FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sutra prvenstveno gledati da ga ne primimo,u napadu probati nešto iz prekida i to je to
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postavili već danas kontrolne metalne ograde ispred stadiona AFH.
SRETAN BROJ - 1725
Mihojevic ti je igrao za juniore Akademije ako nisi znao, Kadusic je nepravedno ostavljen na klupi jer trenutno Hodzic nista bolji nije. Kadusic ti je igrao standardno prosle sezonu tako ce aBd i ove. Nije Hadzic nas jedini napadac ima tu i Klaric, licno mislim da se malo pretjeruje u vezi Hadzica.FrancescoTotti je napisao/la: Miho nije vidio akademije, a taj jedan igrac koji dolazi iz omladinaca Kadusic vise i ne dobija priliku...
gdje je Hadzic? Zasto momak ne moze odigrat cijelih 90' u toj akademiji ako je pitanje zasto nije u prvom timu pretesko.
Mihojevic je igrao i za prvi tim Leotara prije nego sto je dosao kod nas, ako se dobro sjecam. Nije on nikakav produkt nase "akademije".
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hahaha ma yebe nam se bit ce opet spicajoker90 je napisao/la:Ako sutra bude ovakvo vrijeme, dosta ce biti i 6-7k nasih!

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Hajde samo zabij go, pa da plane kosevo i da grmi sampion je saraj'vo..... ! 

04.10.2009 !!
Tacno igrao je i daleko od toga da je 100% produkt akademije, ali valjda je cilj doviditi mlade igrace, tako kako god okrenes bio je clan akademije.joker90 je napisao/la:Mihojevic je igrao i za prvi tim Leotara prije nego sto je dosao kod nas, ako se dobro sjecam. Nije on nikakav produkt nase "akademije".
Ima li još nekih novih kandidata za kupovinu Sarajeva pored već nabrojanih Turaka, Italijana i Grka 

SRETAN BROJ - 1725
Hoces li nam molim te objasniti kako se to pretjeruje u vezi hadzicsMemara je napisao/la:Mihojevic ti je igrao za juniore Akademije ako nisi znao, Kadusic je nepravedno ostavljen na klupi jer trenutno Hodzic nista bolji nije. Kadusic ti je igrao standardno prosle sezonu tako ce aBd i ove. Nije Hadzic nas jedini napadac ima tu i Klaric, licno mislim da se malo pretjeruje u vezi Hadzica.FrancescoTotti je napisao/la: Miho nije vidio akademije, a taj jedan igrac koji dolazi iz omladinaca Kadusic vise i ne dobija priliku...
gdje je Hadzic? Zasto momak ne moze odigrat cijelih 90' u toj akademiji ako je pitanje zasto nije u prvom timu pretesko.
Da treba igrati za prvi tim.Primorac je napisao/la: Hoces li nam molim te objasniti kako se to pretjeruje u vezi hadzics
Momak najbolj strijelac evropr prošle sezone,nedavnp uvršten u 60 najperspektivnijih mladi igraca u svijetu, zanimanje najvecih evropskih klubova itd
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kako se bliži derbi sve više vjerujem u našu pobjedu.
IDEMO MOMCI! IZVADITE IM SUTRA CUNDARE NA TERENU I SVE IH PO GLAVI UDARAJTE. POKAZITE DA IMATE MUDA.
IDEMO MOMCI! IZVADITE IM SUTRA CUNDARE NA TERENU I SVE IH PO GLAVI UDARAJTE. POKAZITE DA IMATE MUDA.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Primorac iz pastete iskoci kad god se Hadzic spomene 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al bas uvijek hahahahaMortemHz je napisao/la:Primorac iz pastete iskoci kad god se Hadzic spomene
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Tamburanje govana!Lakoste je napisao/la:
SAMO JAKO BORDO BIJELI, GAZI PLAVU KRMAAAAD
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kakve su sanse da sutra Said konacno zaradi jednu platu?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Je li ovo onaj restoran gore na Trebeviću ili nesta drugo?Lakoste je napisao/la:
SAMO JAKO BORDO BIJELI, GAZI PLAVU KRMAAAAD
Dosta mi liči pa zato pitam..
Sabrine mi moje!
joker90 je napisao/la:Kakve su sanse da sutra Said konacno zaradi jednu platu?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], epidemija, jurisicduska, Vanja8 i 43 gosta.