07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Utakmica kopirana kao protiv Estonije, igra nikakva, bodovi su tu, idemo dalje dok ne dođe ozbiljnija reprezentacija koja će nas opet rastaviti na proste faktore.
-
- Kontakt:
potpis 100%Biscione je napisao/la:Jbt koja negativnost, kao da smo navijači Holandije a ne BiH. Šta hoćete više, lahko je sjedit za tastaturom i pametovat. Meša radi posao za 10-ku koliko je u njegovoj moći (ipak on nije trenerska veličina ali čovjek radi posao više nego solidno), igrači se trude, hvala Bogu zasad su i rezultati dobri. Najvažnije je da rješavamo "male" utakmice, a od Belgije (2. repke na Fifinoj listi) je očekivan bio poraz i ne treba dizat frku. Ja zasad zadovoljan kako idu kvalifikacije. Imamo jednog WC igrača (Pjanic), 2 odlična (Begović koji grije klupu u klubu i Džeku) i šaku solidnih i kad treba ganjat rezultat glavna uzdanica nam čovjek koji je u 2. talijanskoj ligi zabio svega 2 gola i onda očekujete od Meše da nas odvede do prvog mjesta u grupi sa jednom Belgijom koja je 5x skuplja od nas. Dajte ljudi uozbiljite se, fakat niste dobri.
Birajmo mudro pokazimo jedinstvo -uz narod
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mi smo ovdje mogli zabiti jos par golova. Ovaj njihov golman je bio vise nego odlican.Neutral je napisao/la:Utakmica kopirana kao protiv Estonije, igra nikakva, bodovi su tu, idemo dalje dok ne dođe ozbiljnija reprezentacija koja će nas opet rastaviti na proste faktore.
Spaha je bio dobar ovaj put, nije rizikovao, sto se bar meni jako svidja. Lopta u aut, nema riskantnih driblinga.
Samo ovako nece moci protiv jacih ekipa.
Dzeko mora sam igrati naprijed. Trebao je ostaviti Jajala umjesto Djurica, poslije probati Cimija.
Ako vec igra sa dva napadaca, Visca bi trebao biti taj drugi.
Vranjes -- Spaha -- Zuka-- Seo
Hajrovic--Jajalo--Pjanic--Lula
-------Visca--------Dzeko-------
ili
Vranjes--Spaha--Zuka---Seo
--------Jajalo---Pjanic--------
Visca/Izet--Tino-----Lula
-----------Dzeko-------------
Kad se Besic vrati on umjesto Jajala. Medo jos uvjek moze uci sa klupe. Cimiju isto dati tu sansu.
A po cemu Jajalo zasluzuje prednost u odnosu na Cimirotasoko je napisao/la:Mi smo ovdje mogli zabiti jos par golova. Ovaj njihov golman je bio vise nego odlican.Neutral je napisao/la:Utakmica kopirana kao protiv Estonije, igra nikakva, bodovi su tu, idemo dalje dok ne dođe ozbiljnija reprezentacija koja će nas opet rastaviti na proste faktore.
Spaha je bio dobar ovaj put, nije rizikovao, sto se bar meni jako svidja. Lopta u aut, nema riskantnih driblinga.
Dzeko mora sam igrati naprijed. Trebao je ostaviti Jajala umjesto Djurica, poslije probati Cimija.
ili
Kad se Besic vrati on umjesto Jajala. Medo jos uvjek moze uci sa klupe. Cimiju isto dati tu sansu.

I zasto drzati dinosaurusa Spahica ispred Bicakcica (primjer)Spahica kojeg prosjecan napadac moze pretrcati bez problema...
Ili ne dati sansu nekom mladjem perspektivnijem uopste....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Na stranu rezultat, mi igre nemamo. S ovom igrom cemo glatko izgubiti u Grckoj. Ja nas uopste ne vidim na SP s ovim trenerom. Covjek izmislja nenormalne pozicije igracima. Valjda umislio da je Guardiola. Ybt dan pa Lulic mu je bio zadnji vezni 10tak minuta u prvom poluvremenu.
Sto je najgore govori da su trcali i trudili se , a NISU. Mesa ti si kao igracina , sto i jesi bio, trcao ko konj! Znao sam da si limitiran trener , ali sam se bar nadao da ces usaditi tu trku bez koje se danas u nogometu nista ne moze.
Island sigurno nije dobio Englesku na imena vec na trku. Tako se dobijaju utakmice. Uvijek se moze desiti da npr Irska dobije Njemacku , kao sto i jeste , ali to je zato sto trce, sto ginu. Mi takve repke nikad necemo pobijediti jer smo staticni.
