Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
0 - 0 - 0 - 0 - 0 - 0 - 0 - 0 - 0 - 0 - 0 ------------- ..... ovako izgledaju moje utakmice... Trebam nekih 17 golova 

Veze oni nemaju sa live kladjenjem. Na Bet365 za 3 godine nisam imao 3sec errora, ovdje vec 45 minutaamko123 je napisao/la:ima li ko problema sa live premier kladenjem ?

Mamu im yebem,kazu imaju tehnickih problema,taman kontao udariti po ovim holandjanima na poluvremenu
Znaci obozavam udarat od 80e minute, na po iduci gol i domacin i gost. Lupam po peticu i jedne i druge. Nekada spusim, ali kada prodje, bas ih uzmem. Znam stuc kvotu 15-20. Kvota na Tuluz bila 7,5 a na Monaco 5 i kusur. Rezultat bio 1:1. Znaci pade gol za 2:1. Opet kontam lupit po iduci gol, i opet ne moze, i opet gol samo tada na kvotu 9 i nestoJohnCasey je napisao/la:Mamu im yebem,kazu imaju tehnickih problema,taman kontao udariti po ovim holandjanima na poluvremenu

Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 14 okt 2016, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
- rob do bagro
- Kontakt:
Monaco jedan karton falio, **** vas otac. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Lopovi na kvadrat oca im yebem u picku,odigrat ces qrackrmpotich je napisao/la:Znaci obozavam udarat od 80e minute, na po iduci gol i domacin i gost. Lupam po peticu i jedne i druge. Nekada spusim, ali kada prodje, bas ih uzmem. Znam stuc kvotu 15-20. Kvota na Tuluz bila 7,5 a na Monaco 5 i kusur. Rezultat bio 1:1. Znaci pade gol za 2:1. Opet kontam lupit po iduci gol, i opet ne moze, i opet gol samo tada na kvotu 9 i nestoJohnCasey je napisao/la:Mamu im yebem,kazu imaju tehnickih problema,taman kontao udariti po ovim holandjanima na poluvremenu
a je*o ga lion i X2 kad ga u 5oj minuti primaju 

Precijenjeni domacin, 3,05 ljudi prvi. Igraju brutalan fudbal...haris004 je napisao/la:a je*o ga lion i X2 kad ga u 5oj minuti primaju
udjem da odigram live i vidim horsens live oba daju 2,80 i reko to da odigram kad ono ne moze,minut poslije 0 1 jbt
Den Boš kvota 3 oba daju,ubijedjen sam da dolazi,ali se ne moze odigrat
isto tako achiles 3+ 0-0 poluvrijeme,ali u premieru uopste nema na ponudi live da se odigra
isto tako achiles 3+ 0-0 poluvrijeme,ali u premieru uopste nema na ponudi live da se odigra
Helmond-Volendam 2
valjda se bude moglo odigrati
valjda se bude moglo odigrati
Koji moroni u ovom Feneru 

Pare su u Bingu, **** livekrmpotich je napisao/la:Veze oni nemaju sa live kladjenjem. Na Bet365 za 3 godine nisam imao 3sec errora, ovdje vec 45 minutaamko123 je napisao/la:ima li ko problema sa live premier kladenjem ?

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
nema nijednog dogadjaja u tijeku lafo
U njihovom paralelnom svijetu i nemaJohnCasey je napisao/la:nema nijednog dogadjaja u tijeku lafo

Edit: Za 172 marčice imam Nicu vise od 3,5 zuta+mrtvi Almere 4+

Eto Den Bosch oba daju, jos jedan gol, ja ih nisam smio igrat u 60 i nekoj odg
Nullius in verba
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
logicno proci ce oba,mamu vam yebem u ckapiJohnCasey je napisao/la:Den Boš kvota 3 oba daju,ubijedjen sam da dolazi,ali se ne moze odigrat
Ganjajte Under na Vardar, 56-57-58, otisle su over prvo drugo nece bit preko 25 golova
Nullius in verba
Ispratih, ali zene k'o zene.Effenberg je napisao/la:Sock je u jakoj formi mogao bi. Najbolje ti je danas Linz odigraj Keys, Cibulkovu i Muguruzu, sve se bore za Singapur dobice 100% ako imas hrabrosti i po 2:0 osim mozda Cibulkove. Sve 3 su u formi i stvarno se ne sale.

Meni Murguruza čupa živce 
Joj Murguruza **** ti kosti
Gledal ko Dortmund isplatil se BVB daje go igrat?

Joj Murguruza **** ti kosti

Gledal ko Dortmund isplatil se BVB daje go igrat?
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.