Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Sabinho » 10 okt 2016, 23:02

bhfanatic14 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Igracina ! Protiv kipra se dokazo kao i prosli put... igrac 80tih.... sporiji od mede... Hajrovic svemir za njeg
Ne provaljuj se vise. :thumbup:
Na kutiju šibica neka se prijavi :kafa: :lol:
Prvo tebe moramo u Vladimir Nazor prijaviti pa cemo vidjeti sta cemo sa Svenom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 okt 2016, 23:16

Medunjanin svjeziji od njega nakon 90min ovaj crko nakon 15 hahahah... u prvih 11 naravno odma !!!! E majko moja koja djeca na forumu... Ja nemogu vjerovat kako simpatisem fk sarajevo kad vidim ove safetove pristalice kakve nebuloze pisu... sta djeca rade za 20 km to je bolesno... odjava
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 10 okt 2016, 23:19

Ovog momka nikad nisam gotivio prvenstveno zbog načina na koji je usao u repku ali nakon svega u zadnje vrijeme jedva sam čekao da uđe i pokaže šta zna. Ovo što je pokazao noćas u zadnjih petnaestak minuta je u stvari ništa drugo što mi i do sada nemamo. Možda on i zna predriblat ali šta to vrijedi kad vraća loptu nazad i ide na sigurno. Recimo jedan Hajrović je pokazao noćas vise od sve i jednog veznjaka u zadnje dvije utakmice a igrao je skoro ništa vremenski. Nama trebaju takvi igrači koji se ne boje ići naprijed i nešto probavati a sit sam ovih sigurica od kojih nema nikakvog učinka... Moje skromno mišljenje.

P.S. Neka ga tu možda se i oslobodi u skorije vrijeme ako bude dobijao priliku. U svakom slučaju nije ništa lošiji od trenutnih prvotimaca na svojoj (koja god to bila) poziciji...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 okt 2016, 23:20

Dobar, i više nego dobar. Dobra zamjena.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 okt 2016, 23:22

Grehota da je da igra Medunjanin, a da Tino sjedi na klupi. Bog sve vidi, valjda bi to trebali znati, i kaznit će nas ukoliko protiv Grčke zaigra Haris prije Tinčeka.

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 10 okt 2016, 23:23

bhsport je napisao/la:Dobar, i više nego dobar. Dobra zamjena.
Tacno,samo dobra zamjena :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 okt 2016, 23:27

Koliko god sam ga pljuvao u amidzino vrijeme, a jesam i priznam (ruku na srce vise Avdiju nego njega) danas me je 3 puta vise odusevio i fer je priznati gresku. On i Izet su zivot unijeli u utakmicu. Bravo!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 okt 2016, 23:28

bhfanatic14 je napisao/la:Medunjanin svjeziji od njega nakon 90min ovaj crko nakon 15 hahahah... u prvih 11 naravno odma !!!! E majko moja koja djeca na forumu... Ja nemogu vjerovat kako simpatisem fk sarajevo kad vidim ove safetove pristalice kakve nebuloze pisu... sta djeca rade za 20 km to je bolesno... odjava
idi sluaj Rastu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 okt 2016, 00:34

Šta je ovom frajeru TSS uradio? Da mu nije kakvu malu klepio gore u dijaspori? Sasvim solidan čak i dobar za onih 15ak minuta. Očekujem konstantnos u klubu i što da ne u prvoj postavi reprezentacije. Ne odmsh u Ateni ali svijetla budućnost je pred njim i nama sa njim :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 okt 2016, 00:37

bhfanatic14 je napisao/la:Medunjanin svjeziji od njega nakon 90min ovaj crko nakon 15 hahahah... u prvih 11 naravno odma !!!! E majko moja koja djeca na forumu... Ja nemogu vjerovat kako simpatisem fk sarajevo kad vidim ove safetove pristalice kakve nebuloze pisu... sta djeca rade za 20 km to je bolesno... odjava
Ako nekom stvarno dijele pare javite i meni, nije fer da ga ja džaba branim a vi pare grabite
Nad tobom sunce najljepše sja

