07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Vidim pojedini pišu da nam fali agresivnosti i trke i isti ti poslije pišu da treba izvadit Lulića iz igre. 

E ovaj Medunjanin nije za nase lige.Ako ostane citavu tekmu Mesa ubij se.Igra nam se zasniva daj loptu na krilo i onda ubaci.
Nazalost mogli bi se veceras oprostiti od Svjetskog prvenstva.
Nazalost mogli bi se veceras oprostiti od Svjetskog prvenstva.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije loše već skandalozno loše. Šanse ne stvaramo, nijedne nisam vidio. Cijela igra se zasniva nabij na Džeku ili Đurića.pinoglavi je napisao/la:Nije lose koliko kukate. Moramo ovo dobiti, stvaramo sanse, oni nam gotovo nista nisu napravili. Medo out - Susic in, eventualno i Hajrovica uvesti umjesto Visce
Ili uvesti Cimirota umjesto Dzeke da hettrick uvali
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sabicu, moje dijete od 3 godine je skontalo da nemamo igru i da preskacemo istu! Daj reci nam nesto sto neznamo! 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Citavo prvo poluvrijeme Vranješ i Kolašinac pokušavaju nabaciti neku dobru loptu za napadace, ali ih ne ide

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Daj nam Gibraltar da se igramooooo, igramoooooo, IGRAMOOOOO !! 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
sajo10 je napisao/la:Joj koja atmosfera boze tokom intoniranja himne.. Jedni pjevaju jednu jedini, melodija vamo.. Na kraju nit cujes himnu, nit cujes jednu jedinu, vec samo buku.![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Nece vedo sjedit 90min na klupi sta je tebi... kakav susic taj je igro u 80tim... Hajrovic vedo cimirot i Jajalo su jedino opcijebodi123 je napisao/la:Susic, Cimirot i Hajrovic IN
Djuric, Medunjanin i Visca OUT
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Ima jos 45 min,ocekivana tekma..DeeWa je napisao/la:Ovaj sabic otvoreno hejta bazdarevica i pokusava ispasti veliki znalac. Sve je to okej, nisam ni ja zadovoljan ali brate sabicu nermine spusti se na zemlju, gdje si ti vodio i sta si ostvario? Nisi ni ti nista bolji.
Sabic prica ono sto i mi vidimo,nema nekog znanja..
Mislim da je ova ekipa dosegla neki nivo i oni dalje i vise ne mogu..
Bazdarevic neke promjene najavio ,ja ne vidim nista ..
Imam osjecaj da je Safet i dalje tu..
Odlazi neznalico!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vadi Medunjanina koji je totalno neuracunljiv i nedisciplinovan.
Igra preko neke stvari i definitivno ne zasluzuje da nastavi mec.
Krila skoro pa neupotrebljiva, osim nekoliko Viscinih prodora koji su zavrsavali kornerom.
Igra je tanka nema sta i sa ovakvim tempom me ne bi zacudilo da cak i gol primimo.
Igra preko neke stvari i definitivno ne zasluzuje da nastavi mec.
Krila skoro pa neupotrebljiva, osim nekoliko Viscinih prodora koji su zavrsavali kornerom.
Igra je tanka nema sta i sa ovakvim tempom me ne bi zacudilo da cak i gol primimo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Daj nam Vahida pa da uživamo u igri reprezentacije.
Cuj sad visca najgori hahahha
Hajrovic bosanski messi idemooo
Hajrovic bosanski messi idemooo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
IGRAMO NAJRUZNIJE U SVOJOJ HISTORIJI. MEŠA IGRAS ZASTARJELI JUGOSLOVENSKI NOGOMET. ODLAZI. I to traje jos od baraza.
27.10.2020
- Nerminovic
- Kontakt:
Najprimitivniji fudbal koji postoji, 2016 i mi kao jedan jedini tim na svijetu igramo sa dva ista napadaca...ne znamo doci do gola bez dugog pasaibrakadabra je napisao/la:Mi igramo najdosadniji fudbal u Europi.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Igra za qurac, ne vidim zelju kod igraca nikakvu...zalaganje nula bodova i forumski strucnjaci seru po Mesi, sta on moze tu kad vedete setaju, da obuce dres i uzme loptu te zabije.
Previse igrate igrice ocito je, ovdje je najmanje do trenera, qurcobolja se mora izbaciti iz glava da bi se bolje izgledalo na terenu.
Previse igrate igrice ocito je, ovdje je najmanje do trenera, qurcobolja se mora izbaciti iz glava da bi se bolje izgledalo na terenu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ne znam sto se mi patimo sa ovim prosjecnim ili ispodprosjecnim selektorima...prvo paper sad ovaj polu-trener.
Nije Safet cvjecka ni Ancelotti ali smo imali igru sunce ti ****, mi smo orali teren, stvarali svake 3 minute sanse, nadigravali se sa Argentinom, razbijali Mexico, Grcku, Obalu, Iran, i ostale, sa ovim debilom mi ne mozemo Kipru sanse napravit za 45, fuuuuuuuuuuuuuuuuj, kako mi je lik omrzo u ovom dvomecu, gadi mi seLakoste je napisao/la:

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma ovo je baš loše.Pa Meša dragi od Belgije si trebao promijeniti bar 5-6 igrača..pa uvedi odmah Izeta ,Tinki-Vinkija,Cimija,ma garant če biti bolji od ovog čemera.A igrač koji me najviše može iznervirati je Višća..pa ne mogu vjerovati da tip samo zna nabi loptu i pretrči ako možeš..zato će vječno igrati u K U RČI NASPORU..pa odavni nisam vidio fudbalski neinteligenntnijeg igrača...samo čovjek uključi noge hebeš sve ostalo