grohnuli su totalno, da im nisu ovi židovi neku drogu uvalili u hranunedaTM87 je napisao/la:ooooj ovih nasih debilaaa aaj pa sad lik uze loptu na centru i sam dodje do gola a niko ga ni napao nije, ni pokusao!!! pa koji je ovo qrac?!?!? al znaci ni napao ga nije a lik od centra do gola doso i sreca pa Seha odbrani... ojjj pa Boze mili...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
Picketine jedne.Ja kad sam govorio za Culuma i Popovica ova me djeca zajebavala,vjerovatno neznaju za bolje.Pa niko nesmije napast koda igraju sa puskama.Ovaj Travnicka maslanica je obicni picic.Hajde pickice idi na plavu vodu umi se malo misu.
-
- Kontakt:
Jbt sta je ovo komsije al stvarno strasna igra odbrana vam je **** ne znaju jesu li dosli ili posli 

Jako lijepo vi postavljate ledja...razbijate Gradski stadion,napadate narod.Ma pravi kezualci,huligani...nema stasamo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion

A sta ovaj jedan palestinac igra u Hapoelu sto je puco penal cccccc pa ti budi pametan ja bi ga streljo odmah...
-
- Kontakt:
Docemo ko uvijek tu smo da vam nabijamo komplekse pa djevojcice necete imati nikad klub kao FKS niti navijace kao HZ za sto godina budi malo objektivna!ajla je napisao/la:hahha joj sho me nasmijavas....vas imaa mah nema vi ste najbolji al odpozadi...haha....nismo smjeli kad ste dosli u grad nebi ja bas tako rekla....vidjet cemo jel umire....aBd vidimo se u Tuzli ja jedva cekam da dodjete....samo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion
I jacu se potpisati onoga trenutka kada skupa sa nama i Sarajevu zabrane igranje(Bazel 6 komada,Besiktas 5 komada i to kuci):Sta ba raja nasjedate na ove provakacije,gubimo sa 5:0 pa sta nismo jedini ali smo jedini koji smo igrali polufinale jednog Evropskog takmicenja.Podrska je najpotrebnija sada i to narocito u prvenstvu.Travnicka Maslenica je napisao/la:potpisDylan Dog je napisao/la:Potpisujemposavac1980 je napisao/la:Prvo Litex sad Hapoel ,ovom Zeljeznicaru treba Ustavom zabranit igre u Evropi
Nisam nikada provocirao nijedne navijace u BIH pa necu ni sada ,samo mi nije jasno sta su se komsije uskurcile(aman zaman doveli Evropska pojacanja za koja ni 90% navijaca Sarajeva nije culo) ,vidimo se u Maju 2011 na kraju prvenstva i gdje ce ko biti na tabeli.U zivotu treba biti realan i priznati da su ostali u Evropi daleko ispred nas.
A mi navijaci Zelje nikada nismo napustali klub ni u mnogo tezim situacijama pa necemo ni sada.
Pa ljudi moji i Real i Argentina i mnogi drugi prime 6 i vise komada pa fudbal i dalje igraju bez pritiska.
Posto smo mi ispali mnogo srece Borcu,Sirokom i Zrinjskom u nastavku takmicenja isto tako iskreno puno srece i dobrih igara njihovom klubu u sljedecem prvenstvu zelim i svim pravim navijacima Sarajeva.
Na komentare retardiranih navijaca bilo kojeg kluba ne treba obracati paznju.
_________________________________________________________________________________________
ZELJO ZA ZIVOT CIJELI PA MAKAR GUBIO I SA 10:0(kupujte godisnje karte u inat svima)
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Jad i cemer
-
- Kontakt:
Mi podighemo rejting nasoj drzavi i popravimo koeficijent i onda dodju ekipe kao zelji i zrinjski i sve to uniste....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Evo Zeljo poceo da igra, Svraka u poluprilici