Ali hajde, na stranu top repke, mi smo covjece prije nesto vise od 2 godine tukli Mexico, Obalu, nadrigravali se s Argentinom na Marakani, a sad ne mozemo spojiti 3 napada protiv Ciprana. Ne mogu to jednostavno prihvatiti , jer smo TRI PUTA KVALITETNIJI.
Znaci treneru , ne mogu se sjetiti lijepe utakmice za oko , a da si ti bio trener. Ja volim lijepu igru, mi smo od Portugala primili 6 komada , ali smo se nadigravali, uvalili 2 gola , imali stativu, precku. Sad nemamo sansu za 60 minuta. To je jednostavno NEPRIHVATLJIVO.
Sto je najgore govori da su trcali i trudili se , a NISU. Mesa ti si kao igracina , sto i jesi bio, trcao ko konj! Znao sam da si limitiran trener , ali sam se bar nadao da ces usaditi tu trku bez koje se danas u nogometu nista ne moze.
Island sigurno nije dobio Englesku na imena vec na trku. Tako se dobijaju utakmice. Uvijek se moze desiti da npr Irska dobije Njemacku , kao sto i jeste , ali to je zato sto trce, sto ginu. Mi takve repke nikad necemo pobijediti jer smo staticni.
Ali hajde, na stranu top repke, mi smo covjece prije nesto vise od 2 godine tukli Mexico, Obalu, nadrigravali se s Argentinom na Marakani, a sad ne mozemo spojiti 3 napada protiv Ciprana. Ne mogu to jednostavno prihvatiti , jer smo TRI PUTA KVALITETNIJI.
Znaci treneru , ne mogu se sjetiti lijepe utakmice za oko , a da si ti bio trener. Ja volim lijepu igru, mi smo od Portugala primili 6 komada , ali smo se nadigravali, uvalili 2 gola , imali stativu, precku. Sad nemamo sansu za 60 minuta. To je jednostavno NEPRIHVATLJIVO.
27.10.2020
Nema veze koji od njih igra, samo da ne igramo sa dva napadaca i Medunjaninom. Mora neko biti u sredini, trcati i pomagati odbrani.solinas je napisao/la:A po cemu Jajalo zasluzuje prednost u odnosu na Cimirotasoko je napisao/la:Mi smo ovdje mogli zabiti jos par golova. Ovaj njihov golman je bio vise nego odlican.Neutral je napisao/la:Utakmica kopirana kao protiv Estonije, igra nikakva, bodovi su tu, idemo dalje dok ne dođe ozbiljnija reprezentacija koja će nas opet rastaviti na proste faktore.
ili
Kad se Besic vrati on umjesto Jajala. Medo jos uvjek moze uci sa klupe. Cimiju isto dati tu sansu.![]()
I zasto drzati dinosaurusa Spahica ispred Bicakcica (primjer)Spahica kojeg prosjecan napadac moze pretrcati bez problema...
Ili ne dati sansu nekom mladjem perspektivnijem uopste....
I Bicakcica ce svaki prosjecni napadac pretrcati. Spaha ako ne igra riskantno je nas najbolji stoper.
- invincible1921
- Kontakt:
Sa ovim do sada nismo zasluzili SP isto kao sto nismo zasluzili ni euro pa mi toliko i nije bilo krivo kad smo ispali u barazu. Jedva pobjeda protiv kipra, demotivisani vels, i "velesila" izrael....ja tu opet nisam vidio nikakvu igru kao sto je nisam vidio ni u brazu, a kao sto je ne vidim ni dns. Prije smo ako nista ovim jakim repkama bili opasan protivnik sad te tekme glat gubimo...Sreca u nesereci je sto nas zadnja tri ciklusa zrijeb nevjerovatno mazi. Gotovo uvijek smo u dvije-tri najlakse grupe.
=\_1921_/=
- ElCartel11
- Kontakt:
Hajrovic danas pokazao sta znaci krilni igrac, Milicevic protiv Estonije pokazao sta znaci krilni igrac, sa njima dvojicom u prvoj postavi mi bi razmontirali Grke, ali ovako ce Mesa opet po starom tu staviti Lulica i Viscu, pa cemo gledati patnju i glupe poteze.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa ako cemo iskreno, nisu ove predstave u zadnje vrijeme za optimizma.
