07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Mi sutra Kipar moramo razmontirati, da popravimo gol razliku. Jednostavno, ono što je nama Belgija uradila, mi bi trebali Kipru. Sutra da li 2 ili 1 napadač, ko u sredini, ko u odbrani, nebitno, mi moramo pobjediti.
Mečevi sa Grčkom će biti ključni, jer su nam direktni konkurenti. Tu ćemo ipak imati najbolju sliku o našoj reprezentaciji, mada ovo što smo pokazali protiv Belgije nikako ne izgleda dobro.
Mečevi sa Grčkom će biti ključni, jer su nam direktni konkurenti. Tu ćemo ipak imati najbolju sliku o našoj reprezentaciji, mada ovo što smo pokazali protiv Belgije nikako ne izgleda dobro.
Trebaju nam tri boda sutra inace Mesa moze da pakuje kofere .
Treba se cuvati sutra kiprana jer su nas dooobro namucili zadnje dvije utakmice, njima je danas biti ili ne biti jer imaju dva poraza, a kod nas se, svojstveno nama, poljuljala atmosfera u timu poslije debakla iako pricaju suprotno 
svejedno imam dobar predosjecaj i sumnjam da ce sad nesto zasrati, recimo 3:0 mjera

svejedno imam dobar predosjecaj i sumnjam da ce sad nesto zasrati, recimo 3:0 mjera

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mislim da je vrijeme za nekog trenera koji negleda imena nego mu je u prvi plan pobjeda i trazi da trk i mudda u igri...mozda konacno i neko sa van od balkana.
Dosta ovi igraca vec godinama igraju skupa a protiv jaci nemogu 3 pasa skupa sklopti.
Neznam jesam li ja jedini koji primjeti ali osim Besica i Kolasinca.niko nema neku agresiju ili pressing prema protivniku, igramo nekakav star 1950g. Fudbal...pogledaj od lukakua gol niko da ga bar skrši tu.
Protiv Blegije pogotovo bez KDB i Radje ocekivao sam bar bod ili 2-1 da gubimo ali ono je stvarno katastrofa...gubim volji gledati formacije i igrace na terenu bez ikakve logike.
Nismo igrali bez krila...vedo nevidljiv..da Djurica ubacis bar znas da ce dobiti skoro svaki duel u zraku ili bar povuci faul i mozda nesto iz prekida dobijemo...Spaha nas kosta vec godinama sa glupostima...Medunjanin prespor i treba igrati samo ako je pjana povredzen...
Neznam ako ima nesto protiv cimija ali on mora poceti igrati...Medo,lulic,vedo,spaha to vise nije za prve ekipe.
Dosta ovi igraca vec godinama igraju skupa a protiv jaci nemogu 3 pasa skupa sklopti.
Neznam jesam li ja jedini koji primjeti ali osim Besica i Kolasinca.niko nema neku agresiju ili pressing prema protivniku, igramo nekakav star 1950g. Fudbal...pogledaj od lukakua gol niko da ga bar skrši tu.
Protiv Blegije pogotovo bez KDB i Radje ocekivao sam bar bod ili 2-1 da gubimo ali ono je stvarno katastrofa...gubim volji gledati formacije i igrace na terenu bez ikakve logike.
Nismo igrali bez krila...vedo nevidljiv..da Djurica ubacis bar znas da ce dobiti skoro svaki duel u zraku ili bar povuci faul i mozda nesto iz prekida dobijemo...Spaha nas kosta vec godinama sa glupostima...Medunjanin prespor i treba igrati samo ako je pjana povredzen...
Neznam ako ima nesto protiv cimija ali on mora poceti igrati...Medo,lulic,vedo,spaha to vise nije za prve ekipe.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
joj kad uzme tuzlak pametovati sve ti je jasno...samo u Tuzlanskom svijetu uvijek pobjedjuje bolji ...pa je tako sinco Gruzija bolja ekipa od Welsa,a Makedonija od Italije,kao sto je prije 2 godine bio vels bolji od belgije kad su ih dva puta oplodili ...jest jest tuzlanska logika ...mi nismo amateri uz borbu normalnu taktiku i dozu srece se bod moze izvuci i protiv **** belgije ...i protiv svakog na dunjaluku...nismo u njihovom rangu ali nismo ni **** San Marino da nas lupaju 4 razlike ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
e cuj onom tadic svjetska klasa jbm te lopto
Hajmo biti malo optimisti. Ja se nadam da ce nam ovaj kiks doci kao onaj u Rumuniji od 3:0, nakon kojeg smo "uzletili". Nadam se da cemo iz ovog izvuci veliku pouku 
P.S Jos 24 boda su u igri
S koliko se ono bodova po Susicevom drugom zakonu moze osvojiti drugo mjesto a da pri tome ne budemo najlosija drugoplasirana ekipa ?

