07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Imam neki osjecaj da ce se Haris danas ponovo "omrsiti". Sa nekih 30ak metara, laganica! 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Mi nikad necemo imati ozbiljnu igru i reprezentaciju dok iz utakmice u utakmicu budemo mjenjali formacije, igrace etc. Mora postojati prvih 11 za koje ce se znati da moraju igrati ako su svi zdravi. Mora se igrati jedna formacija i ne samo to, mora se imati balans u ekipi. Nemozemo mi sebe smatrati ozbiljnom reprezentacijom ako nam vezni red cine Visca, Lulic, Medunjanin i Pjanic. Nemozemo... Mora tu biti jedan defanzivac koji ce imati rolu da "rusi". Nemozemo igrati s dva identicna igraca (Pjanic & Medo). Pusti to sto igras protiv slabog protivnika. Moramo se drzati jedne te iste filozofije. Pa i ako to ne izgleda super, s vremenom bi to trebalo leci kako treba. Yebemu misa Muhamede i tvoje povrede.. ti si taj igrac koji fali. Medjutim malo ze i izostavlja Cimirot. Volio bi veceras vidjeti njega umjesto Medunjanina za pocetak. I jos nesto, igrati s dva dvometrasa u napadu... Joj haha, hajd nek ti bude Mesa.. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
+1Lakoste je napisao/la:
To je to.
- TobeYarabi
- Kontakt:
nadam se kiksu ciprana, i da abd osvojimo bod
Ma zvanicni spisak i formacija ne mora nista da znaci. Po zvanicnim najavama smo i mi proslu igrali 4-4-2 i tu identicnu kao koja je sada zvanicna ali to tako nije bilo na terenu. Narocito kod nas uglavnom nikada nije ista formaciju i raspored kao na tim zvanicnim najavama. Uglavnom vidjet cemo sta ce se desiti, neke nove taktike ce opet biti garant.JavierBosnia je napisao/la:Kao što sam predpostavio, samo eto Šunjic- Zukanovic.Unofficialpage je napisao/la:To je to. Protiv slabijih otprilike ovoa protiv jačih te izmjene, naravno, kad se Bešić oporavi on umjesto Cimirota. Pjanića odmah do zadnjeg veznog staviti ili par cenata ispred, ne metara već centimetara.JavierBosnia je napisao/la:
Mislim da bolje ne moze, uz ove izmjene: Đurić-Sušić, Višća-Hajrović i Medunjanin-Cimirot
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
**** te turska zastava
Pa imamo mi tog igraca samo sto je povrijeden. Trenutno se nalazi u Liverpoolu i oporavlja se.sajo10 je napisao/la:Mi nikad necemo imati ozbiljnu igru i reprezentaciju dok iz utakmice u utakmicu budemo mjenjali formacije, igrace etc. Mora postojati prvih 11 za koje ce se znati da moraju igrati ako su svi zdravi. Mora se igrati jedna formacija i ne samo to, mora se imati balans u ekipi. Nemozemo mi sebe smatrati ozbiljnom reprezentacijom ako nam vezni red cine Visca, Lulic, Medunjanin i Pjanic. Nemozemo... Mora tu biti jedan defanzivac koji ce imati rolu da "rusi". Nemozemo igrati s dva identicna igraca (Pjanic & Medo). Pusti to sto igras protiv slabog protivnika. Moramo se drzati jedne te iste filozofije. Pa i ako to ne izgleda super, s vremenom bi to trebalo leci kako treba. Yebemu misa Muhamede i tvoje povrede.. ti si taj igrac koji fali. Medjutim malo ze i izostavlja Cimirot. Volio bi veceras vidjeti njega umjesto Medunjanina za pocetak. I jos nesto, igrati s dva dvometrasa u napadu... Joj haha, hajd nek ti bude Mesa..

Ima li ko dobar link?
I šta kažu ovi iz glavnog grada bolje na Lavoru bi raje bilo a pogotovo navijanje?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Silovat će ih Milan Đurić večeras 100% !
-
- Kontakt:
Joj koja atmosfera boze tokom intoniranja himne.. Jedni pjevaju jednu jedini, melodija vamo.. Na kraju nit cujes himnu, nit cujes jednu jedinu, vec samo buku.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Atmosfera u Zenici je jadna vec par godina.
Kolasinac da se cuva da ne fasuje zutalja danas. Propustio bi iducu tekmu!
Pjankeee umalo! Al da ju uslo, koji bi vele gol bio.
Pjanke, igrač za male utakmice
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
Link za mobitel?
Odlicno smo poceli! 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Zglavkar i 34 gosta.