Hum94 je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:probaj ti gladan trčatTuzlaado je napisao/la:Ma ovo Sarajevo i Željezničar vidjeli derbija nisu,nikakva utakmica![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hum94 je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:probaj ti gladan trčatTuzlaado je napisao/la:Ma ovo Sarajevo i Željezničar vidjeli derbija nisu,nikakva utakmica![]()
najljepše se udara dok su na podujoker90 je napisao/la:E gledaj ti Tuzlaka, klub im se gasi, a ono podjebava nesto fol! Hajde shvatam Rigu i ostale, moze im se trenutno, jbg. Ja postedim Tuzlacice, ne prcam ih dok je tesko bilo, a ono furseta uzme odmah!
Mi u raspadu dva boda iza vasjoker90 je napisao/la:E gledaj ti Tuzlaka, klub im se gasi, a ono podjebava nesto fol! Hajde shvatam Rigu i ostale, moze im se trenutno, jbg. Ja postedim Tuzlacice, ne prcam ih dok je tesko bilo, a ono furseta uzme odmah!
Prošli izbori u Sarajevu, Boko Haram, Al Nusra i Al Aksa potvrdili vlast.belosevic28 je napisao/la:Prosli izbori u Tuzli, Zabranjeni i Alcatraz se odmah vratili fudbalu...
Istočno bosansku seljadiju ne mogu zvat braćombelosevic28 je napisao/la:Jedan je Faraon ! Sta ti kaze brat s tribine ''Ako SDA izgubi izbore, ne idem vise na utakmice Slobode''
Mislim da je Lendric zavrsio svoje u Zeljkanu, koji bilde jbt.
Memara je napisao/la:Mislim da je Lendric zavrsio svoje u Zeljkanu, koji bilde jbt.
Lakoste je napisao/la:Je li istina da se navijaci zeljeznicara okupljaju oko udruzenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.