Bog da u evropi sa dodatnim iskustvom nece biti problem. Pozdrav za bracu manijake
a ovim pitarima porucujem da nije lijepo smijati se i naglasavati poraz ZELJE u naglasit cu " PREDKOLU LIGE PRVAKA " kada vas ista ta sudbina moze sresti bilo kada i bilo gdje a koliko cete biti jaki i konkuretni nama pokazao je TRAVNIK i Slaven Belupo haha i nije isto igrati protiv jednog CLUJA i HAPOELA koji je po mojoj procjeni poslije NEWCASTLA I DINAMO KYEVA nekako ekipa u rangu MALAGE i ljudi su sami pokazali kako se igra moderan nogomet, sto spretnoscu sto sretnoscu zabili blic 5 golova i kraj price. Ljudi su izbaceni tjesno u osmini finala EVROPSKE LIGE prosle godine i to vam dovoljno govori, a na ovom istom stadionu na kojem je pao i Zeljo padali su redom i Celtic i Hamburg koji su za nas i nase uslove nesto GRANDIOZNO.
POZDRAV MOJIM MANIJACIMA A POZDRAV I OVIM LICEMJERIMA " KO SE ZADNJI SMIJE, NAJSLADJE SE SMIJE"
NISAM NI LJUT NI RAZOCARAN, SAMO SAM OCEKIVAO MALO JACU DUEL IGRU A NE OD PRVE MINUTA DA IM SKINEMO GACE... JBG, BICE BOLJE

Pa sta ste ocekivali, ja sam realno cekivao malo vecu borbu, ovo je igra bez igre, nema onog muskog udarca po koljenu da protivnockom igracu das naznanja da nisi dosao da se predas i igras ko picka nego suprotno. Mi u prvih 45 minuta nismo napravili prekrsaja, onog pametnog prekrsaja, pustali smo izralece da prilaze, ulaze u sesnaestarac kako nam je to volja bila.
STANIC - pa on beka igrao ooooo majko moja pa to nema nigdje. Ispadao kod svake akcije hapoela.
Sta se sjebajete, nema veze, izgubili pa izgubili. Sad treba stisnuti zube izdrzati pritisak javnosti ostaviti upravu i amara na miru, igracima podrsku dati i jos jace krenuti u Premier ligu BIH, a onda dogodine ako Bog da u evropi sa dodatnim iskustvom nece biti problem. Pozdrav za bracu manijake

POZDRAV MOJIM MANIJACIMA A POZDRAV I OVIM LICEMJERIMA " KO SE ZADNJI SMIJE, NAJSLADJE SE SMIJE"
NISAM NI LJUT NI RAZOCARAN, SAMO SAM OCEKIVAO MALO JACU DUEL IGRU A NE OD PRVE MINUTA DA IM SKINEMO GACE... JBG, BICE BOLJE

