z1921 je napisao/la:Aaa gdje su ovi pitari, znajul oni da je utakmica u nedjelju 15:00??? Na kosevu ce biti manje pitara nego manijaka na jugu, moji tanovci..
milja pitara je vrijednija od 10 000 strumfova
Spustio si mu predsjednički.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
z1921 je napisao/la:Aaa gdje su ovi pitari, znajul oni da je utakmica u nedjelju 15:00??? Na kosevu ce biti manje pitara nego manijaka na jugu, moji tanovci..
Spustio si mu predsjednički.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
flek1950 je napisao/la:Pastrmka kad je bio mali...
Dobro sam ti kobajom razvalio labrnju mali kupusaru iz viteza zato te kroz zivot nikad grlo nije zabolilo
Joj izvini do mene je, ja zaboravio da si ti neretvanski dupin...
Nemoj da kakis mali kupusaru s lašvanske rive. Olakšao sam ti posao. Ne moraš više žvakat hranu. Sad ti dolme propadaju kroz grlo ko kroz sulunar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
DaBogda se vi ikako culi na derbiju kakvi ste haha
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
DaBogda se vi ikako culi na derbiju kakvi ste haha
z1921 je napisao/la:Djesi divu evropski
Ocel opet meTci svanut na sjeveru?
Bolje je da su na paroli, a ne, ne daj Bože, u nekom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
z1921 je napisao/la:Djesi divu evropski
Ocel opet meTci svanut na sjeveru?
Bolje je da su na paroli, a ne, ne daj Bože, u nekom.
Slazem se nego High sto vas nema? Da i vi niste presli u strajkace?
Zabranila nas plaćena policija tribine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
z1921 je napisao/la:Jbg, policija vas stvorila, policija vas otjerala haha.
Dobro je dok nas ne hapse kao protagoniste plavo-bijele nazovifilozofije.
z1921 je napisao/la:Jbg, policija vas stvorila, policija vas otjerala haha.
Dobro je dok nas ne hapse kao protagoniste plavo-bijele nazovifilozofije.
Samo se nemojte pobit izmedju sebe ko prosli put kad ste izgubili
Nek bolji pobjedi
Samo da ne bude zbodeva noževima i da se ne ubijaju oni sa strane, ali ni, bogme, ni oni iz vlastitih redova.
solinas je napisao/la:Gledaj brkice jest se razbacao pojacanjima za Cardif,a u Sarajevo ni marke ne ulaze.
Zalosno bogami za sicu nam se klubovi prodaju.
Tugica. Mogli ste i vi krenuttim putem,al hvala Bogu Faraon se isprijeci