KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
novo "pojacanje" bosne
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
I dan-danas se sjećam tog skandiranja.nerminh74 je napisao/la:Poslje ove utakmice kada je gomila skandirala "mensure, mensure napusi se kur...." dino konakovic izjavio da nije kk bosna tu radi navijaca

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ovaj bas voli nerezonske suteve uzimatphily je napisao/la:
novo "pojacanje" bosne

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pozdrav administratoru FB stranice KK Bosna zbog objavljenog videa. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Otkazana danasnja utakmica radi viroze vasih igraca!?
ima li gdje spisak igraca Bosne ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
U koliko je utakmica sutra zna li neko?
19:00irfo je napisao/la:U koliko je utakmica sutra zna li neko?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
hvalaEthel je napisao/la:19:00irfo je napisao/la:U koliko je utakmica sutra zna li neko?

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Klub je tijekom ljeta doveo nekoliko provjerenih imena među kojima su Goran Ikonić, Haris Selalić, Josh Hagins, Maksim Šturanović, Ljubomir Čampara... Svi ovi igrači će uz Sašu Vasiljevića, Strahinju Dragičevića i Vladimira Đorđevića biti okosnica ekipe koja je sigurno spremna za visoke ciljeve. "Nama je cilj vratiti Bosnu tamo gdje pripada. Želja je stabilizacija tima i sami vrh tabele", rekao je Damir Krupalija. Roster: Vasiljević, Ikonić, Dragičević, Delalić, Hagins, Đorđević, Čampara, Alikadić, Šarić, Durak, Šturanović, Topčić, Dragolj, Bradić, Rešidović. Trener: Dušan Gvozdić
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_kosarka/liga-10 ... 211123/s10
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_kosarka/liga-10 ... 211123/s10
1946
Divljom košarkom, uz nerealne serije šuteva i strah Sparsa u finišu da naprave faul, Bosna dolazi do prve pobjede ikada u međusobnim susretima. Koliko god bih volio da su izgubili, mora se priznati da su bili bolji protivnik i vodili većim dijelom utakmice, sasvim solidna ekipa i zasigurno učesnik lige 6 (ako pare potraju) 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
A što pare nebi potrajale? Imal razloga? Kako mi je poznato pozitivno su izgurali prošlu godinu, ove naravno veći prohtjevi i troškovi, ali valjda će i sponzori prepoznati ako se radi pošteno i kvalitetno. Možda se za dvije godine vrate u Jadransku ligu.kovacic je napisao/la: sasvim solidna ekipa i zasigurno učesnik lige 6 (ako pare potraju)
Kako je meni poznato nema para na gomili, nego se uprava svakodnevno bore da namaknu da progutaju sezonu.
Zato što se to isto ponovilo više puta u posljednjih 10 godina.Kobe Bryant je napisao/la:A što pare nebi potrajale? Imal razloga? Kako mi je poznato pozitivno su izgurali prošlu godinu, ove naravno veći prohtjevi i troškovi, ali valjda će i sponzori prepoznati ako se radi pošteno i kvalitetno. Možda se za dvije godine vrate u Jadransku ligu.kovacic je napisao/la: sasvim solidna ekipa i zasigurno učesnik lige 6 (ako pare potraju)
Kako je meni poznato nema para na gomili, nego se uprava svakodnevno bore da namaknu da progutaju sezonu.
Ne vjerujem da baš "nema para na gomili" jer su se itekako nakrcali novim igračima, iskoristili bankrot Metalca i doveli zasigurno vrlo skupog Amerikanca (ne možeš tek tako dovesti nekoga iz Div I NCAA ekipe koja je izbacila jednog od "10 velikih" u plejofu.). Takav igrač je ozbiljan summer league materijal

Tekma dobra, Bosna odlična
Fina ekipa, širok roster, mada igrači nisu još uigrani. Od 12 igrača jedino je Dragolj imao minimalnu minutažu, mislim da su se svi ostali upisali u strijelce. Nadam se da će u narednim utakmicama Bosna biti uigranija i još bolja. Također, nadam se da će publika prepoznati ovu pozitivnu priču. Biće Bosna opet šampion!
Sparsi solidni, Durmo i Zahiragić po meni najbolji, bilo bi lijepo za Grad, da obje ekipe uđu u Ligu 6.

Sparsi solidni, Durmo i Zahiragić po meni najbolji, bilo bi lijepo za Grad, da obje ekipe uđu u Ligu 6.
SARAJEVO
znal neko jel jos mirza ahmetbasic u kk bosna ??
Nije. Bosna ima dobru ekipu, ovaj Amer izgleda pravo kvalitetan.muamer_15 je napisao/la:znal neko jel jos mirza ahmetbasic u kk bosna ??
Na koliko je potpisao Hagins zna li se? Godina?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bosna dosta uvjerljiva preksinoć, uz pad u posljednjoj četvrtini. Dosta širok roster, liga 6 će biti bez problema, a sa kojeg mjesta vidjećemo. Po ovom što sam vidio do sad, mislim da je Bosna igrački najbolja u Ligi 12, pa ćemo dalje vidjeti. Hagins odličan.
Ko je broj 91?
Ko je broj 91?
1946
Atif DurakBitiSrcemVezan je napisao/la:Bosna dosta uvjerljiva preksinoć, uz pad u posljednjoj četvrtini. Dosta širok roster, liga 6 će biti bez problema, a sa kojeg mjesta vidjećemo. Po ovom što sam vidio do sad, mislim da je Bosna igrački najbolja u Ligi 12, pa ćemo dalje vidjeti. Hagins odličan.
Ko je broj 91?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.