Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la NoName » 13 jul 2010, 14:21

WayneNew je napisao/la:Treba tebi 10-tak casova iz pravopisa pa onda forum!
Ne možeš napisati 10-tak jer je nepravilo, ako se već toliko bucaš u pravopis. Ako bi broj 10 pretvorili u slova u tvom izrazu onda bi to izgledalo kao desettak, što je naravno neispravno. Ispravno bi bilo 10-ak.

Dakle, prije nego drugima kreneš soliti pamet, prvo posoli svoju. A sve da je i napisan komentar prepun gramatičkih grešaka, ti koji imaš 17 komentara do sada nemaš pravo nekome da tutoruješ ovdje.

Dobrodošao na forum.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2010, 14:23

Nema labavo kolega, nema labavo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 14:26

i meni je neki dan onaj suntu jea kako se vec zove poceo pjevati o gramatickim greskama.. pa brate nije ovo pismeni, forum je.. forum.. :D
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 jul 2010, 14:28

Suntu jeu je jedan od najpoznatijih lektora ovog foruma. Ne samo po pitanju pravopisa nego i po pitanju svega ostalog, taj je sebi uzeo za pravo da lektorira i tuđa mišljenja...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2010, 14:30

NoName je napisao/la:Suntu jeu je jedan od najpoznatijih lektora ovog foruma. Ne samo po pitanju pravopisa nego i po pitanju svega ostalog, taj je sebi uzeo za pravo da lektorira i tuđa mišljenja...
Čovjek je fakultetski obrazovan, nemoj tako. Diploma ti daje sva prava 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 14:32

Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:Suntu jeu je jedan od najpoznatijih lektora ovog foruma. Ne samo po pitanju pravopisa nego i po pitanju svega ostalog, taj je sebi uzeo za pravo da lektorira i tuđa mišljenja...
Čovjek je fakultetski obrazovan, nemoj tako. Diploma ti daje sva prava 8-)
Zavrsio covjek demagogiju u Gucoj Gori....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 jul 2010, 14:32

Mogu da garantujem da imam makar 2 više od njega pa se opet trudim da ne pametujem drugima. S diplomom trebaš prodavati pamet a ne prosipati je po forumima. Forum služi za onu drugu, ležerniju stranu života.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2010, 14:35

NoName je napisao/la:Mogu da garantujem da imam makar 2 više od njega pa se opet trudim da ne pametujem drugima. S diplomom trebaš prodavati pamet a ne prosipati je po forumima. Forum služi za onu drugu, ležerniju stranu života.
Ma pusti to, skontat će kad-tad.

Jel' još za Želju navijaš? :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 jul 2010, 14:42

Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:Mogu da garantujem da imam makar 2 više od njega pa se opet trudim da ne pametujem drugima. S diplomom trebaš prodavati pamet a ne prosipati je po forumima. Forum služi za onu drugu, ležerniju stranu života.
Ma pusti to, skontat će kad-tad.

Jel' još za Želju navijaš? :mrgreen:
Između ostalog :P

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 jul 2010, 14:50

Ljudi vratimo se mi temi..haya..mislim nema potrebe komentarisat pojedince na ovom forumu ....al nije mi jasno jedno hej ono ima 17 postova i dodje nes ispravlja nekog ko ima preko 1000 postova...mene bi bilo sramota...eto nije bitno ja sam sad mene je ispravljo al taj isti ce sutra nac opet nekog i ispravljat ga naci ce neku gresku..mislim to je stvarno djetinjasto ako vec hoces nekom nes napisat ispravit pa napisi mu private posalji mu poruku...sta moras pisat po dzekinoj temu ili nekoj drugoj "procitaj desetak casova "kako vec..samo pokazuje koliko je dijete...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 13 jul 2010, 15:08

A nece valjda fakat u Juventus. cccc Ide se kao razvijati u jos boljeg igraca igrajuci protiv nizerazrednih klubova catanije, baria, lecce, livorno, siena i na polupraznim tribinama.... Pa moj Dzeko bolje ti je ostati u wolfsburgu i u ligi koja je sad vec jaca od seria a i koja je svake godine sve jaca i jaca za razliku od seria a koja je sve slabija i slabija...... Svaka cast Interu, stras je klub u zadnjih nekoliko sezona ali brate ostalo je sve nizerazredno.....

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 13 jul 2010, 15:20

Eto Juventus nižerazredan klub! :roll:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jul 2010, 15:26

Juventus je jedan od najboljih svjetskih klubova svih vremena,pa tu je igrao jedan Platini,Zidan,R.Baggio,Viera,Ibrahimovic itd itd... Juventus je klub rame uz rame sa Realom,Mancesterom,Bayernom,Milanom... znaci top klub u svijetu i velika bi stvar bila da Dzeko predje u Torino.. Juve je bar 5 puta bolji od Wolfsburga,a Italijanska liga je ipak jaca od Njemacke,prema tome....samo glupi ljudi mogu reci da je je Dzeko napravio los potez... Juve ima strasnu ekipu za narednu sezonu i glavni je konkurent za titulu,i normalno da je to izazov za svakog velikog igraca,zato je i razumljivo zasto Dzeko pod svaku cijenu zeli u Juventus ili Mancester,..mada je po meni Juve puno bolje rjesenje!..