Ok, dobijamo bodove protiv laksih, ali dokle? Slijede ti Belgija, Grcka, mozebitni baraz pa cak i SP, a mi lose i nemotivirano djelujemo na terenu, ustvari taj neki lezerni, bezvoljni i luzerski stav na terenu mi teze pada nego losa igra i pokoji netacan pas.
Kakav trud i zalaganje? Danas i protiv Belgije nula poena, nadju se dva tri igraca zaganjati na vlastitu odgovornost, drugi samo gledaju. Igra losa, nepovezana, bez ikakve taktike, stavi ziheraski dva napadaca i na ho ruk se lopte ubacuju. Protiv Belgije napravi pocetnicku gresku kao i protiv Irske, kontas naucio na greskama, ali jok. A napravit ce je i treci put (odnosno cetvrti), uopste ne sumnjam.
Zaustavis Pjanica, zaustavio si svu nasu igru, a kod nas plana B nema u tim situacijama. Nemamo doduse ni neki spektar adekvatnih igraca koji bi odgovorili tim zadacima, da se ne lazemo.
Nismo mi toliko ni losi igracki, ali ponovo ce nas selektor ukopati jer djelujemo sve gore i gore, a on ne pokazuje znakove poboljsanja.
Ok, dobijamo bodove protiv laksih, ali dokle? Slijede ti Belgija, Grcka, mozebitni baraz pa cak i SP, a mi lose i nemotivirano djelujemo na terenu, ustvari taj neki lezerni, bezvoljni i luzerski stav na terenu mi teze pada nego losa igra i pokoji netacan pas.
Kakav trud i zalaganje? Danas i protiv Belgije nula poena, nadju se dva tri igraca zaganjati na vlastitu odgovornost, drugi samo gledaju. Igra losa, nepovezana, bez ikakve taktike, stavi ziheraski dva napadaca i na ho ruk se lopte ubacuju. Protiv Belgije napravi pocetnicku gresku kao i protiv Irske, kontas naucio na greskama, ali jok. A napravit ce je i treci put (odnosno cetvrti), uopste ne sumnjam.
Zaustavis Pjanica, zaustavio si svu nasu igru, a kod nas plana B nema u tim situacijama. Nemamo doduse ni neki spektar adekvatnih igraca koji bi odgovorili tim zadacima, da se ne lazemo.
Nismo mi toliko ni losi igracki, ali ponovo ce nas selektor ukopati jer djelujemo sve gore i gore, a on ne pokazuje znakove poboljsanja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Incognito87
- Kontakt:
ko da tikvu gura grob te yeboOkolele je napisao/la:Mi od Lulićevog bezglavog trcanja nemamo nikakve koristi kad on ne zna da primi loptu,da kontrolise i vodi loptu,da doda a kamoli da ubaci ili osuta po golu..

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Citam komentare, tj psovke i sta vec ne... tacno kloc, igrac za male utakmice i svi prozvani na celu s curanim bi se osevapili da dignu ruke od reprezentacije pa da navijaci iste uzivaju u partijama njihovih ljubimaca.
Ne zasluzujemo mi te momke definitivno
Ne zasluzujemo mi te momke definitivno

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Zato od Medunjanina tehničara imamo velike koristi. Zbog toga Haris igra po lijevim ligama, a Senad u ligi petice.Incognito87 je napisao/la:ko da tikvu gura grob te yeboOkolele je napisao/la:Mi od Lulićevog bezglavog trcanja nemamo nikakve koristi kad on ne zna da primi loptu,da kontrolise i vodi loptu,da doda a kamoli da ubaci ili osuta po golu..ja fakat ne znam kako se on zadržo onoliko u Laziu
cocalic je nesta za spahica i bicakcica.Najbolja formacija za nas je 4 5 1
began
vranjes cocalic zuka seo
besic(vrancic/jajalo ?) pjanic
susic ofanzivni vezni
hajrovic mili po strani
dzeko
Jedina formacija u kojoj ce se smanjiti limitiranost ove repke
Sent from my iPhone using Tapatalk
began
vranjes cocalic zuka seo
besic(vrancic/jajalo ?) pjanic
susic ofanzivni vezni
hajrovic mili po strani
dzeko
Jedina formacija u kojoj ce se smanjiti limitiranost ove repke
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Kontakt:
Pjanic dobio slobodu u Juventusu samo kod nas se zrtvuje. Mada I on je proigramo ulaskom hajre I tina koji ima bolje kretnje od lule I visce.
