Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Pa rekao je to isti i kod gola Glika 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
E nisam stigo na to. Al nekako mi je presmjesno kako je to on rekao 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Imao je provala na ovom pregledu, na prvu mi pada Hulian Vigl i ovo je bilo lakše promašiti nego pogoditi
Agieren statt reagieren
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"Ovo je bilo lakše promašiti nego pogoditi!"
Usput, igrač Sportinga je promašio.
Albrington i Merez.
Dame i gospodo - Zoran Šuko.
Usput, igrač Sportinga je promašio.

Albrington i Merez.

Dame i gospodo - Zoran Šuko.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
genijalni edin avdić maloprije reče za jednog kosarkasa budućnosti da ima savjest portorikanskog beka,valjda u smislu da suta kad god mu je cejf
Kako sad repriziraju Sulejmana Veličanstvenog na OBN-u, opet Vugdalić baca stare fazone:
"Nakon kratkog bloka reklama idemo na Adisa Veličanstvenog i pregled LP, pa kasnije slijedi Sulejman Veličanstveni, uživajte!"
"Nakon kratkog bloka reklama idemo na Adisa Veličanstvenog i pregled LP, pa kasnije slijedi Sulejman Veličanstveni, uživajte!"
Kako je dobar komentator na sk1 hr.
"Čuli ste himnu Bosne i Hercegovine"
"Prvi ubačaj u NAŠ šesnaesterac"
Prvi izjava prije referenduma, druga poslije.
"Prvi ubačaj u NAŠ šesnaesterac"
Prvi izjava prije referenduma, druga poslije.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel se meni učinilo, ili je nazvao Felainija čupavcem? 
Moguće da mi se učinilo jer je prostorija bila puna ljudi, ali haman da sam čuo nešto u fazonu "Ne treba to sebi dopustiti, jer ovaj čupavac tačno to i želi" kada su se Đurić i Felaini nešto sukobili pred kraj

Moguće da mi se učinilo jer je prostorija bila puna ljudi, ali haman da sam čuo nešto u fazonu "Ne treba to sebi dopustiti, jer ovaj čupavac tačno to i želi" kada su se Đurić i Felaini nešto sukobili pred kraj

haha jest tako ga je nazvaoDonnie Darko je napisao/la:Jel se meni učinilo, ili je nazvao Felainija čupavcem?

- Donnie Darko
- Kontakt:
nasmijao me je kvalitetno moram priznatiCeltic je napisao/la:haha jest tako ga je nazvaoDonnie Darko je napisao/la:Jel se meni učinilo, ili je nazvao Felainija čupavcem?

Mene je nasmijao sa onim dronom i penalom 

Šta kaže u jednom trenutku, mislim da su se samo najsmjeliji kladili na BiH i da nas je malo 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
moramo se prisjetiti još jednom Velida Spahe i skupit bratu nek ima za par grama
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zokija, nije ni pocela utakmicu, prosuo se ko riza.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sta kaze suko dedemi mrtvog za pjanica 10 hiljada slobodnjaka svaki dan izvodio sa svih pozicija gahahahaha to nisu vise hiljade to su milioni slobodnjaka i sklekova 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Meni je najbitnije da mi odgovara glas komentatora i da ga je prijatno slusati, ne obracam previse paznju na sitne greskice.
Pa su mi sasvim dobri Suko i Kristic kod nas, a slicna stvar je sa Viskovicem na SK i par komentatora sa Arene.
Pa su mi sasvim dobri Suko i Kristic kod nas, a slicna stvar je sa Viskovicem na SK i par komentatora sa Arene.
Don't believe the hype.
Adrijana 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ASD
- Kontakt:
Meni je najbitnije da ne smaraju nebitnim informacijama.akisarajevo92 je napisao/la:Meni je najbitnije da mi odgovara glas komentatora i da ga je prijatno slusati, ne obracam previse paznju na sitne greskice.
Dobra je poneka zanimljivost, ali ne non stop i kad su prilike da tusi gledaoce.
edit: dok sam ovo pisao vugdalic je upravo tusio i to u sansi kad je pao gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.