Zar treba jos vise o ovoj gromadi govoriti? Danas ga nije islo, ali hvala bogu opet je dva zabio.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Rokoko87 je napisao/la:HVALA TI KLOCU.
PREDAJ KAPITENSKU KLOCU !Fidelis je napisao/la:Edine,covjek koji te nikad nije pljunuo,koji je uvijek imao opravdanje za tebe te moli da predas traku.
Predaj je nekom mu.donji poput Kolasinca,Besica ili Lulica.
Predaj je Edine.
Ti si nas najbolji igrac ali ne mozes nositi kapitensku traku,to je odgovornost i obaveza koju ti ne ispunjavas i koje,cini se,nisi ni svjestan.
Edviin je napisao/la:Ako bude sin u mene, bice aBd Edin! Da sinu kad poraste pokazem da je dobio ime po najvecem covjeku sto ga je bosna imala zadnjih 20 godina, i sto ce ga imati jos narednih bog zna koliko! Inat silan bosanski![]()
Ja sam svom dao. Jos malo i godinicu ce da napuni, nazdravlje.Edviin je napisao/la:Ako bude sin u mene, bice aBd Edin! Da sinu kad poraste pokazem da je dobio ime po najvecem covjeku sto ga je bosna imala zadnjih 20 godina, i sto ce ga imati jos narednih bog zna koliko! Inat silan bosanski![]()
Inshallah poraste u zdravog momka i aBd postane futbalersoccerfan je napisao/la:Ja sam svom dao. Jos malo i godinicu ce da napuni, nazdravlje.Edviin je napisao/la:Ako bude sin u mene, bice aBd Edin! Da sinu kad poraste pokazem da je dobio ime po najvecem covjeku sto ga je bosna imala zadnjih 20 godina, i sto ce ga imati jos narednih bog zna koliko! Inat silan bosanski![]()
I ima Dzekin dres i jesam li se ranije probudio (ovamo kod nas igraju nekad u 5-6 ujutro) obavezno se i on probudi da gleda utakmicu sa mnom. Prati Dzeku od 2 sedmice bukvalno.
Prije tekme ja koliko skontah trebalo je 6. Znaci jos 4.Alipasino je napisao/la:Kolko mu Jos falí da stigne Scescenkicu.