-
- Kontakt:
Ma nemoj tako o nasem lijepom lazi,nek mi samo neko jos kaze da je popovic dobar i da nosi po dva,tri igraca na ledjima,pa i onaj mu je broj na ledjima tezak ne moze da ga nosi kako treba a ne nekog igracaAdmiral_TM87 je napisao/la:Culum i Popovic u 3 lijepe, ovaj prvi sjebe nam svaku utakmicu, a ovaj drugi pa bolje bi sa 10 igraca
-
- Kontakt:
SRAMOTA,BLAMAŽA !!!
Nije problem izgubiti ni 10:0,ali je problem odnositi se onako prema grbu prema igri,KAPA DO PODA BEŠLIJI,ŠEHIĆU i donekle mešiću...Ko god kaže da je popović igrac ja mu se ........................,ono ja nebi da igra ni u kantonalnoj ligi,zasto Osim forsira toliko njega ni sam ne znam,pa da je forsirao Bajru ili nekog bilo koga drugog upola kao sto je ovog papka napravio bi igračinu,dalje Bogičević vidi se da mu je domet modrica,radovanovic katastrofa dno dna,stanic da ne pricam onako pustati igrace pored sebe pa da je igrao spica znao bi se nekako snaci,culum iskreno nisam nikad bio ljubitelj nesto pretjerano njegove igre,u odlucujucim utakmicama tako da kazem on se izgubi proda svaku mogucu loptu zagradi loptu da bi dali go,savic prosjek jednostavno onako je odigrao koliko je mogao,zeba 0,beslija pokazao ko je glavni u zelji,mesic donekle se borio koliko je mogao,a sehicu veliko hvala jer nas je spasio bruke i sramote,svraka je dokazao da neopravdano pljujete po njemu,zasluzio je da igra!visca tu i tamo nije mogao sam...Ali moramo shvatiti da je ovo nasa realnost i sad mirne glave uci u prvenstvo,ovo ce nas spusiti na zemlju,sigurno ni da najveci pesimisti nisu ocekivali ovaj rezultat,nama treba 7-8 igraca za evrope ako zelimo nesto napraviti jer sa ovim kadrom mozemo samo po usima paliti ove iz nase lige.Osima ne kontam nikako i mislim da on mora preuzeti krivicu za poraz,naravno ne da ode kao sto ce mnogi shvatiti vec samo da prihvati krivicu na sebe jer staviti stanica pored ganceva i popovica toliko gurati ne ulazi u glavu nikome.Posjeta na kosevu eto ocekujem nekih max 5.000 ljudi zaljubljenika plave boje...LJUDI OVO JE NASA REALNOST I NEMOJTE SAD DA GUBITE NADU I DA PSUJETE NESTO
Nije problem izgubiti ni 10:0,ali je problem odnositi se onako prema grbu prema igri,KAPA DO PODA BEŠLIJI,ŠEHIĆU i donekle mešiću...Ko god kaže da je popović igrac ja mu se ........................,ono ja nebi da igra ni u kantonalnoj ligi,zasto Osim forsira toliko njega ni sam ne znam,pa da je forsirao Bajru ili nekog bilo koga drugog upola kao sto je ovog papka napravio bi igračinu,dalje Bogičević vidi se da mu je domet modrica,radovanovic katastrofa dno dna,stanic da ne pricam onako pustati igrace pored sebe pa da je igrao spica znao bi se nekako snaci,culum iskreno nisam nikad bio ljubitelj nesto pretjerano njegove igre,u odlucujucim utakmicama tako da kazem on se izgubi proda svaku mogucu loptu zagradi loptu da bi dali go,savic prosjek jednostavno onako je odigrao koliko je mogao,zeba 0,beslija pokazao ko je glavni u zelji,mesic donekle se borio koliko je mogao,a sehicu veliko hvala jer nas je spasio bruke i sramote,svraka je dokazao da neopravdano pljujete po njemu,zasluzio je da igra!visca tu i tamo nije mogao sam...Ali moramo shvatiti da je ovo nasa realnost i sad mirne glave uci u prvenstvo,ovo ce nas spusiti na zemlju,sigurno ni da najveci pesimisti nisu ocekivali ovaj rezultat,nama treba 7-8 igraca za evrope ako zelimo nesto napraviti jer sa ovim kadrom mozemo samo po usima paliti ove iz nase lige.Osima ne kontam nikako i mislim da on mora preuzeti krivicu za poraz,naravno ne da ode kao sto ce mnogi shvatiti vec samo da prihvati krivicu na sebe jer staviti stanica pored ganceva i popovica toliko gurati ne ulazi u glavu nikome.Posjeta na kosevu eto ocekujem nekih max 5.000 ljudi zaljubljenika plave boje...LJUDI OVO JE NASA REALNOST I NEMOJTE SAD DA GUBITE NADU I DA PSUJETE NESTO
11 godina da nisi malo premladKARL HAJNC je napisao/la:možda nemam mozga,ali draga šrtrumfeto imam nešto drugo za tebeajla je napisao/la:@KARL HAJNC
koji si ti pacenikk.....pravo si jadannn.....mah nema on mozga nikako....![]()
![]()

Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 13 jul 2010, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Bracika, ti opet po stadionu ! A ne mozes ti anamo onima sa one strane Miljacke objasniti !Senator je napisao/la:E momci hajmo napraviti grupu na fb o Karlu Hajncu, naime covjek ima 33 godine, ima 10 postova od toga 7 na temi o Želji, a vodi se kao navijačić kluba koji nema stadion, kako se ono zove, Spartak, Torpedo, ma tako je nešto

Ne da mi se objasnjavati !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pita Seha Besliju: - "Dje, ba, lopta?"
Odgovara mu Beslija: - "Po
peti put ti kazem, eto je u golu!"

Odgovara mu Beslija: - "Po
peti put ti kazem, eto je u golu!"