UPRAVA NAPOLJE!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Vidi se da izmisljas, Zukanovic uopste nije ni išao na SP a kamo li igrao protiv Nigerije.Rajaz je napisao/la:ova odbrana je poluretardirana..i svaka ozbiljnija ekipa će joj dati 4 komada najmanje.HankMoody je napisao/la:Ja bih u Grčkoj postavio ovako nekako:
Begović
Vranješ, Bičakčić, Zukanović, Kolašinac
Cimirot/Jajalo
Pjanić, Lulić
Hajrović, Milićević
Džeko.
ovdje je jedino vranješ sposoban...slijedi bičakćić..koji je jako limitiran..pa onda kolašinac..bukva koja igra na snagu,,,i na kraju retardirani zukanović..koji je stepen svoje reterdacije pokazao u utakmicama protiv nigerije i sada belgije,,i protiv svake malo ozbiljnije repke

nevjerovatno koliko negativne energije na ovom forumu, koliko podcjenjivanja i ismijavanja nasih igraca koji, kakvi su takvi su, nasi su, igraju u solidnim klubovima ligama petice, sto znaci da nikako nisu za takve tarabe kakvim ih se predstavlja. Nasa realnost je borba za drugo mjesto i baraz, i sa time se trebamo pomiriti..Biscione je napisao/la:Jbt koja negativnost, kao da smo navijači Holandije a ne BiH. Šta hoćete više, lahko je sjedit za tastaturom i pametovat. Meša radi posao za 10-ku koliko je u njegovoj moći (ipak on nije trenerska veličina ali čovjek radi posao više nego solidno), igrači se trude, hvala Bogu zasad su i rezultati dobri. Najvažnije je da rješavamo "male" utakmice, a od Belgije (2. repke na Fifinoj listi) je očekivan bio poraz i ne treba dizat frku. Ja zasad zadovoljan kako idu kvalifikacije. Imamo jednog WC igrača (Pjanic), 2 odlična (Begović koji grije klupu u klubu i Džeku) i šaku solidnih i kad treba ganjat rezultat glavna uzdanica nam čovjek koji je u 2. talijanskoj ligi zabio svega 2 gola i onda očekujete od Meše da nas odvede do prvog mjesta u grupi sa jednom Belgijom koja je 5x skuplja od nas. Dajte ljudi uozbiljite se, fakat niste dobri.
Volim te Bosno!!!
Koji strucnjaci to je za nepovjerovat, cuj Zukanovic i NigerijaBenjooJutub je napisao/la:Vidi se da izmisljas, Zukanovic uopste nije ni išao na SP a kamo li igrao protiv Nigerije.Rajaz je napisao/la:ova odbrana je poluretardirana..i svaka ozbiljnija ekipa će joj dati 4 komada najmanje.HankMoody je napisao/la:Ja bih u Grčkoj postavio ovako nekako:
Begović
Cimirot/Jajalo
Pjanić, Lulić
Hajrović, Milićević
Džeko.
ovdje je jedino vranješ sposoban...slijedi bičakćić..koji je jako limitiran..pa onda kolašinac..bukva koja igra na snagu,,,i na kraju retardirani zukanović..koji je stepen svoje reterdacije pokazao u utakmicama protiv nigerije i sada belgije,,i protiv svake malo ozbiljnije repke

- Feldmarschall
- Kontakt:
Selektor je slabiji od pojedinaca koje ima na raspolaganju. Većina igrača koji su na raspolaganju su solidni prvoligaški igrači, treneru je plafon druga liga. Baždar nikad neće dobiti priliku voditi klub iz liga petice. S takvim čovjekom na čelu nemoguće je izvući optimum iz igrača i napraviti rezultat iznad očekivanja. Naša realnost je treće mjesto u ovakvim kvalifikacijskim grupama, ako se kome podrepi možemo do baraža i to je to. Ništa strašno i mnogo veće nacije od nas pate od nedostatka kvalitetnog stručnog kadra, a shodno tome i značajnijih rezultata.
pardon..mislio sam na irsku u baražuBenjooJutub je napisao/la:Vidi se da izmisljas, Zukanovic uopste nije ni išao na SP a kamo li igrao protiv Nigerije.Rajaz je napisao/la:ova odbrana je poluretardirana..i svaka ozbiljnija ekipa će joj dati 4 komada najmanje.HankMoody je napisao/la:Ja bih u Grčkoj postavio ovako nekako:
Begović
Cimirot/Jajalo
Pjanić, Lulić
Hajrović, Milićević
Džeko.
Trenutno korisnika/ca: ASD, Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], RajvoSA03 i 32 gosta.