1. HNL

Signore
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Signore » 03 okt 2016, 09:28

kontrola je napisao/la: Penal il ne?
Ja bih ga svirao, ali mi djeluje diskutabilno jer nisam upucen u pravilo. Pivaric je odnio loptu, tj. startao na nju, a igrac Hajduka pao ko pokosen, mada je kontakta bilo, ali nakon sto je ovaj vec izbio loptu. Da je Pivaric startao sa strane rekao bih odmah da penala nije bilo jer je bio brzi na lopti. Ovo mi je diskutabilno jer je startao s ledja i to igracu kroz noge pa po meni djeluje da je ipak penal. Bilo bi zanimljivo cuti sto kaze Beusan za ovakvu situaciju :mrgreen:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 okt 2016, 13:41

1.minuta susreta:

5.minuta susreta:

Ovaj drugi start po meni čisti crveni, što vi ostali kažete?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 okt 2016, 13:55

Taj prvi mi ne djeluje namjeran, ali je imao veliki utjecaj na utakmicu. Fernandes je kasnije morao izaci zbog ozljede i Dinamo je tad pao.

Ovo drugo jeste za karton, samo ne znam bas je li za crveni. U svakom slucaju je cisci start Pivarica gore nego Kozulja tu.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 03 okt 2016, 17:07

nijedan za crveni nije

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 okt 2016, 22:29

Kakvi su bili komentari večeras u emisiji Stadion o derbiju? Na nekom forumu sam taman pročitao da je Joško Jeličić ismijavao Hajduk. Ako je netko gledao neka napiše
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

kontrola
Kontakt:

Post Postao/la kontrola » 03 okt 2016, 22:43

KingJamesMVP je napisao/la:Kakvi su bili komentari večeras u emisiji Stadion o derbiju? Na nekom forumu sam taman pročitao da je Joško Jeličić ismijavao Hajduk. Ako je netko gledao neka napiše
Sto se tice sudenja: Gol je regularan jer je igrac Dinama igrao loptom s namjerom, penal je trebao bit na Saidu, i rekao je Beusan da bi sudac manje pogriješio da je svirao penal za Dinamo kad je lopta pogodila Ćosića.... Jeličić standardno ismijava Hajduk.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 okt 2016, 22:46

Jeličić je realan, opere on i Dinamo kada treba. Hajduk i je za ismijavanje hehehe
LeBron James

kontrola
Kontakt:

Post Postao/la kontrola » 05 okt 2016, 00:52

KingJamesMVP je napisao/la:Jeličić je realan, opere on i Dinamo kada treba. Hajduk i je za ismijavanje hehehe
:lolno: :lolno: :lolno:

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 12 okt 2016, 08:12

Grupa Torcidaša pretukla Brunu Marića u Stobreču. Stvarno trebaš biti bolestan da ideš mlatiti nekoga zbog **** nogometa. To su ti samoproglašeni borci za pravdu. :rol:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 12 okt 2016, 10:58

Još jedan autogol boraca za pravdu
LeBron James

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 okt 2016, 11:03

A evo i dezurnih moralista.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 12 okt 2016, 11:16

#siamolicemjer
#siamotipkovnica
#nijemamadala10kunapanemamgdjenegonanet
#nemamništadrugouživotupabrijemdajenogometniklubvišeodživota

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 okt 2016, 13:47

Meni je ovo tragicno, zbog nekog marica ides u prdekanu na godinu dana minimalno, jbg. bar ce biti legenda ulice :tokralju: koji retard.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 okt 2016, 14:00

Najsmjesnije je pak sto se oni koji su pisali i pricali "pa sto ih ne MAKNU ako im smetaju" sad zgrazaju nad ovim :rol: Hrvatsko drustvo je prevelika komedija.Tragikomedija.

