Nije on troll, on je debil.Sarmelino je napisao/la:Najjaci troll foruma
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Tino u prvih 11 protiv Grcke. Moram zaraditi svoju dnevnicu 

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Koliko je da ga ne spominjes?pinoglavi je napisao/la:Tino u prvih 11 protiv Grcke. Moram zaraditi svoju dnevnicu

Tino Sven je jedan od rijetki igraci u nasoj reprezentaciji koji moze sa svojom kreativitetom stvoriti prostor ili cak sanse. Mislim da je ocigledno da je on prva ili druga opcija (zajedno sa Milicevicem) za 10/ofanzivni vezni u nasoj reprezentaciji.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Burundi je napisao/la:Nacekat ce se Tino da opet zaigra od prve minute

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- IgmanskiVuk
- Kontakt:
Dobar Genk, dobaaaar
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- IgmanskiVuk
- Kontakt:
Vrijedi tu biti standartan
-
- Kontakt:
Sta je usutili se ? Gdje mogu pogledat opet trikove prodore danasnje tekme ??? Gdje su golovi asistencije ? Ono pljuc pljuc pisaj ovo ono... sjecam se onog custovica Haro belgijom, davo golove, ako se ne varam jednom i najbolji strijelac belgijskog champjonata
,a malo nesta igro za nas, ponekad dobivo poziv, cesce ga nije dobio....pa pandza u mechelen,sada u sirokom, pa mravac invalid isto negdje u belgiji sada u austrijskoj nekoj 6toj ligi... toliko o toj ligi, a ovog uzdizu sa 25 ko da je ronaldo bog nam pomogo... A bez i kakvog ucinka? ,Genk sve gori i gori... sta sve propaganda radi... Milicevica i Svena sam gledo par puta da procjenim kakvi su, Razlika je nebo i zemlja... klasa je mili za njeg. .jedan 30 jedan 25, sada sam jos vise ubjedjen da ja cu pobjedit u procjeni ovog Svena a ne dubrovnik. Pozz realnim navijacima BH!

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Omiljeni glumac fanatica je Robert Downey, ko skonta, bravo 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Tino 90 minuta, tek toliko da posalje pozdrave pojedincima.
Predvidjeli su mu dugu i neudobnu klupu i expresan povratak u Hajduk.

-
- Kontakt:
Genk tone li tone odkad on igradubrovnik je napisao/la:Tino 90 minuta, tek toliko da posalje pozdrave pojedincima.![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Pred pred predasistencija 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Razbio ih je mocni Sassuolo iz jos mocnije Serie A.bhfanatic14 je napisao/la:Genk tone li tone odkad on igradubrovnik je napisao/la:Tino 90 minuta, tek toliko da posalje pozdrave pojedincima.![]()
Predvidjeli su mu dugu i neudobnu klupu i expresan povratak u Hajduk.samo su pobjedili proslu tekmu kada je on izaso na poluvremenu
Genk pun kao tenk... jel bila opet pred pred predasistencija ? al ipak mi je drago da si ponosan na 90 velikih minuta u jakoj jupiter ligi
trebas svog jarana podrzat
O tome ne pises.
-
- Kontakt:
u pravu si to zaboravi, i zaboravio sam napisat kako ih je rapid razbio iz jos mocnije austrijske ligedubrovnik je napisao/la:Razbio ih je mocni Sassuolo iz jos mocnije Serie A.bhfanatic14 je napisao/la:Genk tone li tone odkad on igradubrovnik je napisao/la:Tino 90 minuta, tek toliko da posalje pozdrave pojedincima.![]()
Predvidjeli su mu dugu i neudobnu klupu i expresan povratak u Hajduk.samo su pobjedili proslu tekmu kada je on izaso na poluvremenu
Genk pun kao tenk... jel bila opet pred pred predasistencija ? al ipak mi je drago da si ponosan na 90 velikih minuta u jakoj jupiter ligi
O tome ne pises.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Jupiler liga, molim lijepo, nemoj da mijenjas ime sa nekom tamo planetom, vrijedjas nas pivopije.bhfanatic14 je napisao/la:Genk tone li tone odkad on igradubrovnik je napisao/la:Tino 90 minuta, tek toliko da posalje pozdrave pojedincima.![]()

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
- Kontakt:
Pivopija je napisao/la:Jupiler liga, molim lijepo, nemoj da mijenjas ime sa nekom tamo planetom, vrijedjas nas pivopije.bhfanatic14 je napisao/la:Genk tone li tone odkad on igradubrovnik je napisao/la:Tino 90 minuta, tek toliko da posalje pozdrave pojedincima.![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Rapid Wien je pobijedio Ajaxa prosle sezone u kvalifikaciji za Lige Prvake i onda skoro pobijedili Shakhtar Donetska, mislim da je Beric promasio 100% sansu u zadnjoj minuti. I onda su prosli grupnoj fazi u Europa Ligi pa su ispali protiv Valencia ako se ne varam.bhfanatic14 je napisao/la:u pravu si to zaboravi, i zaboravio sam napisat kako ih je rapid razbio iz jos mocnije austrijske lige
Dobra je to ekipa.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
-
- Kontakt:
Da , dobra ekipa ! U toj ekipi igra jedan Srdjan Grahovac standardno, ali interesantno nema ga na spisku.Zuko je napisao/la:Rapid Wien je pobijedio Ajaxa prosle sezone u kvalifikaciji za Lige Prvake i onda skoro pobijedili Shakhtar Donetska, mislim da je Beric promasio 100% sansu u zadnjoj minuti. I onda su prosli grupnoj fazi u Europa Ligi pa su ispali protiv Valencia ako se ne varam.bhfanatic14 je napisao/la:u pravu si to zaboravi, i zaboravio sam napisat kako ih je rapid razbio iz jos mocnije austrijske lige
Dobra je to ekipa.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.