P.S Jos 24 boda su u igri

S koliko se ono bodova po Susicevom drugom zakonu moze osvojiti drugo mjesto a da pri tome ne budemo najlosija drugoplasirana ekipa ?
Napisao sam mozda. Nije sigurno u rangu jednog Modrića ili Pjanića, ako pricamo o "nasim" igracima, ali je sigurno u uzem krugu kvalitetnijih igraca s nasih prostora!JohnCasey je napisao/la:e cuj onom tadic svjetska klasa jbm te lopto
Poenta je da je @Solinas napisao kako u BiH ima 10 klasnih igraca, a zapravo ih u svakoj balkanskoj selekciji ima max. po 3-4 i to je cinjenica!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Feldmarschall
- Kontakt:
Modrić je jedini igrač svjetske klase sa ovih prostora.
Normalno da u fudbalu ne pobjedjuje uvijek bolji ali je takodjer logicno kada nas ekipa za nekoliko klasa iznad nas pobjedi. Al jbg tesko nekima shvatiti
Nad tobom sunce najljepše sja
Protiv Kipra je vazna jedino pobjeda, i da ne bude nekih suspenzija... nije lako vratiti se nakon blamaze u Briselu, i sigurno su i sami igraci pod sokom! Mesa ce se valjda uzobiljiti i postaviti drugaciju taktiku, rotirati neke igrace, jer ono protiv Belgije nije ni na sta licilo! Ubaciti Vranjesa, Hajrovica, mozda cak i Cimirota... protiv Beelgije nismo imali krila a mi bez krila ne znamo igrati i tacka.. Hajrovic i Lulic po krilima, Vranjes i Kolasinac na bekovima, u sredini Pjanic, Medunjanin( koji je majistor malih utakmica) i valjda to bude dovoljno za 3 boda, ali nece biti lako...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bojim se ovog Kipra više nego Belgije. Mi ako ovdje ne pobjedimo a kiksamo i protiv Grčke u novembru mi smo prokockali kvalifikacije.
Kipar se mora dobiti, nebitno koja formacija. Kad bi izveo 10-0-0 mi ovo moramo riješiti i to sa što većom gol razlikom kao što je gore već neko rekao.
Prošle kvale nas je gol razlika odvela na SP, tako da ove manje repke moramo minumum 3 razlike svaku dobiti a da nas pritom opet Belgija ne izbuši. A ni Grci više nisu ko prije. Nekad su znali sa 1-0 2-0 Lihtenštajn dobijati, a u ove prve dvije utakmice su išli i preko 2 gola.
Kipar se mora dobiti, nebitno koja formacija. Kad bi izveo 10-0-0 mi ovo moramo riješiti i to sa što većom gol razlikom kao što je gore već neko rekao.
Prošle kvale nas je gol razlika odvela na SP, tako da ove manje repke moramo minumum 3 razlike svaku dobiti a da nas pritom opet Belgija ne izbuši. A ni Grci više nisu ko prije. Nekad su znali sa 1-0 2-0 Lihtenštajn dobijati, a u ove prve dvije utakmice su išli i preko 2 gola.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: RE: Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
S dozom straha ovog putaUnofficialpage je napisao/la:Opet me nervoza počinje hvatat. [emoji38]

Igra li Zeba
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
E toUrbyEmanuelson je napisao/la:S dozom straha ovog putaUnofficialpage je napisao/la:Opet me nervoza počinje hvatat. [emoji38]