I rekose lijepo da nije Torcida.Slobodno gradjansko uvjerenje.Jbg.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 okt 2016, 16:30

KayserSose je napisao/la:#siamolicemjer
#siamotipkovnica
#nijemamadala10kunapanemamgdjenegonanet
#nemamništadrugouživotupabrijemdajenogometniklubvišeodživota
#BrunoPaziSipka
#OrjunaNapada
#BrunoNikoTeNeVoli
Josip Granić: Nisam štitio Marića, skočio sam zbog prijatelja
Nikoga nisam udario, a pogotovo mi nije padalo napamet nekoga hvatati
Nakon što je pretučen Bruno Marić u restoranu Epetion, Splitom se proširila priča da je jednog od napadača u bijegu spriječio Josip Granić, vlasnik Moon bara koji se zatekao tu na ručku s prijateljem. Došli smo do Granića koji nam je rekao što se dogodilo.
- Prijatelj sam s Marinom Plosnićem, čija obitelj vodi Epetion. Nakon što su upali maskirani napadači, nisam na prvu reagirao, ali kada se u sprječavanje sukoba uključio moj prijatelj Plosnić - skočio sam i ja.
Granić nam kaže da nije znao tko se uopće tuče.
- Marin i ja nismo iz tog nogometnog svijeta, tek su mi kasnije rekli da se radi o Brunu Mariću, te tko je on zapravo. Marinu je glavno bilo zaštititi svoj restoran od uništavanja.
Gradom se priča i da je Granić 'zarobio' jednog napadača, no on odgovara da se radi o lažnoj informaciji.
- Ma kakvi, ja sam tu samo skočio zbog prijatelja, praktički sam rastavljao sukobljene strane. Nikoga nisam udario, a pogotovo mi nije padalo napamet nekoga hvatati.
Pitali smo ga tko je onda zaustavio jednog od napadača, s obzirom da to nije učinila policija.
- Ne mogu točno reći, vjerojatno netko od Marićeve družine ili netko drugi tko se zatekao u restoranu, u tom trenutku sam ja bio izvan objekta s Marinom Plosnićem.
Zanimalo nas je i je li ga kontaktirala policija.
- Do danas još uvijek nije, ali nisam ni računao da će ovo biti ovakva drama. Jednostavno, pomogao sam prijatelju spriječiti nered, a nakon manje od minutu je sve bilo gotovo, pa me iznenadio ovakav interes medija. Pogotovo me šokiralo kada sam pročitao da se spominje nekakav pokušaj ubojstva, uostalom vidjeli ste da Mariću nije trebala ni hospitalizacija...
Dakle, da zaključimo, još smo jedanput pitali Granića je li znao da se radi o sukobu navijača i suca Marića, a on nam je odgovorio:
- Kao što sam već rekao, ne pratim detaljno hrvatski nogomet, ali imam prijatelja koji su u Torcidi i sigurno mi je sada žao što sam se našao u krivo vrijeme na krivom mjestu i što netko može protumačiti da sam štitio Marića.
#ZoS
Bruno Marić - prva žrtva nepoštivanja Zakona o sportu

Udarna vijest u Hrvatskoj je napad nekoliko maskiranih osoba na prvoligaškog suca Bruna Marića.

Reakcija medija na ružan slučaj odgovara klasičnom unaprijed definiranom načinu izvještavanja o događajima s kojima se u kontekst mogu dovesti navijači, i svi oni koji ih ne stigmatiziraju i proganjaju prvom prilikom. Ponovno svjedočimo zabrinutim izvještajima velikana hrvatskog novinarstva, koji još jednom reakciju predstavljaju kao uzrok problema, a ne posljedicu. Priča je to ispričana nebrojeno puta u posljednjih nekoliko godina otkada su odnosi Saveza i navijača prerasli u nešto više od običnog dobacivanja s tribina ili iz ugodnih fotelja.

O liku i djelu Bruna Marića nećemo ovom prilikom. Svatko tko prati hrvatski nogomet s malo više strasti i zanimanja, neovisno za koji klub navija, zna što on kao pojedinac predstavlja u uhodanom sistemu nogometnog saveza. Činjenica jest da je napadnut jer je jedna od istaknutijih ličnosti sustava koji se već duže vrijeme ruga s državom i njenim građanima. Iako su upravo ovakve metode obračuna s neistomišljenicima iz Saveza, navijačima preporučivali zabrinuti “obični navijači” nakon opjevanog prekida utakmice u Francuskoj, opravdanja za ovakav napad jednostavno nema. Što god mislili o XY-onima iz Hrvatskog nogometnog saveza, ozljeđivanje i fizički napadi na iste nisu rješenje. I dok se “kratkoročni navijači” sada ponovno zgražaju ostaje jedna zabrinjavajuća činjenica koja nudi odgovor na najvažnije pitanje: Zašto?

