Sutra i X je po meni dovoljan, ;D
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A sta ces, previse razocarani u sve sto se desava.fks74 je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ovoliko raje ne vjeruje u našu pobjedu pa nisu ni one tamo ublehe bolje od nas pa opet vjeruju svojim![]()
pljuvac.ledesma je napisao/la:Jeste li čestitali danas prijateljima/prijateljicama sa anamo one strane Miljacke??? Ne budite pič.ke uradite to, djecu su nam rasuli na komadiće.
Možda u gurbeta nije perfekcija, al' nam danas našu djecu sa kampom i svim mogućim uslovima natrpaše, a Vi gospodo koja branite i vjerujete slijepo(ja ću i dalje smatrati da samo vi loše vidite akademiju, ali da je volite isto kao i ja) pa probudite se??????
Sutra sam i sa bodom zadovoljan, ali naravno uz koliko je moguće bolju igru da budemo bolji protivnik i da kažem ''ok'' bod, ali smo bolje igrali i bili bolji...
Realno,dok je Ibrakovic bio tu mi smo osvojili kup,ligu,igrali play off El,prodali igraca za milion.Sarajlijica1946 je napisao/la:Cim se poceo Ibrakovic motati oko Akademije nema napredka dvije sezone minimalno!
Na stranu sto je on snalazljiv, to ne umanjuje cinjenicu da je covjek koji prvo gleda licni interes pa tek onda ostalo. I to sto smo osvojili osvojilo se za stolovima sa 'puncem', husicem i ostalim, realno ...zagorski je napisao/la:Realno,dok je Ibrakovic bio tu mi smo osvojili kup,ligu,igrali play off El,prodali igraca za milion.Sarajlijica1946 je napisao/la:Cim se poceo Ibrakovic motati oko Akademije nema napredka dvije sezone minimalno!
Ibrakovic otisao mi i evropu nismo izborili.
Ne branim ga i da se razumijemo nisam ni za,a ni protiv covjeka,ali ovo su cinjenice.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Cim se poceo Ibrakovic motati oko Akademije nema napredka dvije sezone minimalno!
Miho nije vidio akademije, a taj jedan igrac koji dolazi iz omladinaca Kadusic vise i ne dobija priliku...Memara je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Cim se poceo Ibrakovic motati oko Akademije nema napredka dvije sezone minimalno!![]()
2015: Kadeti titula, Juniori kup
2016: Kadeti titula + osvajaci turnira u finalu protiv C.Zvezde, Juniori ponovo kup i jedan bod manje od prvaka Zrinjskog. Trenutno u prvom timu ti igraju Kadusic i Mihojevic.
Bezobraznik jedan hahahahaFrancescoTotti je napisao/la:pljuvac.ledesma je napisao/la:Jeste li čestitali danas prijateljima/prijateljicama sa anamo one strane Miljacke??? Ne budite pič.ke uradite to, djecu su nam rasuli na komadiće.
Možda u gurbeta nije perfekcija, al' nam danas našu djecu sa kampom i svim mogućim uslovima natrpaše, a Vi gospodo koja branite i vjerujete slijepo(ja ću i dalje smatrati da samo vi loše vidite akademiju, ali da je volite isto kao i ja) pa probudite se??????
Sutra sam i sa bodom zadovoljan, ali naravno uz koliko je moguće bolju igru da budemo bolji protivnik i da kažem ''ok'' bod, ali smo bolje igrali i bili bolji...![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 30 gostiju.