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
e taman sam to mislio napisati,evo željo nakon 5 god u europi s neiskusnim timom pa trebali su malo zatvoriti utakmicu,osim je trebao malo to bolje,mislim da je Želji trebao biti glavni cilj da se ne osramoti...a to je se svakako moglo i trebalo uraditiradebl je napisao/la:stvarno ste u pravu,bas sramota za premijer ligu... mada znam da je i osim govorio da ce biti zadovoljna sa 3-0... al opet... puni je ovo za poluvrijeme...jos gosa odbrani penal... jbo nanu,sto nije zatvorio.. pazite samo kako ce nas dzimi maric zatvoritti i kako ce igrati u cetvrtak protiv lussiana... on covjek igra bunker u premijer ligi kad igramo protiv slobode (npr) a ne kad igramo evropu protiv lussiana..mislim da je osim treba jos malo zatvoriti,sramota je ovo... a sto je najgore,sumnjam da ce ostati na 5 razlike...
- ibrakadabra
- Kontakt:
nece ljudi da daju gol
-
- Kontakt:
Besiktasom smo i 1-1 igrali od Basela nismo 6-0 izgubili sta ovi uvijek uvelicavaju ovako hehe majko mila,zeljo ima samo pobjedu nad nekim Lilestromom a gospoda nad Genkom u gostima,nad Helsinborgom itd. ove male timove poput Trnave,Sigme ne racunamo!
Misliš dok ste igrali u Evropi.To je Pluskvamperfektadnan_hzsa je napisao/la:Mi podighemo rejting nasoj drzavi i popravimo koeficijent i onda dodju ekipe kao zelji i zrinjski i sve to uniste....
Zadnja izmjena: rumbalija, dana/u 13 jul 2010, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
divi ovog kloca,ko se kome ulizuje,da ti nisi onaj samo rajvosa,pa napravio drugi nicksamo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Koliko ja znam Zrinjski nositelj i u 1. i u 2. pretkolu JEDINI od naših klubova....a to mu nitko nije poklonio vjeruj mi !adnan_hzsa je napisao/la:Mi podighemo rejting nasoj drzavi i popravimo koeficijent i onda dodju ekipe kao zelji i zrinjski i sve to uniste....
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
Ovo nije prava slika bh fudbala jer ovako nezainteresovano nebi odigrala ni Vrbanjusa makar bi se borili i zaradili koji crveni do sada a ne ovako.
Poslije petog gola mislim da je onaj trener govorio da se stane i da nezabijaju vise jer vidi se da ne idu i neigraju onako ozbiljno ko prvi 40 minuta.
Poslije petog gola mislim da je onaj trener govorio da se stane i da nezabijaju vise jer vidi se da ne idu i neigraju onako ozbiljno ko prvi 40 minuta.
jah bruke hahaha 5-0
gdje je zeljo od prosle sezone
gdje je zeljo od prosle sezone
-
- Kontakt:
Zadnjih godina jedino Celik i Sloboda podizu rejting BH nogometa jer ne nastupaju u ovim takmicenjima...

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
-
- Kontakt:
Ovako Zeljo prvak igra kada nemoze da plati sudiju da dosudi dva crvena kartona kao Velezu prosle godine i plus jedan dodatni treneru - i svaki od tih pod jako sumnjivim okolnostima. Ovako Zeljo prvak prolazi kad se bodovi osvajaju sportskim i nesportskim nacinima umjesto striktno sportskim.
Nemoze se lopovski igrat u Evropi dame i gospodo.
Ili tacnije receno dame.
Zali Boze sramote drzavi. 5-0 Izraelci tuku a ni kraj utakmice nije.
FUJ!
Nemoze se lopovski igrat u Evropi dame i gospodo.
Ili tacnije receno dame.
Zali Boze sramote drzavi. 5-0 Izraelci tuku a ni kraj utakmice nije.
FUJ!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, manijakba i 42 gosta.