Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Prijaviti ga na Svjetsko u guranju kamiona jer za nogomet nije. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije bio ni za utakmice protiv Nigerije, tako reko pitar sajo.
Vjerovatno je osvajao seofile statusom na Facebooku.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Seo polovnjak, bolje bez beka.
Propo ko da mu je 45 god. Nije ni cudno sto sjedi na klupi S04 tj zele ga se rijesiti.. Ali nece ga niko. Trom ne zna lopte i bez mozga..a bek. Kamiondzija pravi 

-
- Kontakt:
Serete bezveze. Momak je trenutno najbolji igrac Schalkea
nije nikad ni bio neki igrac da se ne lazemo... obicni balvan od igraca
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Momcino nije ti dobro.High je napisao/la:Prijaviti ga na Svjetsko u guranju kamiona jer za nogomet nije.
FORZA MARŠAL !!!
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Nisi mi sredio VIP.hodža je napisao/la:Momcino nije ti dobro.High je napisao/la:Prijaviti ga na Svjetsko u guranju kamiona jer za nogomet nije.

Tacno sam znao da ce kreten opet staviti babu da igra protiv augsburga...a ja lika sto se igra sa svojom sudbinom....samo i ove nase igrace ne razumijem nikako, ma ja bih mu danas hebao sve po spisku da sam na mjestu kolasinca pa sve da mi je tu i kraj karijere u ekipi.
Realno i nije za prve postave. Igrac za druge,trece njemacke lige. Obican panj i drvo od igraca,da ne pricam kako je glup ko tocak.
JohnCasey je napisao/la:Realno i nije za prve postave. Igrac za druge,trece njemacke lige. Obican panj i drvo od igraca,da ne pricam kako je glup ko tocak.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Ova Baba je obicna **** od igraca. Moze ga Seo Rusilac nosit sa zubima. Seo je jedini igrac sto spasava obraz Schalkea trenutno a kreten ga stavlja na klupi.
Nemogu da vjerujem hahahahaha, posle one dvije vezane utakmice on na klupi haha. Koje ba ovaj pacijent na klupi??
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
JohnCasey je napisao/la:Realno i nije za prve postave. Igrac za druge,trece njemacke lige. Obican panj i drvo od igraca,da ne pricam kako je glup ko tocak.

Odjavi se hljeba ti. Nije ti ovo trebalo

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Pu ispali dabogda mmu vam ebem i Babu rahmaana
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Igra li Seo, rušilac, tenk, trafika, heroj, vođa, valija, tlačitelj, pukovnik, snagator i Samson?
-
- Kontakt:
Opaaaa Augsburg 1-1.. dabogda izgubili
No Seo, no win.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.