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 okt 2016, 00:56

Momak solidno odigrao. Mogao imati i asistenciju ali nije ga Džeko pratio. Na toj poziciji desetke i dalje je po meni Milicevic bolja opcija.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 11 okt 2016, 09:03

crvenocrni je napisao/la:Ovog momka nikad nisam gotivio prvenstveno zbog načina na koji je usao u repku ali nakon svega u zadnje vrijeme jedva sam čekao da uđe i pokaže šta zna. Ovo što je pokazao noćas u zadnjih petnaestak minuta je u stvari ništa drugo što mi i do sada nemamo. Možda on i zna predriblat ali šta to vrijedi kad vraća loptu nazad i ide na sigurno. Recimo jedan Hajrović je pokazao noćas vise od sve i jednog veznjaka u zadnje dvije utakmice a igrao je skoro ništa vremenski. Nama trebaju takvi igrači koji se ne boje ići naprijed i nešto probavati a sit sam ovih sigurica od kojih nema nikakvog učinka... Moje skromno mišljenje.

P.S. Neka ga tu možda se i oslobodi u skorije vrijeme ako bude dobijao priliku. U svakom slučaju nije ništa lošiji od trenutnih prvotimaca na svojoj (koja god to bila) poziciji...
Hajrović je možda pokazao ono nešto što je površnom navijaču dovoljno da zagotivi nekog igrača. Hajrović je beskoristan igrač, neinteligentan, sa nerezonskim potezima, taktički nepismen, nepouzdan u defanzivi. On ima s vremena na vrijeme dobar potez (pas prema Džeki npr) ali je nepouzdan i treneri to ne vole. Daj Bože da se varam ali on će za par uakmica u Werderu ponovi završiti na klupi, samo dok ga novi trener bolje upozna.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 okt 2016, 10:58

Bio sam na utakmici i jos jednom vidio ono sto vec dugo pišem.
Jedini Milicevic moze imati prioritet prvog tima nad Tinom. Tino je bio bas solidan sinoc ali koje koristi od tog.
Ovaj nas nesretni trener ne vidi ono sto je svako dijete na Bilinom polju sinoc vidjelo.
Medunjanin ne moze vise igrati ozbiljan nogomet a legenda gradi igru na njemu. Covjek je postao prometni policajac i carinik u jednoj osobi.
Vrijeme je za povratak na klasični 4-5-1 i uvođenje par novih igrača u prvi tim.
Pjanic-Besic-Milicevic-Sušic-Cimirot trebaju biti okosnica te sredine. Medunjanin out!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 okt 2016, 12:46

Nije dobio puno vremena tako da je tesko donijeti sud o njegovoj igri.
Uglavnom, primjetno je da je on jedini igrac koji podsjeca na Misketa...nije ga strah primiti loptu, uci u duel i graditi se, a ne odmah se rjesavati iste kada te neko napadne.
Nadam se da ce nastaviti s dobrim partijama u Genku i zauzeti svoje mjesto na poziciji 10-ke da vidimo sta i koliko moze ponuditi u formaciji 451...da vidimo njegove suterske sposobnosti i u dresu reprezentacije te kombinovanje s Pjanicem i podvaljivanje lopte za napadacki orjentisane igrace.
Milicevic je bolji za presing, a Susic za smirivanje igre i cuvanje lopte.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 11 okt 2016, 13:01

Jedini igrac koji moze "glumiti" Misketa, a da pri tome ne ispada beskoristan ili smijesan :bih:
Ako odigra dovoljan broj minuta u klubu za ovih mjesec dana do meca sa Grckom, momka staviti u reprezentativnih 11 :kafa:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

IgmanskiVuk
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVuk » 11 okt 2016, 13:31

Ne daj boze da nam je on opcija za prvih 11, lahko je uči u 80. minuti i rastrčati se kad zna da je samo 10 min na terenu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 11 okt 2016, 15:57

