FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 15 okt 2016, 18:15

E moja akademijo hahahahaha, pa jel još uvijek ne znate kako se radi u akademiji??? Pa nama raznorazni menadzercici oko A tima, a kamo li u akademiji šta se radi :D direktorice sankcioniši ovo ili ćeš biti yebana :D

Sutra i X je po meni dovoljan, ;D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 okt 2016, 19:39

A gdje nam je Michael? :D

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 okt 2016, 19:57

slika

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 okt 2016, 20:10

ne mogu da vjerujem da ovoliko raje ne vjeruje u našu pobjedu pa nisu ni one tamo ublehe bolje od nas pa opet vjeruju svojim :thumbdown: :thumbdown:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 okt 2016, 20:13

fks74 je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ovoliko raje ne vjeruje u našu pobjedu pa nisu ni one tamo ublehe bolje od nas pa opet vjeruju svojim :thumbdown: :thumbdown:
A sta ces, previse razocarani u sve sto se desava.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 okt 2016, 20:18

Jeste li čestitali danas prijateljima/prijateljicama sa anamo one strane Miljacke??? Ne budite pič.ke uradite to, djecu su nam rasuli na komadiće.
Možda u gurbeta nije perfekcija, al' nam danas našu djecu sa kampom i svim mogućim uslovima natrpaše, a Vi gospodo koja branite i vjerujete slijepo(ja ću i dalje smatrati da samo vi loše vidite akademiju, ali da je volite isto kao i ja) pa probudite se??????

Sutra sam i sa bodom zadovoljan, ali naravno uz koliko je moguće bolju igru da budemo bolji protivnik i da kažem ''ok'' bod, ali smo bolje igrali i bili bolji...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 okt 2016, 20:20

slika

SAMO JAKO BORDO BIJELI, GAZI PLAVU KRMAAAAD

:bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 okt 2016, 20:23

Dobra slika :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 okt 2016, 20:30

Ja i dalje vjerujem u njih jer su zaista odlicna generacija, ali za ovo danas ih treba dobro kazniti! Sramotno su odigrali danas, od Kovacevica do Hadzica. Opet ponavljam ovo nije prava slika nasih juniora. Da se zna, kadeti i juniori imaju utakmicu manje, tako da pobjedom protiv Slobode ponovo se vracaju na 1. mjesto.

Jedna slika za brata @Lakoste
:cool: slika

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 okt 2016, 20:35

ledesma je napisao/la:Jeste li čestitali danas prijateljima/prijateljicama sa anamo one strane Miljacke??? Ne budite pič.ke uradite to, djecu su nam rasuli na komadiće.
Možda u gurbeta nije perfekcija, al' nam danas našu djecu sa kampom i svim mogućim uslovima natrpaše, a Vi gospodo koja branite i vjerujete slijepo(ja ću i dalje smatrati da samo vi loše vidite akademiju, ali da je volite isto kao i ja) pa probudite se??????

Sutra sam i sa bodom zadovoljan, ali naravno uz koliko je moguće bolju igru da budemo bolji protivnik i da kažem ''ok'' bod, ali smo bolje igrali i bili bolji...
pljuvac. :sick: :sick:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 okt 2016, 20:40

:kralj: :kralj: :D
slika

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 okt 2016, 20:46

Cim se poceo Ibrakovic motati oko Akademije nema napredka dvije sezone minimalno!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 okt 2016, 20:54

Sarajlijica1946 je napisao/la:Cim se poceo Ibrakovic motati oko Akademije nema napredka dvije sezone minimalno!
Realno,dok je Ibrakovic bio tu mi smo osvojili kup,ligu,igrali play off El,prodali igraca za milion.
Ibrakovic otisao mi i evropu nismo izborili.
Ne branim ga i da se razumijemo nisam ni za,a ni protiv covjeka,ali ovo su cinjenice.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 15 okt 2016, 20:55

® GONGASHI POWERHOUSE ®

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 okt 2016, 21:05

zagorski je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Cim se poceo Ibrakovic motati oko Akademije nema napredka dvije sezone minimalno!
Realno,dok je Ibrakovic bio tu mi smo osvojili kup,ligu,igrali play off El,prodali igraca za milion.
Ibrakovic otisao mi i evropu nismo izborili.
Ne branim ga i da se razumijemo nisam ni za,a ni protiv covjeka,ali ovo su cinjenice.
Na stranu sto je on snalazljiv, to ne umanjuje cinjenicu da je covjek koji prvo gleda licni interes pa tek onda ostalo. I to sto smo osvojili osvojilo se za stolovima sa 'puncem', husicem i ostalim, realno ... ;) Da se radilo normalno, bez muljanja bili bi sad vec par godina ispred svih ostalih, imali bi kamp, u svim selekcijama bi gazili, a ne bi bili 9 bodova iza zrinjskog. Ibrakovic je lopov kao i ostali mu haveri u nasoj upravi i ja mu zelim dug zivot i tesku bolest ako je i na kakav nacin ostetio nas klub, a jest ako nista zbog te afere punac iz koje je on, realno, prosao bez parnice, kao prava guja.

Ipak sutra je derbi, da me ne bi opet proglasavali pljuvacem i da mi zipic ne daj boze kaze da ne volim Saraj'vo...

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 okt 2016, 21:08

:roll:

2015: Kadeti titula, Juniori kup
2016: Kadeti titula + osvajaci turnira u finalu protiv C.Zvezde, Juniori ponovo kup i jedan bod manje od prvaka Zrinjskog. Trenutno u prvom timu ti igraju Kadusic i Mihojevic.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 okt 2016, 21:10

Ako sutra bude ovakvo vrijeme, dosta ce biti i 6-7k nasih! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 okt 2016, 21:15

Memara je napisao/la:
:roll:

2015: Kadeti titula, Juniori kup
2016: Kadeti titula + osvajaci turnira u finalu protiv C.Zvezde, Juniori ponovo kup i jedan bod manje od prvaka Zrinjskog. Trenutno u prvom timu ti igraju Kadusic i Mihojevic.
Miho nije vidio akademije, a taj jedan igrac koji dolazi iz omladinaca Kadusic vise i ne dobija priliku...

gdje je Hadzic? Zasto momak ne moze odigrat cijelih 90' u toj akademiji ako je pitanje zasto nije u prvom timu pretesko. :roll:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 okt 2016, 21:22

@High

Dok čelo u bijeloj košulji štima Šejlu mi se bavimo Rustemovićima i sličnim :?
SRETAN BROJ - 1725

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 okt 2016, 21:26

FrancescoTotti je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Jeste li čestitali danas prijateljima/prijateljicama sa anamo one strane Miljacke??? Ne budite pič.ke uradite to, djecu su nam rasuli na komadiće.

pljuvac. :sick: :sick:
Bezobraznik jedan hahahaha

Splasno optimizam haman hahaha

A lično znam da Ibraković je zavalio jedan klub još prije 15 godina, ni dan danas se nije oporavio :D
Al da je fakin, to ostaje

Ajmooooooo SVIIIII SVIII, šta ste mrtvi, sutra na Koševo, padaće kiša, al koga to zanima, kad smo mi svi umobolesni za Sarajevom!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, DzemoSmjecanin i 29 gostiju.