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 jul 2010, 15:32

bosnas_ je napisao/la:Juventus je jedan od najboljih svjetskih klubova svih vremena,pa tu je igrao jedan Platini,Zidan,R.Baggio,Viera,Ibrahimovic itd itd... Juventus je klub rame uz rame sa Realom,Mancesterom,Bayernom,Milanom... znaci top klub u svijetu i velika bi stvar bila da Dzeko predje u Torino.. Juve je bar 5 puta bolji od Wolfsburga,a Italijanska liga je ipak jaca od Njemacke,prema tome....samo glupi ljudi mogu reci da je je Dzeko napravio los potez... Juve ima strasnu ekipu za narednu sezonu i glavni je konkurent za titulu,i normalno da je to izazov za svakog velikog igraca,zato je i razumljivo zasto Dzeko pod svaku cijenu zeli u Juventus ili Mancester,..mada je po meni Juve puno bolje rjesenje!..
ma kakva strasna ekipa, koga su to doveli :roll: pepea iz udinesea :D koga jos :?: kakva strasna ekipa, da hoce preci u city, volio bi vise neg pare :lol: sta ce u juve-u, da igra pred 5000 ljudi
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 13 jul 2010, 15:41

rixadu je napisao/la:A nece valjda fakat u Juventus. cccc Ide se kao razvijati u jos boljeg igraca igrajuci protiv nizerazrednih klubova catanije, baria, lecce, livorno, siena i na polupraznim tribinama.... Pa moj Dzeko bolje ti je ostati u wolfsburgu i u ligi koja je sad vec jaca od seria a i koja je svake godine sve jaca i jaca za razliku od seria a koja je sve slabija i slabija...... Svaka cast Interu, stras je klub u zadnjih nekoliko sezona ali brate ostalo je sve nizerazredno.....
Iskreno ja sam da svaka individua ima pravo na svoje misljenje ali takoder mora biti odgovorna za izreceno , tako da bez ikakve ironije ti fakat ili nisi pri sebi ili namjerno provociras , zasto ovo govorim , pa prvo ja nisam navijac juventusa ali reci da su klubovi u italiji nizerazredni je viserazredna glupost , predpostavljam da si ti ljubitelje engleske lige ali prvo koji to klubovi u engleskoj su prvorazredni , molim te nemoj reci wolfwerhemtoh , birmihgem , portsumth heheh a i man city heh ma daj taj klub je nesto najgore , jer oni nece biti niti pokusavaju biti kao chelsea samo trose milione iz godine u godinu dok onim iz dubaia ne dojadi , tako da prije nego otvoris usta ili u ovom slucaju napises nesto dobro razmilsi , e ja jos nesto klubovi iz italije su ukupno 13 puta osvojili Lp (milan 7) juve (3) i inter(3)
a englezi 8 i od toga liverpool 5 a italijani su bili 4 puta prvaci svijeta a englezi 1 heheh davne 66 i to svi znamo kako .

P.S evo novih informacija honess rekao da nema sanse da prodaju dzeku cak uopste ne razmisljaju o tome :

Wolfsburg (Germany) - "There are no offers and we have no interest in selling Edin Dzeko no way we are not selling dzeko. It 'clear thinking Dieter Hoeness, general manager of Wolfsburg that the microphones' Spox', denied the existence of negotiations with Juventus or Manchester City.

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 13 jul 2010, 16:02

bosnas_ je napisao/la:Juventus je jedan od najboljih svjetskih klubova svih vremena,pa tu je igrao jedan Platini,Zidan,R.Baggio,Viera,Ibrahimovic itd itd... Juventus je klub rame uz rame sa Realom,Mancesterom,Bayernom,Milanom... znaci top klub u svijetu i velika bi stvar bila da Dzeko predje u Torino.. Juve je bar 5 puta bolji od Wolfsburga,a Italijanska liga je ipak jaca od Njemacke,prema tome....samo glupi ljudi mogu reci da je je Dzeko napravio los potez... Juve ima strasnu ekipu za narednu sezonu i glavni je konkurent za titulu,i normalno da je to izazov za svakog velikog igraca,zato je i razumljivo zasto Dzeko pod svaku cijenu zeli u Juventus ili Mancester,..mada je po meni Juve puno bolje rjesenje!..
Ne govorim ja sta je bilo nekad prije, danas je taj Juventus samo sinonim za aferu i namjestanje utakmica a to da je Seria a bolja statistike pokazuju da je Njemacka liga puno bolja u zadnje 3 godine sa tendencijom poboljsanja a seria a ima tendenciju pogorsanja.....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jul 2010, 16:10

Virtu4l je napisao/la:Nema labavo kolega, nema labavo...
Laba,glaba,laba,glaba.
Svje to u redu,ali gdje ce nam Dzeko drage oci moje otici.
Kad vidim ove ''garibe'' koji ko' fol hoce da ga kupe.
Bolje mu je da ostane jos u radionici VW pa nek frizira svoju dvicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 13 jul 2010, 16:52

Ma Dzek0 treba ici iz W0lfsburga, i t0 u jak tim, a ne da 0de u neki k0ji nije pun0 b0lji 0d vuk0va. A bil0 bi glup0 da igrac k0ji je u dvije sez0ne da0 prek0 50 g0l0va 0stane u jedn0m pr0sjecn0m W0lfsburgu. A njemu ce i p0nestat m0tiva da igra u W0lfsburgu, k0ji ne igra ni u jedn0m evr0psk0m natjecanju. Ipak mis lim da 0n p0thitn0 treba mijenjat sredinu, tj. da 0de u neki jaci klub, jer zaista sl0vi za jedn0g 0d najb0lji 5 napadaca na svijetu. ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jul 2010, 17:02

volio bi da je otisao u kakav "veliki" klub pa da ga gledamo svake sedmice i uzivamo. No... Nigdje on nece otic jer je ocito da nikome netreba. Sve je ovo supljak. Da je kome trebao i kupio bi ga do sad - ovako samo mlacenje prazne slame.

p.s. tresla se gora rodio se mis...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 jul 2010, 17:07

ah sto volim ovaj Juve,pa samo koliko ljubomore u dva posta, :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, torbica, Zglavkar i 45 gostiju.