IgmanskiVuk je napisao/la:Ne daj boze da nam je on opcija za prvih 11, lahko je uči u 80. minuti i rastrčati se kad zna da je samo 10 min na terenu

lave nemoj dzabe...pusti djecurliju ovu sa foruma,pusti... ko je.be repku neka ga neka igra u prvih 11 protiv grcke ja molim boga da bude tako...pa da vidimo sta ce onda pisat posle utakmice ova djecurlija... smijesno je ovdje ista vise pisat... proguro juce kroz noge jednu loptu , a nabacaj mu posle toga nije se digo centimetar sa zemlje...al sta to ima veze on je probacio kroz noge... to ti je kad svako smije da pise o fudbalu... ovo je teski polovnjak kao sto je bio mulina,kerkez,hota itd....i u genku prosuo foru,onda slijedi centarsut koji ne dolazi ni do prve stative... portali puni kakav majstorluk susica :urnebes: smijesno ,ova repka ce umrijet ako ce nam ovakvi kao sven cinit prvih 11... juce crko nakon 15minuta, ja neznam sta on trenira pa onako mrtav izgleda kao prebijena macka . . nebo i zemlja kad vidis eksplozivnog hajrovica ,a vamo tromog svena..nije dzabe jedan bundesliga drugi polovni genk... lose nam se pise sa ovim lopovom
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 okt 2016, 17:04

bhfanatic14 je napisao/la:
IgmanskiVuk je napisao/la:Ne daj boze da nam je on opcija za prvih 11, lahko je uči u 80. minuti i rastrčati se kad zna da je samo 10 min na terenu

lave nemoj dzabe...pusti djecurliju ovu sa foruma,pusti... ko je.be repku neka ga neka igra u prvih 11 protiv grcke ja molim boga da bude tako...pa da vidimo sta ce onda pisat posle utakmice ova djecurlija... smijesno je ovdje ista vise pisat... proguro juce kroz noge jednu loptu , a nabacaj mu posle toga nije se digo centimetar sa zemlje...al sta to ima veze on je probacio kroz noge... to ti je kad svako smije da pise o fudbalu... ovo je teski polovnjak kao sto je bio mulina,kerkez,hota itd....i u genku prosuo foru,onda slijedi centarsut koji ne dolazi ni do prve stative... portali puni kakav majstorluk susica :urnebes: smijesno ,ova repka ce umrijet ako ce nam ovakvi kao sven cinit prvih 11... juce crko nakon 15minuta, ja neznam sta on trenira pa onako mrtav izgleda kao prebijena macka . . nebo i zemlja kad vidis eksplozivnog hajrovica ,a vamo tromog svena..nije dzabe jedan bundesliga drugi polovni genk... lose nam se pise sa ovim lopovom
slika

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 11 okt 2016, 17:47

Pisao sam vec prije da nije kalibar za prvih 11 i da je tip zastarjelog veznjaka koji nazalost nikad nece napraviti top karijeru.

Sinoc kad je usao, dobar je bio. Par dobrih poteza i proigravanja, ali njegova sporost i tromost dolazi do izrazaja kada igra od pocetka. Ovako kada je usao protiv crknutog Kipra ti nedostaci se nisu vidjeli i odlicno je odigrao tih 10tak minuta.

Neka ga na klupi, ovako nekad da udje i mogao bi biti koristan, a poceti sa njim u prvih 11 protiv jacih repki je samoubistvo. Nadam se da se moze docepati Serije A ili Bundeslige i nekog kluba sa donje sredine tabele (tipa Genoa,Cagliari,Atalanta).

IgmanskiVuk
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVuk » 11 okt 2016, 17:50

Pa ovo moj sin sa 13 godina svakog vikenda izvodi...jel ti ovo dokaz za nešto? Odbranbeni igrač ga pušta da se okreče oko njega, odmaknut 2 metra i ne pokušava da mu izblokira centaršut

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.