Hrvatski nogometni savez odbio je provoditi izmjene Zakona o sportu, javno pred očima svih građana. Od tog trenutka, samo jedna stvar postala je jasna - Republika Hrvatska prestala je biti pravno uređena država. Prešli smo kao društvo u anarhiju koju su pokrenuli oni od kojih se očekuje da budu primjer građanima. Istina je samo jedna - Bruno Marić prva je žrtva neprovođenja Zakona o sportu. Bi li, da je država zaista pravna i uređena, a HNS-u stalo do pravednosti i sporta, Bruno Marić uopće sudio?

Pretučeni Bruno Marić postao je tako žrtveni simbol nefunkcioniranja pravne države koja nije u stanju zaštiti jednu društvenu granu od egoističnih i kriminalu sklonih ljudi. Posljedično takva država nije u stanju urediti ni odnose između direktnih (igrači, treneri, suci) i indirektnih (navijači, sponzori) aktera nogometa kao društvene djelatnosti. Rezultat svega je nažalost logičan.

I dok će većina medija tjednima pisati o još jednom dokazu da huligani maltretiraju državu, onima koji se istine ne boje, ostaje živjeti u zabrinjavajućoj realnosti u kojoj se država anarhije ne boji. Sve dok se interesi, malog ali moćnog broja ljudi, ostvaruju nauštrb pravnog poretka, država će plesati na rubu zdravog razuma i koliko toliko normalnog funkcioniranja.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 okt 2016, 16:38

#nektikušinbudestina
Citat: Bruno Marić (21.9.2015): "Henriquez je promašio penal, samim time nisam oštetio Hajduk."
Marić napustio bolnicu, samim time ništa mu se danas nije dogodilo.
:salut:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 okt 2016, 16:51

SiamoNoi je napisao/la:#nektikušinbudestina
Citat: Bruno Marić (21.9.2015): "Henriquez je promašio penal, samim time nisam oštetio Hajduk."
Make sense :lol: :lol: :lol:

Maric je los sudac, mada opet ne toliko los kakvih ima, ali u odnosu na kvalitet nogometa koji se igra sudjenje je sasvim OK. U svakoj ligi ima sudackih gresaka, a kvalitet lige uglavnom iznjedri i kvalitetnog suca pa tako u ligama koje su srednja zalost Mazice i Michele dozivljavaju kao suho zlato jer su prava rijetkost.

Maric nije zasluzio batine. Shvacam da ima ljudi koji zele prebiti suca, i sam sam na ovom forumu pisao i podrzavao prebijanje sudaca i delegata nakon jedne nizeligaske utakmice u BiH, ali sam bio vruce glave i razocaran kompletnom sezonom. Dok to prenoci ili dok prodje i par dana covjek se ohladi ako je normalan i mozda ce i dalje zeljeti tom sucu sve najgore, ali to nece uciniti pa mislim da su ljudi koji su ovo napravili debili i nista drugo. Dobro, mozda mogu biti placenici, cak mi djeluje realna opcija da je to netko platio.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 okt 2016, 16:54

Mariću nije ništa, o čemu baljezgate?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 12 okt 2016, 17:36

Mene samo zanima koliko shebban u glavi i malouman moras biti da ides napadati tamo nekog suca jer smatras da je ostetio klub za koji navijas. Em sebe izlazes sudskom progonu i osudi, em senzibiliziras javnost sa tim koga napadas, em nista ne postizes jer je Bruno Maric nebitan lik kojeg je lako zamijeniti (navodno je i sam trazio da vise ne sudi Hajduku). Mikromozgovi. :rol:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 okt 2016, 19:01

SiamoNoi je napisao/la:#nektikušinbudestina
:urnebes:
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.