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Registrovala sam se iz prostog razloga sto ljudi pisu nepodnosljive nebuloze. Prije svega, ovi jadni navijaci Sarajeva. Sramota. Zbog vas, vam je klub dosao do mjesta do kojeg je i dosao. Papci mali, kojima je iskazati ljubav prema klubu izvalit 150 stolica itd. Vi se usudjujete nesto napisati. Ne znam ni sto trosim rijeci na nesnosne debile.
Sto se tice vecerasnjeg izdanja, svaka cast pojedincima al' to nije Zeljo kojeg smo gledali protiv Cibalije. Ako i gubi 10:0, nema veze. Al dopustiti da igrac do naseg gola dodje za manje od 1 minutu...I da cekamo da protivnik
dodje u peterac i kao tad mu uzimas loptu. Mozda zvucim kao neka balavica koja nema pojma al nazalost je tako.
Nisam ocekivala pobjedu, al' jedan klub kakav je Zeljo, sa dugogodisnjom tradicijom je trebao pokazati otpor dostojan imenu i svemu. Al' sta je tu je. Nadam se da podrske nece manjkati. I naravno da ce se uspjeti psihicki oporaviti. Pozdrav svim ISKRENIM, a ne novopecenim MANIJACIMA.
Sto se tice vecerasnjeg izdanja, svaka cast pojedincima al' to nije Zeljo kojeg smo gledali protiv Cibalije. Ako i gubi 10:0, nema veze. Al dopustiti da igrac do naseg gola dodje za manje od 1 minutu...I da cekamo da protivnik
dodje u peterac i kao tad mu uzimas loptu. Mozda zvucim kao neka balavica koja nema pojma al nazalost je tako.
Nisam ocekivala pobjedu, al' jedan klub kakav je Zeljo, sa dugogodisnjom tradicijom je trebao pokazati otpor dostojan imenu i svemu. Al' sta je tu je. Nadam se da podrske nece manjkati. I naravno da ce se uspjeti psihicki oporaviti. Pozdrav svim ISKRENIM, a ne novopecenim MANIJACIMA.
Kad dodju teski dani i kada ti lose krene digni pogled ka tribini ugledaces tamo mene!
Za navijace ostali klubova bi bilo dobro da se zapitaju kakvi su oni kad je Zeljo najbolji u drzavi i koliko bi oni primili od Hapoela.
Za navijace ostali klubova bi bilo dobro da se zapitaju kakvi su oni kad je Zeljo najbolji u drzavi i koliko bi oni primili od Hapoela.
AMAR OSIM!
-
- Kontakt:
mi ostali nemamo para da kupimo ilzazak u evropu... nazalost...kalimero je napisao/la:Kad dodju teski dani i kada ti lose krene digni pogled ka tribini ugledaces tamo mene!
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
- Kontakt:
To je obicni kliše, neko izvalio lafo on nosi na ledjima, ja znam sta to znaci nositi i otvarati prostor, ali covjek niti nosi niti zna primiti loptu ni dodati, ja ga pratim svaku utakmicu, lik nema pojma pa u utakmici doda 2-3 tacna pasa i to jedan slucajno a ova dva vrati nazad, a i ono sa stanicem na beku amarova greska.adis_macak je napisao/la:Ma nemoj tako o nasem lijepom lazi,nek mi samo neko jos kaze da je popovic dobar i da nosi po dva,tri igraca na ledjima,pa i onaj mu je broj na ledjima tezak ne moze da ga nosi kako treba a ne nekog igracaAdmiral_TM87 je napisao/la:Culum i Popovic u 3 lijepe, ovaj prvi sjebe nam svaku utakmicu, a ovaj drugi pa bolje bi sa 10 igraca
Da se razumijemo meni nije toliko radi poraza ali jarane trpimo klocove godinu, ako nemogu dovest napadace nek prebace nekog juniora nemoze biti losiji od ovoga
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
mar Osim trener Željezničara, nakon debakla u Tel Avivu protiv Hapoela (0:5), u svom obraćanju novinarima kratko je kazao:
"Ispočetka sam mislio da će utakmica završiti 12:0. U uzvratu će biti malo drugačije, igrat ćemo u drugačijoj atmosferi, no jasno je ko ide dalje", kazao je Osim.
"Ispočetka sam mislio da će utakmica završiti 12:0. U uzvratu će biti malo drugačije, igrat ćemo u drugačijoj atmosferi, no jasno je ko ide dalje", kazao je Osim.
Svaka čast na ovom postu malo je onih koji vole ŽELJEZNIČAR u ovakvim trenucima svi ga pljuju a kada dođe titula svisu sretni veseli govore kako smo jaki tamo vamo a neznaju ni 5 igrača a kamoli šta više...
Sophisticated Lady je napisao/la:Registrovala sam se iz prostog razloga sto ljudi pisu nepodnosljive nebuloze. Prije svega, ovi jadni navijaci Sarajeva. Sramota. Zbog vas, vam je klub dosao do mjesta do kojeg je i dosao. Papci mali, kojima je iskazati ljubav prema klubu izvalit 150 stolica itd. Vi se usudjujete nesto napisati. Ne znam ni sto trosim rijeci na nesnosne debile.
Srdjan Stanic,Lazar Popovic,Rovcanin...nisu igraci za Zelju,a Sehic je prica za sebe,nekad fenomenalan ,nekad ispod prosjeka...ne znam stvarno sta m je,uglavnom nemamo kvalitetnih bocnih igraca kao ni napadaca ,,ako to uspjesno rjesimo narednim pojacanjima bice dobro,inace... sreca pa imamo Osima,i siguran sam da on zna sta radi i da ce dovesti ciljana pojacanja za domacu ligu!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!