Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja sam Golubarku gledao neki dan protiv one Švabice. Ubila je k'o dijete malo 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Beckeru bem ti kosti.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa ne odmahHeller je napisao/la:Beckeru bem ti kosti.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Yebem ja toj Golubarki majku. Jednom se kladio na Errani protiv nje, dobio sam tad ali sam toliko zivaca izgubio. Bilo je oko 12 brejkova u mecu.
Ta ti Golubarka ne zna bil dobila ili izgubila. Gubi po 5:0 u setu dodje na 5:5 izgubi 5:7. User.e je protiv favorita onda chokira redovno protiv levata. Tad protiv Eranni, nemoguce kakve bezizlazne situacije vraca lopte i svaki put za dlaku na liniju. Stvarno mi zao Garbine slomila ju je u trecem setu dobila bi, ali njoj to sa clankom haman postaje hronicno.
Ta ti Golubarka ne zna bil dobila ili izgubila. Gubi po 5:0 u setu dodje na 5:5 izgubi 5:7. User.e je protiv favorita onda chokira redovno protiv levata. Tad protiv Eranni, nemoguce kakve bezizlazne situacije vraca lopte i svaki put za dlaku na liniju. Stvarno mi zao Garbine slomila ju je u trecem setu dobila bi, ali njoj to sa clankom haman postaje hronicno.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
**** ti boga i Bekera, sad on brejkuje, oj ženo **** ti maiku
Nullius in verba
-
- Kontakt:
820 parova trenutno ima u ponudi za odigrat,a opet necu moci naci ni 10 za pogodit 

Istomin ne može set uzet
dabogda ti apoteka menza bila. 
Dje su dezurni, kad se nastavlja ovo sranje u Tianjinu, čekam još Danku
Gledaj Đokovića preko kurca igra

Dje su dezurni, kad se nastavlja ovo sranje u Tianjinu, čekam još Danku

Gledaj Đokovića preko kurca igra

Nullius in verba
Ima li neki dobrovoljac da bi mi uplatio markicu u Premier, jer samo tamo igram. Od jučer sam zakovan za kuću i krevet, ne smijem nigdje maketi narednih 7 dana. Vratim čim ozdravim 

Tako blizu, a tako daleko.
**** ti boga i Đokovića i sve igram na njega prvi set **** me on, all in, sad čekam **** Danku, al pošto igra u Kineksoj vukojebini koja ima milijardu stanovnika a nema krova meč će se nastavit nekad sljedeće subote.
Nullius in verba
Odigraj Noleta sad live na mec cijeli dok je 2 kvota.Heller je napisao/la:**** ti boga i Đokovića i sve igram na njega prvi set **** me on, all in, sad čekam **** Danku, al pošto igra u Kineksoj vukojebini koja ima milijardu stanovnika a nema krova meč će se nastavit nekad sljedeće subote.
nemam feninga na racunu, odo do prodavniceEffenberg je napisao/la:Odigraj Noleta sad live na mec cijeli dok je 2 kvota.Heller je napisao/la:**** ti boga i Đokovića i sve igram na njega prvi set **** me on, all in, sad čekam **** Danku, al pošto igra u Kineksoj vukojebini koja ima milijardu stanovnika a nema krova meč će se nastavit nekad sljedeće subote.

Nullius in verba
Dobro je da nemas, ne bi ni stigao, konto da ce okrenuti kad je vratio brejk i odmah izgubi servu i 2:0 za Aguta. Nole nema motivacije haman vise. Treba ga obilaziti. 1.55 Dominika pobjeda, 2:0 moze biti jer je Carla umorna, ali to je riziko pa sam procjeni. Odigraj mozda onu Golubarnik - Keys over neki napatice ona i Madison isto, over 19.5 nemoj neki previsok uzimat.Heller je napisao/la:nemam feninga na racunu, odo do prodavniceEffenberg je napisao/la:Odigraj Noleta sad live na mec cijeli dok je 2 kvota.Heller je napisao/la:**** ti boga i Đokovića i sve igram na njega prvi set **** me on, all in, sad čekam **** Danku, al pošto igra u Kineksoj vukojebini koja ima milijardu stanovnika a nema krova meč će se nastavit nekad sljedeće subote.Dominika 2:0?
Preporucio bi jos Rubleva, Gabashvillija za danas. Buyukakcay i Govortsova (Sve Moskva kvalifikacije) To mi onako upada u oci na prvu. Sretno!
I evo jos da dodam za fudbal, Keln i Sturm Graz kecevi. Sturm je dobar extra ovu sezonu. Mozda Arsenal hendikep.
Koji su carevi ovi na wwinu, metar nekih ITF turnira istripičke materne, a nidje ATP i WTA
Nullius in verba

Marioooooooo

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Đe onaj ´odža? Jel ima pauza na snookeru danas?
Gledaj Škotskog pacova
Gledaj Škotskog pacova

Nullius in verba
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Fulio je penal namjerno jer je neki Bosnjo to cekao za pare,dojavile mu kladare. (effenberg logic)boss991 je napisao/la:
Marioooooooo![]()
Sevilla poklon kvota po svemu sudeci.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
http://www.klix.ba/sport/tenis/nakon-pr ... /161015020
Treba ovo češće, nekad i dok su igrači na terenu.
Tipa Simona, neki dan ga Sock **** ko čarapu, sad on **** Mareja
Treba ovo češće, nekad i dok su igrači na terenu.
Tipa Simona, neki dan ga Sock **** ko čarapu, sad on **** Mareja

Nullius in verba
AAHAHAHAHAHAH 2-2 yebo ja majkuDoeTz je napisao/la:Sevilla poklon kvota po svemu sudeci.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:Sevilla poklon kvota po svemu sudeci.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.