frajer provalio psi i ovi sad se prihvatili toga, fol ismijavaju sa tim nekoga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jesu li ovi psi izujedali Hervasovu zenu?Lakoste je napisao/la:Je li istina da se navijaci zeljeznicara okupljaju oko udruzenja
Lakoste je napisao/la:
Uz pjesmu, lagao si providno ko pas
Tristan je napisao/la:Jesu li ovi psi izujedali Hervasovu zenu?Lakoste je napisao/la:Je li istina da se navijaci zeljeznicara okupljaju oko udruzenja
HahahahhahahhahahahahahahLakoste je napisao/la:
Uz pjesmu, lagao si providno ko pas
Yebo Tuzlake, sta ocekujes iduce kolo? Objektivno, bez pasteta i Covketa!Rigoletto je napisao/la:apeliram na tuzlanske smećare da nam se vrate na ovu temu, fale nam.
potraži me kad sloboda ti dosadi,... samo se meni vrati
Ako će biti pravilniji koeficijent pri raspodjeli pašteta možemo pričatiRigoletto je napisao/la:apeliram na tuzlanske smećare da nam se vrate na ovu temu, fale nam.
ko zna, zadnjih par sezona dobro odigrate pod bb. nismo vas uzeli kuci pune 4 godine čini mi sejoker90 je napisao/la:Yebo Tuzlake, sta ocekujes iduce kolo? Objektivno, bez pasteta i Covketa!Rigoletto je napisao/la:apeliram na tuzlanske smećare da nam se vrate na ovu temu, fale nam.
Sarajevo je Zrinjskom najtezi protivnik. Zrinjski je po meni mnogo jaci ali je bio i drugo kolo pa je bilo demoliranje na terenu. Ipak, ocekujem pobjedu Zrinjskog a nadam se nerijesenom rezultatu.Rigoletto je napisao/la:ko zna, zadnjih par sezona dobro odigrate pod bb. nismo vas uzeli kuci pune 4 godine čini mi sejoker90 je napisao/la:Yebo Tuzlake, sta ocekujes iduce kolo? Objektivno, bez pasteta i Covketa!Rigoletto je napisao/la:apeliram na tuzlanske smećare da nam se vrate na ovu temu, fale nam.
ja mislim da nitko nema kartone za iduće kolo koliko sam upratio. ko od vaših fali?joker90 je napisao/la:Fali li iko Zrinjskom zbog kartona ili je puni sastav?
Duljevic je danas izasao zbog povrede, vidjet cemo koliko je ozbiljno. Balic se vraca nakon suspenzije, a Cetkovic je danas mislim zaradio treci zuti pa nece igrati u Mostaru.Rigoletto je napisao/la:ja mislim da nitko nema kartone za iduće kolo koliko sam upratio. ko od vaših fali?joker90 je napisao/la:Fali li iko Zrinjskom zbog kartona ili je puni sastav?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.