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po pobjedu danas BiH 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Begovic
Vranjes Bicakcic Zukanovic Kolasinac
Cimirot Medunjanin
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
Tako bi ja poceo veceras,pa ako nedaj boze zatreba,imas i na klupi par rjesenja,u vidu Ibisevica,Djurica,Visce,i td.....
Bazdarevic pravi formaciju da ugura sve u prvih 11,nema on muda ostaviti nekoga na klupi.
Vranjes Bicakcic Zukanovic Kolasinac
Cimirot Medunjanin
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
Tako bi ja poceo veceras,pa ako nedaj boze zatreba,imas i na klupi par rjesenja,u vidu Ibisevica,Djurica,Visce,i td.....
Bazdarevic pravi formaciju da ugura sve u prvih 11,nema on muda ostaviti nekoga na klupi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Izbacit Medunjanina, taj lik nema sta traziti u prvih 11. Nikakve koristi.
UPRAVA NAPOLJE!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Možda nemamo 6-7 igrača svjetskog nivoa, kako kaže @solinas, iako se slažem s njim. Ali ne možeš nijednog našeg igrača nazvati amaterom, pa čak ni Anela. U ekipi imaš igrača Rome, Juventusa, Herthe, Lazia, Hoffenheima, Schalkea, Atalante, PAOK-a, Istanbula, itd. Ovo su sve veliki klubovi, i gotovo svi su glavni nosioci svojih klubova. A imaš još i igrača koji nosi glavni nosioci, povremeno ulaze, kao Hajrović, Begović... Sasvim repektabilna ekipa, uz pravilnu taktiku, formaciju i davanje 100% od sebe se može suprostaviti svakoj ekipi svijeta, pa i ovoj "strašnoj" Belgiji bez 3-4 glavna igrača. Iznad nas su Španija, Njemačka, Italija, Argentina, Belgija pa i Brazil, Čile, i sve su ostale tu negdje s nama. A i ove nabrojane nas ne bi smjele dobivati sa 4,5 -0 ali bi protiv njih bili u podređenom položaju.
Večeras pobjeda ne smije doći u pitanje, bez izmišljanja tople vode.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Eh bravo,to mu pokusavam objasniti,a on se uhvatio toga sto sam napisao....Pa kada pogledas svaki od njih vecinom igra standardno u Laciju,Romi,Juventusu,i td i sto ti kazes nosioci su igre...nisu to amateri...Lulic,Dzeko,Ibisevic,Kolasinac,Begovic,Zukanovic i td mogu igrati u bilo kojem klubu evrope izuzmemo li tri cetiri najjaca,takav kapacitet imaju mozda samo Dzeko,i Pjanic...Znaci imaju kvalitet,problem je samo trcanje,i kurcobolja...trener....a mogu se suprostaviti ravnopravno bilo kome,kada uloze 100 posto borbe i htjenja.Unofficialpage je napisao/la:Možda nemamo 6-7 igrača svjetskog nivoa, kako kaže @solinas, iako se slažem s njim. Ali ne možeš nijednog našeg igrača nazvati amaterom, pa čak ni Anela. U ekipi imaš igrača Rome, Juventusa, Herthe, Lazia, Hoffenheima, Schalkea, Atalante, PAOK-a, Istanbula, itd. Ovo su sve veliki klubovi, i gotovo svi su glavni nosioci svojih klubova. A imaš još i igrača koji nosi glavni nosioci, povremeno ulaze, kao Hajrović, Begović... Sasvim repektabilna ekipa, uz pravilnu taktiku, formaciju i davanje 100% od sebe se može suprostaviti svakoj ekipi svijeta, pa i ovoj "strašnoj" Belgiji bez 3-4 glavna igrača. Iznad nas su Španija, Njemačka, Italija, Argentina, Belgija pa i Brazil, Čile, i sve su ostale tu negdje s nama. A i ove nabrojane nas ne bi smjele dobivati sa 4,5 -0 ali bi protiv njih bili u podređenom položaju.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.