FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vi nama nesto pricati,a vidjet cemo u novoj sezoni ko ce biti bolji.Mislim i u prosloj smo mi bili bolji(4 boda iz gradskih derbija).Stanic,Mesic,Culum,Savic su livade zive pojma nemaju kako bi vam sad dobro dosao jedan Hilmo Gutic
.Zeba je za malog fudbala vidi se sa Marsa.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
idi ti sa gospodinom blekicem mazite se i mastajte o europiHairlija je napisao/la:jel 6-0 disk![]()
![]()
![]()
VOLIM TE ŽELJO
-
hordas_Bec
- Kontakt:
ako vas tjesi, i dinamo kuci gubi od kopra .. sve u svemu, jugo-fudbal je za q*ca
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
ZAVUCI SE U NEKU RUPICU,ovako samo ekipe iz azerbejdjana i kazahstana igraju,pitaj Sirokogsuntu jeu je napisao/la:Ma ne treba replicirati ovoj djeci koja veze sa zivotom nemaju.. Pa Hapoel Tel Aviv jebote... ljudi su u ligi prvaka.. Namuce jednog Juventusa, itd.. pobijede velike klubove.. Mada je tuzno ovo.
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Mislim da je vama ova zadnja tekme u evropi.. Vracate se vi opet u tamniu period od 5 godina... Dobro pogledaj ovo veceras neces dvaput :d-- 5 upola s alukom...EdinTM87 je napisao/la:Kako malim pitarima, robijasima, rodenima, fukarama nije jasno da njihovi klubove ne igraju u europi, pa evo tuguju cijelu sezonu, i sada se smiju zelji koji igra u europi
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
ne stavljaj Partizan u isti kos sa vama! Partizan ce izgleda jedini proci od ex yu klubovahordas_Bec je napisao/la:ako vas tjesi, i dinamo kuci gubi od kopra .. sve u svemu, jugo-fudbal je za q*ca
Oj,Oj... Pa jeli normalno ovo, pa imali diska,Oj,Oj ...
Komsije,pa oni se igraju sa vama !
Samo nam nemojte sada prosipati pricu,Hapoel je bolji od Cluja i takva sranj* !
Pa brukate nas kada se god plasirate u Evropu ! Sreca, pa niste stalno u njoj !
Komsije,nemojte se ljutite, znate da je ovo sve zezancija ! I vi nas non-stop podjeb***** pa ev ga i vama sada !
Komsije,nemojte se ljutite, znate da je ovo sve zezancija ! I vi nas non-stop podjeb***** pa ev ga i vama sada !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Kazu u izraelu se igra picigen
Nek idu da hvataju lopte po Miljacki!
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
da gubi 50:0 nema veze ,ljubav prema Zelji se ne mjenja
Volim te Zeljoooo
Volim te Zeljoooo
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Ovo će igračima Želje ostaviti psihičke posljedice, nije im laHko...
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
mogu ga zavuci u neku rupicu sto se tice ovog posta...CrnoCrveni je napisao/la:ZAVUCI SE U NEKU RUPICU,ovako samo ekipe iz azerbejdjana i kazahstana igraju,pitaj Sirokogsuntu jeu je napisao/la:Ma ne treba replicirati ovoj djeci koja veze sa zivotom nemaju.. Pa Hapoel Tel Aviv jebote... ljudi su u ligi prvaka.. Namuce jednog Juventusa, itd.. pobijede velike klubove.. Mada je tuzno ovo.![]()
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
dabogda nikad ne zaigrali u Evropi,ako cemo ovako igrati,potpisEdinTM87 je napisao/la:Kako malim pitarima, robijasima, rodenima, fukarama nije jasno da njihovi klubove ne igraju u europi, pa evo tuguju cijelu sezonu, i sada se smiju zelji koji igra u europi
TOLIKO ZELJENO POLUVRIJEME JE DOSLO
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
-
posavac1980
- Kontakt:
ST-57 Ciciban je napisao/la:da gubi 50:0 nema veze ,ljubav prema Zelji se ne mjenja
Volim te Zeljoooo
Tako ce i bit osim ako se Hapoel nesmiluje.
mi smo sa ovom ekipom prekucali ligu i bili u finalu kupa, a vi ste bili jedva i 5. u ispali u osmini finala kupa, tako da ti nemam sta govoritiadnan_hzsa je napisao/la:Mislim da je vama ova zadnja tekme u evropi.. Vracate se vi opet u tamniu period od 5 godina... Dobro pogledaj ovo veceras neces dvaput :d-- 5 upola s alukom...EdinTM87 je napisao/la:Kako malim pitarima, robijasima, rodenima, fukarama nije jasno da njihovi klubove ne igraju u europi, pa evo tuguju cijelu sezonu, i sada se smiju zelji koji igra u europi
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
ostavi ce njima amar zestoke posljedice garantujem tićaćapreljepi je napisao/la:Ovo će igračima Želje ostaviti psihičke posljedice, nije im laHko...
VOLIM TE ŽELJO
- FK Sarajevo
- Kontakt:
A da nase igrace posaljemo na posudu u Zelju da im mogu igrati u uzvratnoj utakmici.Vidjet ces da ce nadoknaditi minusFare_Sa je napisao/la:Oj,Oj... Pa jeli normalno ovo, pa imali diska,Oj,Oj ...
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Ja bi radije da tim za koji navijam ne igra Evropu neko da je igra ovako kako je igra Zeljeznicar.Ajd sto brukaju sebe i vas,brukaju cjelu drzavu!EdinTM87 je napisao/la:Kako malim pitarima, robijasima, rodenima, fukarama nije jasno da njihovi klubove ne igraju u europi, pa evo tuguju cijelu sezonu, i sada se smiju zelji koji igra u europi
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To nas kune smogovac, ciji se klub bori za opstanak u PL BiH ?CrnoCrveni je napisao/la:dabogda nikad ne zaigrali u Evropi,ako cemo ovako igrati,potpisEdinTM87 je napisao/la:Kako malim pitarima, robijasima, rodenima, fukarama nije jasno da njihovi klubove ne igraju u europi, pa evo tuguju cijelu sezonu, i sada se smiju zelji koji igra u europi![]()
TOLIKO ZELJENO POLUVRIJEME JE DOSLO
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Sažalio se "od Boga izabrani narod" nad našim goyim timom. Malo stali. Navijam za svaki klub iz BiH koji igra u međunarodnim takmičenjima i radovao bih se ko malo dijete da Željo ima pozitivan rezultat. Umjesto toga sada me je stid. Ako će ovako i drugo poluvrijeme, neka pakuju kofere odmah i nazad u Sarajevo.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Bas ce da ih "narizi" , ali zasluzili su. Jako mi je zao radi ovoga veceras.jordan 23 je napisao/la:ostavi ce njima amar zestoke posljedice garantujem tićaćapreljepi je napisao/la:Ovo će igračima Želje ostaviti psihičke posljedice, nije im laHko...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.