rixadu je napisao/la:A nece valjda fakat u Juventus. cccc Ide se kao razvijati u jos boljeg igraca igrajuci protiv nizerazrednih klubova catanije, baria, lecce, livorno, siena i na polupraznim tribinama.... Pa moj Dzeko bolje ti je ostati u wolfsburgu i u ligi koja je sad vec jaca od seria a i koja je svake godine sve jaca i jaca za razliku od seria a koja je sve slabija i slabija...... Svaka cast Interu, stras je klub u zadnjih nekoliko sezona ali brate ostalo je sve nizerazredno.....
Iskreno ja sam da svaka individua ima pravo na svoje misljenje ali takoder mora biti odgovorna za izreceno , tako da bez ikakve ironije ti fakat ili nisi pri sebi ili namjerno provociras , zasto ovo govorim , pa prvo ja nisam navijac juventusa ali reci da su klubovi u italiji nizerazredni je viserazredna glupost , predpostavljam da si ti ljubitelje engleske lige ali prvo koji to klubovi u engleskoj su prvorazredni , molim te nemoj reci wolfwerhemtoh , birmihgem , portsumth heheh a i man city heh ma daj taj klub je nesto najgore , jer oni nece biti niti pokusavaju biti kao chelsea samo trose milione iz godine u godinu dok onim iz dubaia ne dojadi , tako da prije nego otvoris usta ili u ovom slucaju napises nesto dobro razmilsi , e ja jos nesto klubovi iz italije su ukupno 13 puta osvojili Lp (milan 7) juve (3) i inter(3)
a englezi 8 i od toga liverpool 5 a italijani su bili 4 puta prvaci svijeta a englezi 1 heheh davne 66 i to svi znamo kako .
P.S evo novih informacija honess rekao da nema sanse da prodaju dzeku cak uopste ne razmisljaju o tome :
Wolfsburg (Germany) - "There are no offers and we have no interest in selling Edin Dzeko no way we are not selling dzeko. It 'clear thinking Dieter Hoeness, general manager of Wolfsburg that the microphones' Spox', denied the existence of negotiations with Juventus or Manchester City.