Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
imatel vi yebeni google?"!??gaston je napisao/la:Koliko je Campazzo dao ?
Ne bi čovjek bezveze pitao, jer ne radi ni zvanični site eurocupa koji se gubi cijeli dankrmpotich je napisao/la:imatel vi yebeni google?"!??gaston je napisao/la:Koliko je Campazzo dao ?
Ja na toj istoj stranici ispratio Hopsona...Civa je napisao/la: Ne bi čovjek bezveze pitao, jer ne radi ni zvanični site eurocupa koji se gubi cijeli dan. Ako ne znaš prešuti
Mili, radilo je na 2-3 tekme a na isto toliko nije radilo, zato sam i pitao.krmpotich je napisao/la:Ja na toj istoj stranici ispratio Hopsona...Civa je napisao/la: Ne bi čovjek bezveze pitao, jer ne radi ni zvanični site eurocupa koji se gubi cijeli dan. Ako ne znaš prešuti
KingJamesMVP je napisao/la:ajde Tiafoe po preokret
slažem selegija11 je napisao/la:KingJamesMVP je napisao/la:ajde Tiafoe po preokret
Mogu reci da je on malo zesci debil.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisu još kume čamuge počele, tek od sljedeće sedmice ja msmEffenberg je napisao/la:Sretno braco vidim ganjate te camuge, ja sam iscrpljen krepan ode spavat. Nek je sa srecom, hvala za sve one koji uvide ono sto hocu reci a s ovim kriticarima cu se razracunati, ali ne mogu sad umoran sam!
ehehe ma znam, inace ja ne komentarisem o NBA puno i ne igram ko raja na igrace, jer to su exoticne oklade one koje kladare najvise vole (ne mislim stimati nego jednostavno radi velike matematicke ugrade u kvotu). Previse varijabilno nekako. Ali pratim sve sta se prokomentarise jer bude krvavo!gaston je napisao/la:Nisu još kume čamuge počele, tek od sljedeće sedmice ja msmEffenberg je napisao/la:Sretno braco vidim ganjate te camuge, ja sam iscrpljen krepan ode spavat. Nek je sa srecom, hvala za sve one koji uvide ono sto hocu reci a s ovim kriticarima cu se razracunati, ali ne mogu sad umoran sam!![]()
Jao kakvo će ludilo da bude ovdje![]()
Jos maalogaston je napisao/la: Nisu još kume čamuge počele, tek od sljedeće sedmice ja msm![]()
Jao kakvo će ludilo da bude ovdje![]()
Pa tek je poceo danHeller je napisao/la:Tsonga **** ti sve crno. Dosta za danas.
Tako ti je to kralju, levatski timovi samo pokazuju karaktere kad treba rusiti hendikepe na favorite, uzimaju te tako receno besqurac poene. Sta mi je put tako u tenisu vode mi 5:1 i levat se vraca na 5:4 ili 5:5 da opet ispusi set i mec, ni za qurca nisu ali jbg kad kladara kaze im toliko i toliko poena/gemova razlike da bude sta ce oni to moraju napraviti ili ih nece biti.Heller je napisao/la:Može li šoMi do seta
**** te bog i zemlja na šta se ja kladim, na Kazahstansku odbojkui onda tim na koji je kvota 20 pravi seriju od 3 poena i daje jedan viška za moj hendi
![]()
![]()
![]()
Te sve tekme idu normalnim svojim tokovima dok ne ulete pare live, jedino sto je izvjesno je da ce 95% puta domacin i kvote do 1.10 dobiti a ovo ostalo sve i hendikepi i O/U sve dodje kako kladionici treba. Samo to zaobidjite radije stavite platu na nekog poznatog tenisera ili tim evropski, nego na tu gamad rusku iz nekakvih gubernija, koja bi prodala mater za cent. Bar padnes sa stilom.Heller je napisao/la:Ma i što bi se ovi trudili **** im djecu, a da sam igro kontra hendi nabili bih 25:10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.