Vratili smo se u život, to je najvažnije. U Grčkoj samo bez novih suludih eksperimenata, formacija, izmišljenih pozicija igračima, debitanata na ključnim pozicijama i sličnih gluposti, i onda se imamo čemu nadati.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nisu to Sajini momci nego momci Bosne i Hercegovine. Bazdarevic je doveo nekoliko igraca i osvjezio nas roster, naravno da je nemoguce iskopati novog Dzeku ili Pjanicabordobijeli je napisao/la:Safetovi igraci izdominirali , nista od skautinga ,obilazaka ,4 d tehnologije , Sajini momci Vranjes,Sunjic,Tino ,Izet i Cimi trebaju stalno igrati.![]()
Vidis da sam pobudalio koliko me je Belgija unistilamirza_it je napisao/la:Nemoj bogati Belgiju vise tamam sam je zaboraviobodi123 je napisao/la:Lulic Dzeko Hajrovic
Pjanic Cimirot Tino
daj nam ovo Mesa u Belgiji i sve cu ti oprostiti.![]()
A hvata li te smijeh kad vidiš imena klubova naših igrača, posebno ime Pjanićevog kluba? Hvata li te smijeh na igre Pjanića u zadnjih skoro godinu dana?exorciiist je napisao/la:Jel se to sad opet prica da je Pjanic igracina?
Joj kad ga vidim, visi mu dres, visi potkosulja, ne moze iz kornera dobacit do peterca..nesto me smijeh uhvati
exorciiist je napisao/la:Jel se to sad opet prica da je Pjanic igracina?
Joj kad ga vidim, visi mu dres, visi potkosulja, ne moze iz kornera dobacit do peterca..nesto me smijeh uhvati
Pa to je isto kada se neko dijete od 6 godina baci u tucu sa nekim ko ima 25 godina. Moze se samo nadati pobjedi ako je glupo ko tocak.Rajaz je napisao/la:čuj mehdžeda...traume od blegije..ma ne,,od cipra od proslih kvala,,a belgija ihhhh
niko se nije ni nadao ničemu
pa čemu se onda nadati,,znači nemamo ambicije da dobijemo neku repku iz prve klase
MocMahale444 je napisao/la:Ljudi ne znam za vas ali ja sam opusten sto se tice tekme, 2 razlike aBd minimalno.
Malo se od tada promjenio dizajn dresova ako nisi primjetio.BoixosNois1899 je napisao/la:exorciiist je napisao/la:Jel se to sad opet prica da je Pjanic igracina?
Šta bi rekao onda ovom gospodinu?
pusti ba to, u 68oj minuti je bila prpaMocMahale444 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Ljudi ne znam za vas ali ja sam opusten sto se tice tekme, 2 razlike aBd minimalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.